reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziękuję Martynko już mnie dziewczyny uspokoiły tak ze jestem teraz dobrej myśli

co do śluzu to ja mam niby te testy pozytywne a żadnego śluzu nie zaobsermowałam u siebie czy to możliwe ze owulka będzie a śluzu płodnego nie będzie???

Dziękuję Martynko już mnie dziewczyny uspokoiły tak ze jestem teraz dobrej myśli

co do śluzu to ja mam niby te testy pozytywne a żadnego śluzu nie zaobsermowałam u siebie czy to możliwe ze owulka będzie a śluzu płodnego nie będzie???
no właśnie ja w zeszłym cyklu nie miałam śluzu a owulka była a teraz mam , cholera to wie od czego to jest tak naprawdę zależne... zapytam się jutro lekarza?!

skoro tak to może bedzie i u mnie
ciekawa jestem jak mi dziś wyjdzie test owulacyjny dopiero będą cyrki jak taki sam jak wczoraj

skoro tak to może bedzie i u mnie
ciekawa jestem jak mi dziś wyjdzie test owulacyjny dopiero będą cyrki jak taki sam jak wczoraj
ja miałam raz 5 dni podrząd testy owulacyjne pozytywne wygladały tak I I oczywiście testowa była o wiele mocniejsza niż kontrolna i co najlepsze to był cykl bezowualcyjny miałam za wysokie LH i testy na mnie nie działały... mam nadzieję że u ciebie będzie inaczej i testy pomogą! ?
Czy brałaś coś na pęknięcie pęcherzyków po clo?

Pojechałam na 10 po wpisy a baba nie przyszła tylko przysłała jakiegoś faceta na zastępstwo - i wpisów nie bylo :( - beda za tydzien..

Dziekanat zamknięty wiec obiegówki nie dostałam - bede miala jutro, w ramach wyjątku, bo obiegówki dają po obronie i składa się je przy odbiorze dyplomu..Bezsensu - no ale dostanę ją jutro to załatwie wszystko wcześniej :)

Na 14 byłam umówiona do babci na obiad...A pod blokiem byłam juz po 12 i babci brak..Bo na rehabilitacji była..No i myślałam że czeka mnie dwugodzinne siedzenie pod blokiem ale...patrze...a tu babcia idzie :)))) Wypiłam u babci kaweczkę, bo łeb mnie bolał z niewyspania niemiłosiernie..Później obiadek i właśnie dotarłam do domu..

Jutro mam o 10 spotkanie z promotorem i właśnie zaraz zacznę wklepywać wyniki badań w exela..Brrrr..Oby się tylko nie pomylić :)

Później jadę z bratem na cmentarz do taty, bo 3 czerwca miałby urodziny..No i później do mamci do domu z kwiatkami na dzień matki...

A tak w ogóle to witam wszystkich cieplutko :)))

Trzymam kciuki żeby się Wam wszystkim udało w tym cyklu:-)
Ja wzięłam się ostro za sprzątanie domu:-) już prawie wszystko lśni:-)
mam pytanie do Was, ostatnio miałam okres 30 kwietnia(spózniony prawie 2 tyg), potem 15 i 16 maja takie lekkie plamienie. powinnam dostać @ 20 maja, ale jeszcze nie przyszla. to plamienie to mogla byc @ i zaczał mi sie wtedy nowy cykl czy znowu moje hormony urzadzily sobie impreze??

ja pierwszy raz teraz mialam monitorowany cykl pod kontem zajscia w ciaze..wszystko ksiazkowo OK..badanie nasienia meza- OK..moje krwi OK..wylapalismy moment pekniecia pecherzyka...wiec wszystko super..i ja teraz zyje w wiekszym stresie niz zazwyczaj..niby jutyro mam testowac..ale sie boje..@ powinnam dostac 27-28...Test zakupiony czeka
z tego co zaobserwowalam..to w sumnie jak pisalam - najwiecej nadziei daje to, ze ok 6 d po owulce bolal mnie lewy jajnik i podbrzusze jak na@..takie mrowienie..a tak..to lekko wieksze cycuchy ..czasem swedza..no i wieczorami boli mnie krzyz..Juz chcialabym wiedziec co i jak ze mna!:sorry:czy w ta czy od nowa...:rofl2:

reklama
Na pewno nie jestem w ciąży, nie wierzę, straciłam już nadzieje tyle sie staralismy i nic, niemozliwe zeby sie teraz udało. czekam na @ bo chce zrobic badania... niech juz przyjdzie wredna ******* ***** *****!

Do góry