reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Tak dziewczynki, u mnie laba na całego:-D
M zaraz do pracy wychodzi i zostaniemy same;-)
Mój Paweł to niedługo wróci :-D:-D:-D i koniec laby przed monitorem:baffled:
a lenia mam dzis takiego,ze szok jeszcze w pizamie siedze a miałam isc na zakupy :rofl2::rofl: a skubane krasnoludki znowu strajkuja i gary nie pomyte,obiad nie zrobiony i pranie nie powieszone :baffled:;-)

reklama
ale ja te badania robiłam w tamten wtorek tak że jeszcze nie denerwowałam sie tą obrona tak bardzo jak teraz no ale dobrze ze jeszcze jest ponizej 20 bo wtedy bym sie już martwiła w następnym miesiącu też ja zbadam i będe widzieć czy dalej wzrasta czy nie

Ale mam nerwy.... dzisiaj mam mieć gości po południu. Mój chrzestny z rodziną. Zgadujemy się jakies pół roku już, bo M. często nie ma jak chcą przyjechać. Ostatnio jak dzwonili (po świętach) to powiedziałam że już pojechał i że jak przyjedzie to zadwonię do nich. i zadzwoniłam żeby przyjechali w weekend, a chrzestny do mnie że on w weekend pracuje i może w poniedziałek by przyjechali.... K* wa, nie mogłam odmówić, ale tak mi nie na rękę ta wizyta że mam nerwy od rana (M. też). mamy ostatnie dwa dni dla siebie a tu ta wizyta.... Szlag by to trafił. Pogoda super, mamy do pozałatwiania jescze parę spraw i jeszce to. A jutro dzień matki, nic nie kupione jeszce i trzeba będzie pojechać do jednej i drugiej. I Ostatni dzień do tyłu :(:( Tak jestem zła że mi się ryczeć chce. Na siebie k* też bo nie jestem asertywna!!!!!!!!!

wiem coś na ten temat nie raz mi sie zdarzało niechcianych gości akurat w taki dzień a nie inny:baffled:heh a ja to mam super szfagierke wie że ja musze leżeć ale to było jeszcze jak ledwo co po plamieniu a wtedy to już wogóle leżenie przymusowe to ona chciała mi dać dzieci do pilnowania a mój M na to że nie bo musi leżeć i nie da rady pilnowac (co tez mam jeszcze małego synka)no a ona na to ona jeszcze leży:wściekła/y:co za wredność dzieci może dać do jej mamy lub do jej brata dziewczyny ale nie ona woli zawsze mi dawać już nie raz mi robi takie coś wogóle nie patrzy na to że ja moge stracić ciąże bo ona ma trójke to i co mi może byc co to ma znaczyc już tyle razy się na niej pzrejechałam że kur...cy można dostać:wściekła/y:ale mam ją w doopie i hej:-)

wiem coś na ten temat nie raz mi sie zdarzało niechcianych gości akurat w taki dzień a nie inny:baffled:heh a ja to mam super szfagierke wie że ja musze leżeć ale to było jeszcze jak ledwo co po plamieniu a wtedy to już wogóle leżenie przymusowe to ona chciała mi dać dzieci do pilnowania a mój M na to że nie bo musi leżeć i nie da rady pilnowac (co tez mam jeszcze małego synka)no a ona na to ona jeszcze leży:wściekła/y:co za wredność dzieci może dać do jej mamy lub do jej brata dziewczyny ale nie ona woli zawsze mi dawać już nie raz mi robi takie coś wogóle nie patrzy na to że ja moge stracić ciąże bo ona ma trójke to i co mi może byc co to ma znaczyc już tyle razy się na niej pzrejechałam że kur...cy można dostać:wściekła/y:ale mam ją w doopie i hej:-)
No i dobrze zrobiłas Kochana. Tez bym sie wściekła na maksa..:no: Normalnie jak tak można:wściekła/y:

reklama
Do góry