reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Oj przerzucisz się, przerzucisz:tak:
Na bezkofeinową i Inkę jak fasolka się pojawi:tak::-D

Ja zakupiłam Nescafe bezkofeinową a Nescafe Espiro sobie otwieram i wącham bo tak pięknie pachnie.... Kupiłam też Ricoree ale się nie przekonałam jeszcze do otwarcie

Elfa - super:tak:

No właśnie zmieniłam z kankagan na kanka bo jest prościej i krócej - napisałam do administratorek forum i w 3 dni mi zmieniły;-)

ja pije jacobs bezkofeinowa zawsze zaparze w ekspresie a potem do tego jeszcze mleczko i pycha :-)

tak sobie mysle dzisiaj o Tikanis.. ona dzis do szpitala jedzie a jutro ma cc....
i nie moge uwierzyc ze ten rok tak zlecial..... jest tak dziwnie mi bliska tak jak kingus, eve i lilu...... ( bez urazy dla reszty kochanych dziewczynek)... ale pamietam jak mniej wiecej w tym samy czasie zeszlego roku tu zawitalysmy , razem sie wspieralysmy...... a tu hop siup i zaraz tikanis bdzie tulic maluszka swojego, za pare chwil kingus..... jeszcze tylko my 3 (eve lili i ja) zostalysmy z tamtego okresu...:zawstydzona/y: mam nadzieje ze juz niedlugo......
buziaki....

tez o niej mysle...o ho ho ho ja tez pamietam te czasy tyle ze pozniej do Was dolaczylam oficjalnie :-) ale pamietam Ciebie, Tikanis i inne dziewczyny...leci strasznie czas :-)

cześć Kroptusiu:):) znowu przeprawę dzisiaj miałaś?? Biedactwo. Dobrze że już ci się unormowało ciśnienie i lepiej się czujesz:)

nooo po zjedzeniu paczki ciastek maslanych z mlekiem po czym kanapki z pomidorem pieprzem do popicia rosol....czuje sie lepiej :-p tylko spanie meczy ostatnio gdzie nie usiade to zasypiam :-)

oj prawde piszesz kochanie rok zlecial nie wiadomo kiedy! :sorry2: niedlugo i na ciebie przyjdzie kolej zostane sama na polu walki ale to zrozumiale ja sie dopiero zaczynam starac! ;-)

Kciuki zaciskam będzie gituś! :-) dobrze ze cisnionko juz wrocilo na swoje miejsce :-) a z tym plamkami to moze naczynka popekaly ??? nie puchna ci nozki? tak czy inaczej lekarzowi dzisiaj pokarzesz! :sorry2:

oj tu nikt Cie nie zostawi na placu boju pelne wsparcie non toper a i efekty beda dzieki temu szybciutko czego serdecznie zycze :-) Co do nozek to nie naczyna ani pajaczki raczej plamki roznych rozmarow jakby ktos mnie czerwonym flamastrem napiegowal wczoraj mniej dzis wiecej wiec sie zlewaja w placki, nozki sweca i pieka...raz tak mi wywalilo ze spuchly i byly gorace az :szok: nie wiem co to jest moze gin bedzie wiedzial dzis ale on to cipolożek jest a nie jakis plamolog :-)

Kroptusiu-powodzenia na wizycie i daj znac po...kciuki zacisniete ma sie rozumiec...za lozysko i cala reszte:-)

.....

Dziekuje bardzo odezwe sie jak wroce :-) badz jutro jak padne

Loree mi kiedyś lekarz mówił, że nie powinno się robić ale pewna nie jestem.

Dzięki słono.
Eve i kropeczko tez dzięki za odpowiedź. Chyba poczekam te kilka dni i od razu mocz tez sobie zbadam. Ostatnie badania miałam w ciąży, więc wypadałoby powtórzyć.

Ostatnia edycja:
Witaj Domelko ładny ten pierścień a co to za okazja??

Kinguś jak ty młodziutko wygladasz na prawde jakbyś miała 18 latek!! Dziękuje za zaproszenie.

nooo po zjedzeniu paczki ciastek maslanych z mlekiem po czym kanapki z pomidorem pieprzem do popicia rosol....czuje sie lepiej :-p tylko spanie meczy ostatnio gdzie nie usiade to zasypiam :-)

Co do nozek to nie naczyna ani pajaczki raczej plamki roznych rozmarow jakby ktos mnie czerwonym flamastrem napiegowal wczoraj mniej dzis wiecej wiec sie zlewaja w placki, nozki sweca i pieka

Kroptusiu- Ty zarłoku!!! :-D taki mix w brzuszku to sie nie dziwie ze sie plamy na nogach pojawiaja...ale na serio to moze po tej glukozie tak zareagowalas, co?

Moze cos gdzies cie ugryzlo i masz jakas reakcje alergiczna skoro tez jakby spuchly???/

Chyba poczekam te kilka dni i od razu mocz tez sobie zbadam. Ostatnie badania miałam w ciąży, więc wypadałoby powtórzyć.

Kropeczko moja córcia Nazywa się Weronika Wiktoria. A druga będzie się nazywać Wiktoria Weronika:-D

Sliczne imiona, bardzo ladne!!!! Zreszta wszystkie zenskie na "W" to piekne imiona, hehe:zawstydzona/y:

Skoro nie badalas sie tyle czasu to zrob od razu tez mocz, ale wtedy lepiej po @ bo teraz mozesz miec falszywe wyniki z moczu...a z krwi na pewnoi byloby cos zaklamane z czerwonymi krwinkami, reszta raczej nie ma wplywu...ale skoro nie "pali sie" to kilka dni odczekaj...dla spokojnosci:-D

reklama
Oj dziękuje za taki komplement. Teraz przez tydzień będę chodziła uśmiechnięta ;-);-);-)

To ja sie tez pod tym podpisze ...to bedziesz miala 2 tygdonie usmiech a nie tylko tydzien:-)

Ja koło laski to nawet nie stałam.

Ale jestem za to sympatyczna:-D:-D:-D

ja nie stalas jak stalas...tylko ze kolo laska...a nie laski:-)
Hanka-w deche lasencja jestes i oprocz tego - tez sympatyczna. Mowie to bez lizusostwa...takie jest moje zdanie...tylko baaardzo klniesz-jak cholera!!!!!-powiem skromnie...ale w tym twoj urok:tak:;-):tak:

Do góry