reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Zajaczku ochanie wiem ze ci przykro ale nic to nie da. Zobaczysz ze już za niedługo ty tez bedziesz informować swoich przyjaciół o ciaży. Przytulam mocno
Domelko ja bym ją chyba za kłaki wytargała jakbym była na miejscu jej męża czy partnera czy też matki i widziała ze ona takie rzeczy w ciaży robi!!!
Eve kochana tknęłaś we mnie nutke optymizmu pisząc o tej prolaktynie!! ściskam cie za to mocniutko!!

Ostatnia edycja:
reklama
:-):-):-) nareszcie skonczylam czytać!!!! :-)

moja mam to też Aśka! Wsiego dobrego z okazji imeninek! :-)

z tą prolaktyna to tak nie przesadzajmy! :sorry2: prolaktyna blokuje owu dopiero przy naprawde wysokich stezeniach po cos w koncu sa te normy! ;-) dziewczynki nie dajmy sie zwariować! wynik pieknie mieści sie w normie a tu takie gadanie .... :sorry2: zastosowac najwyzej testy owu zeby sprawdzic czy jest owu! poza tym prolaktyne trzeba bardzo rygorystycznie badać! tylko do godziny 8ej rano poza tym trzeba być wyspanym i wyluzowanym na maxa! byle G... po drodze jak nas zdenerwuje juz podniesie poziom prolaktyny! :sorry2:

Ja jutro ide do gina i bede miała wyniki prolaktyny, widze, że dałam się zwariować... trochę za dużo się naczytałam o tym. Dzieki, Eve ze sprowadziłaś mnie na ziemnie;-)

... Ja naprawdę się cieszę jej szcześciem....Jest super osobą, i chciała drugiego dzidziusia. Ale dzisiaj i tam mam taki maksymalny dół że ten telefon tylko bardziej mnie zdołował. Może powiecie że jestem okropna, ale dzisiaj po prostu nie wierzę że nam się uda kiedyś. Ona wie że chcemy ale nie możemy i wiem że potrzebowała się wygadać, ale ja dzisiaj nie chciałabym o tym wiedzieć.... Możecie mi nagadać za to, ale po prostu tak się dzisiaj czuję (zwałaszcza że wiem że @ ma byc na dniach, M. wyjeżdża i ze starań wielka KUPA)

mężuś pościelił łóżko i śpi a ja właśnie zauważyłam że nie wyjął mi piżamy z łóżka..i jestem bez piżamowa - i muszę nową wyjąć z szafki.. - sam to będzie do jasnej ciasnej prasował!
Ola on to zrobil celowo bys na golaska sie przy nim polozyla:szok: podstepna bestia;-)
dokladnie zgadzam sie z olesia.. chcial bys spala nago..
co ja mam działać do jasnej ciasnej???????????!!!!!!!!!
Ja wiem że mówią że jak dobry koń to po błocie pociągnie ale bez przesady...Ja mam @!!!

hihihihihihihih
tez to slyszalam, ale znam tez inna wersje.. dobry marynarz morze czerwone takze przepłynie..
:tak::-):tak:pewnie obie myslimy @po angielsku@ czyli inaczej niz reszta....jak z samochodem, ruchem ulicznym itd...
a propo tego po angielsku.. mamy angielska kuchenkę.. w sensie przywiezlismy sobie to tam nową kupilismy i szkoda było nam jej zostawiac.. i okazuje sie ze jest wyszla bo ma 90 cm a nie 85.. i duzy palnik na po prawej stronie a w polskich jest po lewej:)
to jak wydaje wam sie dziewczyny że dobre mam te wyniki??
nie ma czym sie stresowac.. dobre masz wyniki ja mam 29 na ta samą norme i lekarz powiedzial ze nie musze sie nia przejmowac.. w sensie moge zbic ale nie musze..
z tą prolaktyna to tak nie przesadzajmy! :sorry2: prolaktyna blokuje owu dopiero przy naprawde wysokich stezeniach po cos w koncu sa te normy! ;-) dziewczynki nie dajmy sie zwariować! wynik pieknie mieści sie w normie a tu takie gadanie .... :sorry2: zastosowac najwyzej testy owu zeby sprawdzic czy jest owu! poza tym prolaktyne trzeba bardzo rygorystycznie badać! tylko do godziny 8ej rano poza tym trzeba być wyspanym i wyluzowanym na maxa! byle G... po drodze jak nas zdenerwuje juz podniesie poziom prolaktyny! :sorry2:
dobrze wiedzien na przyszłosc.. bo szczerze to ja sie zawsze denerwuje przed badaniami.. w szczegolnosci jak pierwszy raz mam cos badane..

kiedys mialam takie badanienietypowe tzn takim urzadzeniem bada sie punkty na dloniach i nogach.. i tak sie denerwowalam ze az lekarz sie wystraszyl.. ale bylam tez 2 tygodnie przed obroną..

dzis byłam u lekarza na monitoringu.. wyszlo ze pecherzyk jest na prawym jajniku i ma 9mm ciut mały no ale zobaczymy co z tego wyjdzie.. w kazdym razie jesli nic nie wyjdzie z tego cyklu to lekarz odsyla nas do Wrocka do Invimed'u, jesli faktycznie sie nie uda to jeszcze sie wstrzymamy z kliniką i zobaczymy jak to wyjdzie.. bedziemy próbowac własnymi metodami.. jesli nie.. to pojedziemy do tego wrocka..

aa i nowe okularki bede miala w piątek.. mm jak sie cieszem:-D

reklama
Do góry