Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Siemka....U mnie @ się zbliża i tez jestem ogólnie wqrwionaSiema :-(
U mnie @, bol w skali od 1 do 10 - 1000. Zdycham i jestem wqrwiona
a Ty na Co??Siemka....U mnie @ się zbliża i tez jestem ogólnie wqrwionaa Ty na Co??

wiem jak to jest jak mialalm ten 51 dniowy cykl.. wiedzialam ze pecherzyk sie cofnal i do owulki nie doszlo to jak glupia zrobilam 3 testy ciazowe zmysle a moze kolejny cos wykaze.. a moze za wczesnie.. a moze gin sie pomylil.. a to jeszcze w necie czytalam ze bol brzucha po lewej i prwej to rozciagajaca sie macica.. i jeszcze full sluzu.. sama sobie bylam winna nakrecalam sie jak tylko moglam.. a potem placz i zgrzywanie zębów.. Kaprysiu uda się.. kiedys musi.. trzymam mocno kciuki..
No wlasnie na @ !!!

Nektarynko pęcherzyk jeszcze mały ale jeszcze urośnie może będzie dłuższy cykl?!
A ja jutro mam pierwsze podglądanko, zobaczymy czy pęcherzyki urosły, mam nadzieję że będą już spore... jajniki napieprzają... martwi mnie tylko jedno od soboty czyli od 8dc mam śluz płodny, a to o wiele za wcześnie... kurde chyba nic mi się nie poprzestawiało?!
Pozdrawiam was wszystkie!!!!!:-)