reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć Marzenko. To promotor Ci oddał pracę do poprawiania?? dużo masz do zrobienia?? w ogóle wszystkie rozdziały napisałaś już??
Co do @... ja tez mam mieć w tym tyg. Ale nic nie czuję. Cycki mnie w ogóle nie bolą. Apetytu brak, tempki nie mierze...tak w ogóle bezpłciowo sie czuję....
tak oddal mi ,pozakreslal swoim mazaczkiem bledy i kazal poprawic:dry:
napisane mam juz wszytskie rozdzialy tylko mi wstepu brakuje bo musze poprawic.:dry:
chce dzisiaj posklejac sobie to wszystko i jeszcze raz oddac mu to do sprawdzenia:sorry2:
a u mnie dokladnie jak w zegarku na tydzien przed zaczyna pobolewac brzuch na @...
skoro sie czujesz inaczej to moze sie cos tam zaleglo?

reklama

napisane mam juz wszytskie rozdzialy tylko mi wstepu brakuje bo musze poprawic.:dry:
chce dzisiaj posklejac sobie to wszystko i jeszcze raz oddac mu to do sprawdzenia:sorry2:
skoro sie czujesz inaczej to moze sie cos tam zaleglo?
Eeeee, to jesteś bliżej niż dalej....super:) masz już w ogóle termin obrony??
Nieeee u mnie nic nie bedzie, nic nie czuję własnie więc pewnie nadciągnie....Tym razem zniosę to dzielnie:-) Mam nadzieję tylko ze nie przyjdzie znowu wcześniej i bedę mogła się pożegnac odpowiednio z M.:-) Zresztą mam wplanach wziąc się ostro za odchudzanie bo nie mogę na siebie potrzeć:dry::dry::dry:
:-D:-D:-D:-D
zajebiste zajączku!! hahahha nawet mój małż sie śmiał hehehe:-D:-D:-D
to jak ty masz taki dzis nastroj to lepiej bez kija nie podchodzic!!
Mam nadzieje że mi przejdzie. Musze sobie tylko powtarzać że "wszystko mam w dupie" i nie przejmowac się...

DZIEŃ DOBRY:-)
Ach wiecie co już od dwóch dni mam czyste majteczki nie brudze jedynie co to śluz poleci:tak:no ale boje sie wizyty bo chodzi mi o to że może serduszko nie bić po tym jak plamiłam nie wiem nie powinnam tak myśleć ale ja się boję nie maiałam nigdy tak w ciąży co teraz się boje bo same wiecie jak było już tu na forum z fasoleczkami:-(

A tak wogóle to mi się chce ze mnie śmiać bo abym mogła z wami chociaż chwile tu popisać to mam takie posłanko sobie zrobione abym przy kompie mogła byc:-Dno cóż bynajmiej do 1 czerwca musze tak poleżeć:tak:

I teraz mam pytanie, może głupie, ale... Od dwóch tygodni, biorę Folik, bo gin kazał, skoro staramy się o dzidzię. Mniej więcej od tego czasu swędzi mnie wszystko i teraz ta wysypka. Na ulotce napisali, że takie mogą być działania niepożądane. Czy któraś z Was miała coś takiego po Foliku? Nie zaskoczyłam, jak byłam u lekarza. Dopiero w domu coś mnie tknęło i raz jeszcze przeczytałam ulotkę.

hmm ja nie miałam nigdy problemu z folikiem ale może faktycznie coś nie tak reagujesz na niego:confused:wiesz ale mój M raz też tak miał na klacie plecach i rękach miał i też brał wapń i przeszło:tak:

Witajcie poniedziałkowo:-D

Zmierzyłam dziś tempkę i było 36,6:-( Czyli fasoli nie ma.. Wiem, że miałam nie myślec i się nie nakręcac no ale.. cóż..zaczniemy od czerwcowego cyklu;-)
Teraz trzymam kciuki za Wasze przyszłe i obecne Fasolki w brzuszkach!:tak:

oj szkoda że aż tak spadła ale wiesz jeszcze nic nie przesądzone ale masz też racje lepiej się nie nakr ęcać bo wtedy gorzej się to przechodzi a tak szybko zleci do nastepnych staranek:tak:

ano ano za 4 dni a stracha z dnia na dzień mam większego chyba z ucieknę z tamtąd w piątek a pisalam wam ze o 12 sie bronie w samo południe jak w westernie

ooo to kciuki juz niedługo no i w sumie już teraz:tak:

Kochana mam wolne przez tydzien bo mama Filipka wyjechała na szkolenie i Filipkiem przez 24h zajmuje sie jego babcia. Także mam wolny tydzień:-D

to mamy luzik na całego:-D

Witamsię poniedziałkowo.
Mam dzisiaj pechozol od rana. Najpier nie mogłam się zwlec z wyrka i zaspałam. później rozlałam herbatę całą i zalałam ścianę. Wyszłam na autobus (auto u mechaniora) i się spóźniłam. Drugie auto w garażu i zanim bym po nie polazła (wcześniej po klucze na 4 piętro) to szybciej na pieszo bym zaszła. Zadzwoniłam do kumpeli - ona na 9 dzisiaj. do kumpla - ten dzisiaj pieszo bo żonie auto musiał zostawić. Więc w lkapeczkach na obcasach zapieprzałam do pracy. Zrobiłam sobie 2 pęcherze więc nie mogę teraz chodzić. Do pracy się spóźniłam of course i już klient czekał (wrrr jak tak to rano nikt nie przychodzi). Jak już znalazłam czas na BB to wchodze i patrzę 70 stron do nadrobienia!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Was K* mać pogięło. :angry::angry::angry::angry: Udało mi się troszke poczytac, ale nie daję rady.

ajc nie za wesoło dzionek zaczęty:baffled:

no.... a ja mam dzisiaj taki nastrój :-)
Widzieliście to??
YouTube - Motylek

:-D:-D:-Dmilutki ten motylek:-D:-D:-D

Eeeee, to jesteś bliżej niż dalej....super:) masz już w ogóle termin obrony??
Mam nadzieje że mi przejdzie. Musze sobie tylko powtarzać że "wszystko mam w dupie" i nie przejmowac się...
no termin mam na 4 lipca... i nauki w hu....:dry:
napewno ci przejdzie :tak: masz mężusia na miejscu to on napewno pomoze;-):-)
ja sie musze za sprzatanie wziac i pisanie bo wogole nic nie zrobie:dry:

reklama
Podczytuję Wcześniejsze posty i widzę że niezła awanturka była, ale nie będę komentować i wracać do niej....po co... Mam nadzieję że Niunia nie obraziła się na Amen w pacierzu :):)
Marzenko... nie przejmuj się, według mnie najważniejsze żeby być szczerym wobec siebie, i za to (między innymi) Cię lubię i ... popieram;))

Kaprycha, jak Twoja świńska grypa???? :)

Do góry