reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie Kochane!!!
Ja juz rozpakowana :-D
U nas jakos leci. Maluszek jest bardzo grzeczny, choć bywaja chwile, kiedy jest markotny a ja tracę siły do Niego... ale to wyjatkowo rzadko. W nocy daje spac, choć co 2-3h musimy się karmić. Tomek jest przeszczęśliwy i jak nikt angazuje się w Jego zycie. Martwi o wszystko, bardziej chyba niz ja ;-) A jak pomaga:-D Dumna jestem z moich mężczyzn:-D:-D:-D
Była juz położna i pediatra. Mały zdrowiuski, wszystko gra i już możemy wyjśc na spacerek:-D Tak więc od dzisiaj sie werandujemy, a w niedzielę, jak będzie słonko i będę się dobrze czuła, wskakujemy w wózek i idziemy na króciutki spacerek:-D:-D:-D
Jednyne co mi doskwiera,to nawał pokarmu... Dziś miałam aż gorączkę. Ale juz odciagam non-stop i jest lepiej...
YouTube - Mój Synuś Tomuś :))))

Gratuluję !!!! Chyba faktycznie podobny narazie do tatusia :-)
Musisz nam koniecznie opisac poród :-)
Takiego klocka urodzić to niezły wyczyn:tak:

Dzien dybry!!!!

Ja tylko na sekundke, opowiem jak bylo w klinice. Moje HSG niestety pokazalo, ze moj prawy jajowod jest calkowicie zablokowany ale lewy nie jest tak dlugi jak powinien ale a'la dziala (to znaczy, ze kontrast bez problemu przeplynal) :no: Wynikami mojego m. lekarz sie mega podniecal " wow, fantastycznie - takich dobrych wynikow nie widzialem juz od wielu lat " i takie tam. Powiem szczerze, ze mnie to wqrwialo(teraz juz oficjalnie wiadomo, ze wina lezy po mojej stronie a on jest tym cholernym idealem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: )...
Poza tym, moje jajniki niby pracuja w normie ale w tej dolnej granicy normy :zawstydzona/y: Lekarz powiedzial, ze niby mozna sprobowac stymulacji i monitoringu ale za duze szanse sa na ciaze pozamaciczna wiec zostaje nam tylko IVF.
Teraz czekam na list z data pierwszej IVF wizyty.

Jestem troszke zalamana, liczylam podswiadomie ze moze nie jest az tak zle no ale coz....

Ide wypalic ze 100 papierosow i napic sie piwa.
Wroce jak mi troszke humor wroci :zawstydzona/y:

Witaj, hmmmm no widzisz -znowu te facety muszą być idealne, nieuszkodzone :-)
Mam nadzieję, że jednak Wam się uda.

reklama
ale paranoja z typ pregnylem nie rozumie jak można było doprowadzić do takiej sytuacji i robić problemy kobietom które się leczą i pragnął zajść w ciąże a tu taki głupia polityka że brakuje podstawowego leku który pomaga w tym żeby mieć upragnione dziecko
Dokładnie :angry::angry:

Testuję jutro.
Trzymam kciuki;-)

Jestem troszke zalamana, liczylam podswiadomie ze moze nie jest az tak zle no ale coz....
Nie myśl w kategoriach, że to Twoja wina. Po prostu macie problem ale sobie poradzicie, macie szanse na dziecko.

A mnie jednak nawiedzila dzisiaj @, wlasnie sie rozkreca :-D:-D:-D:-D nie ma jak sie cieszyc z powodu @ :sorry2: ale skoro nie zaszlam w ciaze to ciesze sie ze jednak ( nie do konca ) te cylke mi sie normuja :tak:
Bardzo się cieszę :tak::tak:

A pytanko:
na jakies 2 dni przed owul. 12dc w przezroczystym sluzie znalazlam bardzo ale to baaaaaaaaardzo cienka jak wlosek krew, co to moze byc?????
Ja nie pomogę :zawstydzona/y:

Pochwalę sie - udało mi sie wkońcu kupić sukienkę (w czerwcu idziemy na 2 śluby), piękna:-D Jak już będziemy szli na to wesele i się w nią ubiorę to umieszczę wam zdjęcie:-D
Czekam na fotki :-):-)

A my słuchamy z Kiną Dżemu;-);-);-)
M jest już po zabiegu, troszkę osłabiony czekam bo jutro wychodzi.

Dziewczyny

Dzisiaj ostatni wieczor i ostatnia nocka w tym domu - jutro juz spimy na nowym miejscu. Ale sie nie moge doczekac....

Mysle ze dzisiaj sobie poserdu****emy na zakonczenie mieszkania tutaj, a jutro na rozpoczecie mieszkania na nowym :-)

Umnie wczoraj byla taka burza ze historia. Piesek sie przerazil mocno, przyszedl do mnie w nocy i sie wtulil we mnie, a jak burza ustala to wrocil do swojego lozeczka.

Piorun pierdzielnal w ogrod niedaleko nas i sie im drzewo kominkowe zapalilo

Kingus - moj preferuje Vivaldiego i fasolki :-) co do kopniakow to poczekaj do 24 tyg to sie zacznie eldorado na calego, dwa dni temu myslalam ze zejde o 1 w nocy jakies tance sobie Kacper urzadzil i czulam go w 3 miejscach rownoczesnie a dwa razy tak kopna ze zabolalo

Lolitko - to super, że się przeprowadzacie, nowe miejsce, to po części nowe życie:-), tylko zapapmiętaj co ci sie będzie jutor śniło(w nowym mijescu), podobno się sprawdza:-)

Kinguś - co do muzyki, to naprawę dobry wybór:-)

reklama
u mnie sie wlasnie rozkrecila burza:szok::szok: az mi sie pies schowal!:no:

U nas buczało wczoraj w dzień, w nocy aż jaśniało w domu i teraz już coraz mocniej grzmota i wieje:szok: A piesek się nie boi bo pan się nałoił:-D Desperadosem i śpi razem z nim. Kurna, tylko szkoda, ze nic nie zostało bo bym @ zapiła. Wkurzyła mnie ciota:wściekła/y:

Do góry