reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
hanka i kropeczka za kare pod sciane i na groch!!!:angry::angry::wściekła/y:

:szok:

nie wiem jak Hanka...ja już grzecznie klęczę...ale moje kolana...auuuuaaaaa!!!!!!!

1 - jestem
2 - jego matka też chuda ale z tego co wiemy to jego ojciec na stare lata przytył:-D
3 - dumny z tego jak cholercia, myślę, ze jak co w męskim gronie gadali to jak paw się puszył pewnie:-D

1 zaraz na priva dam ci namiary...
2-moja tesciowa nie jest chuda, ale tesc tak i meza braciaq tez szczupli..., a maz ma geny po tacie;-)
3 no ja to sobie juz wyobrazam....

kropeczka.. normalnie szok.. z tymi tabletkami.. smsem.. kurczak..
no sie w pale nie miesci!
pytalam cie o kiecki!!!!!!????

Kroptusiu ja urodziłam w listopadzie, więc w wakacje nasza córcia miała ponad pół roku i nie chciałam z nią wyjeżdżać. W następne wakacje byliśmy nad naszym morzem i było super, ale pogoda....niby ciepło , ale wiało bardzo i kąpać się w morzu nie było jak. Oczywiście moja córcia była zadowolona, bo pierwszy raz w życiu widziała taką wielką piaskownicę:-):-):-):-)
Teraz chcemy jechać tam, gdzie jest dużo piasku i ciepła woda,żeby miała jeszcze większą radość. Mam znajomego w biurze podróży, ale nawet nie wiem co nam poleci. Odpada Itaka bo tam za dziecko liczą tak jak za dorosłego. W innych biurach jest taniej ze względu na to,że za dziecko płaci sie mniej. Ale u mnie najważniejszym kryterium przy wyborze wakacji jest godzina wylotu i powrotu. Odpada podróż w nocy.Gdyby nie to, to juz mielibyśmy wyjazd załatwiony.

:no::no::no::no::no::no:

Normalnie ucinalabym po kawalku ciala kazdej dziewczynie za kazda dokonana aborcje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jak wogole mozna byc tak nieodpowiedzialnym i bzykac sie na prawo i lewo bez zabezpieczenia a pozniej zabijac wlasne dzieci :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

i gdzie tu jest sens :wściekła/y: taka co bardzo pragnie dziecka musie czasami czekac nawet latami na to zeby wkoncu sie udalo, a ta co wpadnie i usunie potrafi zajsc w ciaze bez zadengo problemu :no:

czytalam wlasnie na interii artykul...patrzcie jakie dane znalazlam...o zgrozo!!!!!!:

...W Anglii i w Walii przeprowadza się rocznie około 190 tysięcy aborcji, która jest tu legalna do 24 tygodnia ciąży...
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja oglądałam kiedyś na TVN style program w którym mówili na temat seksu wśród dzieciaków. Dla mnie to totalna porażka!!!!!
no pozabijam!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: chwile mnie nie bylo! hanka i kropeczka za kare pod sciane i na groch!!!:angry::angry::wściekła/y:
Ha!!!! A widzidzie, ja sobie nie wyssałam z palca że wy okropne jesteście z tym pisaniem:-D:-D

to po aptekach te testy owulacyjne sa takie drogie??:szok::szok::szok:
ja placilam w polsce chyba 20 czy 25 zlotych za 5 sztuk
ale w sieci kupisz duuuzo taniej, jak radzi nektarynka:tak:

:no::no::no::no::no::no:

jak wogole mozna byc tak nieodpowiedzialnym i bzykac sie na prawo i lewo bez zabezpieczenia a pozniej zabijac wlasne dzieci :angry::angry::angry::angry::angry:

Lilu...wiem, ze to straszne ale takie fakty...
a te malolaty 12-14 letnie to bym za klaki powyciagala z domów i do roboty!

No, z obiadkiem do was siadam:-)
ja zjadalam ogorkową...wieczorem jak malz wroci robie sphagetti:-)

wyslalam namiary;-)

Wiem, że mam cudownego faceta:-)
Ślub planujemy za kilka lat, ale mysle, że powoli już dojrzewam do małżeństwa. Miałam szybką lekcje dorastania i musiałam o siebie sama dbać, jak znajomi przychodzili ze szkoly i czekal na nich obiad to ja musiałam myśleć, że muszę wyprać, zapłacić prąd, kupić paste do zębów, i mleko i płatki żebym miała śniadanie. Wsumie dobrze, bo wiem, że poradze sobie w życiu (już nie sama;-))

reklama
Do góry