reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

bo moja kuzynka miala robione bo w ciaze nie moze zajsc od 5 lat..i zaplacila za to 1400zł - strasznie drogo..i wlasnie nie wiedzialam jak to sie nazywa...

Moze sobie robila plastyke jajowodow wlasnie. Z tego co wiem, to to raczej jest droga impreza i nie kazdemu moze pomoc :zawstydzona/y:

to badanie to HSG - mialam w tym cyklu robione...
A ja w tamtym cyklu. Juz 3 razy zaliczylam

No coś koło tego:-D:-D

Ty se tam nic nie wycinaj u tych konowałów

Jak bedzie trzeba to wytne, tyle ze wtedy juz na milion procent nie ma szansa na naturala :sorry:

reklama
Zmierzyłam tą szyjke ale nie wiem czy dobrze:-p Czuję ją nisko, zamknięta, miękka.. hmm.. ja ide sie połozyc bo sama się nakręcam:-p

Szyjka macicy przed @ i na poczatku ciazy jest prawie taka sama. Jestes dobra, skoro po pierwszym razie udalo Ci sie rozpoznac wszystkie ulozenia. Ja trenowalam kilka cykli, zanim zaczelam wszystko rozpoznawac.
Powodzenia

COOOOOOOO?? Ale to niebezpieczne bez badania czystosci pochwy i aktualnej cytologii!! Jesli w badaniu czystosci wychodzi ze masz jakies bakterie, to nie wolno robic HSG, bo kontrast wplukuje je do wnetrza ciala i mozna sobie niezle kuku zrobic (zapalenie otrzewnej i te sprawy). :baffled::baffled::baffled::baffled:
noż k*wa....
Idę mierzyc tę szyjkę..:tak:;-)
:-D:-D:-D:-D pochwal się co ci wyjdzie:-)
nie musze lapka przejezdzac wystarczy ze sie przytuli do mojego tyłeczka i juz czuje jakis patyczek.. poza tym mam co innego do roboty a nie sekszenie sie za dnia.. potem go wykorzystam:)
:-) Mój ma tak jak karze mu się po plecach posmerać.....zawsze się to jednym kończy;-)
Jadzia mi lekarz kazał te badania porobić po pierwszej wizycie. Dostałam plik karteczek jakie badania muszę zrobić, z wynikami do Super G i dopiero cokolwiek zaczeliśmy działać.
Więc ja miałam te badania dużo wcześniej robione.
A kiedy masz dostać @????
szlag by to....Nic takiego mi nie powidziała:baffled::baffled: A juz myslałam że w końcu na kogoś rozgarniętego trafiłam:crazy::crazy::crazy: małpiszon na dniach ma przyjść.... M. nie ma kilka tygodni (siakieś 5) to moge zrobic w następnym cyklu, no ale żeby mi takich rzeczy nie powiedziała???:angry::angry::angry:

Szyjka macicy przed @ i na poczatku ciazy jest prawie taka sama. Jestes dobra, skoro po pierwszym razie udalo Ci sie rozpoznac wszystkie ulozenia. Ja trenowalam kilka cykli, zanim zaczelam wszystko rozpoznawac.
Powodzenia

Dlatego napisałam, że nie wiem:-p
Zresztą co bedzie to będzie:tak:
Napewno coś pokręciłam:sorry: Wiadomo, ze nie od razu człowiek umie:-p
lecę się połozyc. Pa

Dlatego napisałam, że nie wiem:-p
Zresztą co bedzie to będzie:tak:
Napewno coś pokręciłam:sorry: Wiadomo, ze nie od razu człowiek umie:-p
lecę się połozyc. Pa

Jacha! Zycze Ci fasolki z calego serduszka. Staraj sie nie nakrecac, bo od stresu mozesz tylko fasolince zaszkodzic. Nie mysl ciagle o tym, wlacz sobie jakis fajny film i sie zrelaxuj (wiem, ze latwo powiedziec :-D ). Pozdro

szlag by to....Nic takiego mi nie powidziała:baffled::baffled: A juz myslałam że w końcu na kogoś rozgarniętego trafiłam:crazy::crazy::crazy: małpiszon na dniach ma przyjść.... M. nie ma kilka tygodni (siakieś 5) to moge zrobic w następnym cyklu, no ale żeby mi takich rzeczy nie powiedziała???:angry::angry::angry:

Jadzia bez paniki. Masz tam na pewno na swoim zadupiu szpital. Te badania i tak są pełnopłatne i nie trzeba skierowania.

Idź do szpitala z rana i powiedz że chcesz zrobić sobie badanie na czystość pochwy i posiew z pochwy bo z tego co pamiętam to są różne badania i ja miałam jedno i drugie. Jak się walnełam to wyjdziesz na głoąba ale zrobisz.

Na wynik i tak czekasz tydzień więc na świerzo będziesz miała.

Ale jak ja szłam na zabieg to nie pytali mnie o badanie pochwy ani nie kazali pokazać wyników.

reklama
:-)
nie musze lapka przejezdzac wystarczy ze sie przytuli do mojego tyłeczka i juz czuje jakis patyczek.. poza tym mam co innego do roboty a nie sekszenie sie za dnia.. potem go wykorzystam:)

hmmmmmmmmmmmmm skad ja to znam ten tyleczek + patyczek :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no właśnie tak samo u mnie jest:-)mamy te same suwaczki no i dobrze że u mnie nie jest tylko tak bo myślałam że coś nie gra normalnie jaja z tymi suwaczkami:-Dno cóż trzeba się przyzwyczaić bo nie chce zmienić te mi się podobaja:tak:

no widzisz, widac to normalne, pare razy probowalam to zmieniac ale wciaz to samo ;-)ja na poczatku tez fiksowalam ale sie przyzwyczailam i ogolnie sobie licze obecnie noooo 27 tc :-)
Nie no nie wytrzymamTy tu robota sie nie zasłaniaj:baffled: ona nie zając nie ucieknie :-D Boze mieć chłopa i wolna chate i nie korzystać toz to grzech prawie:szok::rofl2:
a co nie mozecie sobie pouzyważ i w dzień i wieczorkiem i w nocy???!!!:-D:rofl2:

ehh ano to grzech....hehe gdzie te czasy,...juz zapomnialam odkad jest fasolka no i mam M w wolnej chacie i co z tego...ale coz przecierpiec trzeba :-p potem jak to mowi M nadrobimy :-p:-p

Jacha! Zycze Ci fasolki z calego serduszka. Staraj sie nie nakrecac, bo od stresu mozesz tylko fasolince zaszkodzic. Nie mysl ciagle o tym, wlacz sobie jakis fajny film i sie zrelaxuj (wiem, ze latwo powiedziec :-D ). Pozdro

potwierdzam i sie przychylam:-)

Do góry