martyna222
udało się ! :)
no to super poszalejcie... mnie jajniki zawsze bolą jak wezmę pierwszą lub drugą tabletkę a potem coraz bardziej bolą taki mam organizm zawsze czułam kiedy była owulka...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak to są leki które pomagają w rozwoju fasolki... nie martw się!piszecie o proszkach bo ja teraz biore duphaston a jak skoncze to mam 3 opakowania luteiny czy to uchroni przed kolejnym poroonieniu czy one pomogą
kajeczko gratuluję! Super że ci się udało...wydaję mi się że fasolkę i jej serduszko widzi się na usg dopiero 7,8 tydz wczesniej jest pęcherzyk ciążowy.
Pozdrawiam
ja mam pytanie do wszystkich dziewczynek juz po obronie magisterki albo w trakcie...czy do dyplomu moze byc czarno-biale zdjecie? bo ja na kolorowych jak gremlin wychodze..
Cześć dziewczyny byłam na tym forum w styczniu bo również sie starałam o dzidzie jednak zwątpiłam i uciekłam rok sie starałam o maleeństwo az tu nagle gdy przestaliśy o tym myśłec i daliśmy sobie spokój zaszłam w ciąże wielkie zaskoczenie!!!! :-):-):-) Juz raz byłam w ciazy ale poroniłam ciaza obumarła w 8 tyg teraz jestem prawie 7 tydzień i boje sie cały czas na proszkach podtrzymujacych Tak wogole chciałam sie poradzic bo byłam we wtorek u lekarza i nie widział jescze dzidzi powiedział ze za wczesnie i kazał przyjsc za 2 tyg czy to mozliwe ze w 6 tyg jeszcze lekarz nie moze potwierdziiec testy 2 grube kreski i 2 robiłam z 4 dniowym odstępem boje sie co bedzie jak pojde 2 czerwca jak kazał to bedzie 8 tydzien czy bedzie juz widac moje malenstwo