reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witam sie :-)

Ja wczoraj popilam na tym roczku :tak: a dzisiaj wzielam sie za sprzatanie bo moj pan i wladca wraca za 3 dni :-D

Najgorsze jest to ze mam jakas dziwna @ :eek: najpierw 3 dni plamien teraz juz 4 dzien krwawienia i konca nie widac :szok: a ostanio mialam tak 4-5 dni zawsze @ :confused2: wogole jest jakas lagodna, gdyby nie to ze leci to wogole sie nie czuje jakbym miala @ hmmm.

reklama

Ja wczoraj popilam na tym roczku :tak: a dzisiaj wzielam sie za sprzatanie bo moj pan i wladca wraca za 3 dni :-D

Najgorsze jest to ze mam jakas dziwna @ :eek: najpierw 3 dni plamien teraz juz 4 dzien krwawienia i konca nie widac :szok: a ostanio mialam tak 4-5 dni zawsze @ :confused2: wogole jest jakas lagodna, gdyby nie to ze leci to wogole sie nie czuje jakbym miala @ hmmm.

Prosze bardzo i alkoholik do nas dołączył!!:-):-D:-)

Starzejesz się to i się zmieniasz:-D:-D:-D

Kochana, to pieknie!!!!!!! Gratuluje :-):-D:-)
dzieki i trzymaj kciuki zeby plemniki tez to zauwazyly:-):-)
No i masz ci babo placek. Bidok.
Ja nie wiem może u mnie same konowały ale mnie kuresko baloło HSG. Szczególnie jak mi wstrzykiwali kontrast.
Do tego znieczulenie było automatyczne - nie pytali sie czy chce czy nie.
Tylko szkoda, że nie zareagowałam na nie i przyjełam 2 dawki bez efektu:-D
moze mialas jakies zrosty i dlatego bolalo...
Ta drożne, po lekach mam jajeczka, po pregnylu pękają, facet buhaj rozpłodowy z perłową życiodajną wydzieliną a zaciążyć nie mogę.
Rebus kutwa, rebus.
no to tak jak ja - u mnie tylko K nie robil sobie jeszcze badan. Jak teraz sie nie udalo to za jakis tydzien i on robi...

Ok. Ja zmykam do przedszkola bo mamy dzis dzien rodziny i trza sie stawic... A ze ktos musi zarabiac na ten bajzel to ide sama...

Ty...a próbowałaś tym drugim sposobem? Bo tu kiedyś na BB jakaś laska mówiła że zaciążyła bo ręką spermę przeniosła...

Oj....... :-D:-):-D Zdaje sie, ze to byl jej ulubiony
:-D:-D

Byl, byl. Tak sie rozkrecilam ze az watek zamkneli, hyhyhy!

Moj twierdzi, że to życiodajny płyn z czystym białkiem więc aby mieć piękną cerę powinnam przyjmować zewnętrznie i wewnętrznie:-D:-D

Kazał mi odkładać na in-vitro taka jestem zajebista w zaciążeniu.
Ta, moj m. mi wmawia, ze to od tej magicznej wydzieliny mam biale zeby. Znam te ich sztuczki hahaha. Rozwalilas mnie tym textem :"Kazał mi odkładać na in-vitro taka jestem zajebista w zaciążeniu."

.
podejrzewam ze to takze sprawa indywidualna każdej kobiety.. trzeba sporo się "nagrzebać" by rozpoznać..

Fakt, dlatego ja tylko grzebie do owulki. Przed @ juz nie, bo nigdy mi to nic nie powiedzialo

Ty ciotka, a tesciora nie zapodalas? Cos podejrzany ten Twoj @

ale by były jaja kobiety jakby się okazało, że żadna z nas się nie nakręcała (ja w porównaniu do pozostałych cykli prawie w ogóle nie myślałam o ciąży) i do żadnej @ by nie przyszła przez kilka długich miesięcy;-)

ale by były jaja kobiety jakby się okazało, że żadna z nas się nie nakręcała (ja w porównaniu do pozostałych cykli prawie w ogóle nie myślałam o ciąży) i do żadnej @ by nie przyszła przez kilka długich miesięcy;-)

Super by bylo....
:-D Szczegolnie, ze w tym cyklu udalo sie mi miec przytulanki bardzo regularnie! Az sama jestem zdziwiona! Patrzcie:

6, 7, 10, 13, 16, 19 dc
:-D

reklama
Witam dzieczynki,

Pozdrawiam wszystkie w ten deszczowy poranek i sle buziaki na reszte dnia :-)

hey kochana a rozpycha sie masakrycznie, mialam taka jedna noc ze sie wystraszylam kopal mnie i boksowal chyba w 3 miejscach naraz, caly brzuch falowal, jak polozylam pilota to spadal z brzucha :-) az bolalo jak mnie skopal wtedy o 1 w nocy ale podobno w tym okresie tak od 24 tc dzieci sa juz na tyle duze i silne by wariowac i na tyle male by miec miejsce :-) ulubiona ich zabawa jak czytalam to szarpanie pepowiny itp...fikolki podskoki i takie tam :-p u Ciebie pieknie widze 18dc juz na liczniku, czujesz malenstwo?? Widze w domku demolka, u mnie podobnie, konczymy Wiki pokoj i Kacperka lacznie teraz..kupilismy mebloscianke dla niej juz do szkoly z szafami i polkami by zwolnic miejsce dla Kacperka....i zaczynamy lacznie lazienke i ubikacje, naczy M zaczyna ja gotuje i asystuje:-) ciesze sie ze sie troche pozbieralas, rozumiem co przechodzisz bo to przechodzilam poniekad a popatrz teraz na mnie...JESTEM SZCZESLIWA, mam cudownego Miska obok, ktora za mna i Wika skoczy w ogien, Wike, najcudowniesza i jaka sobie mozna wymarzyc corcie na swiecie, ze jakby mogla weszla by mi z powrotem do brzucha taka mamina przylepa i Kacperka w brzuszku :-)
Dziekuję za pocieszenie :-) mam nadzieję że ja również będę jeszcze szczęśliwa a dzidzia będzie miała super drugiego tatę:) A powiedz utrzymujesz kontakt z ojcem Wiki?
Nie czuję jeszcze maluszka:( i się martwię... mam dość mały brzuch (zdjęcie w galerii) ale jutro mam wizytę u gina i chyba jak cos bedzie nie tak to bedzie widizal.. USG mam 15 czerwca i wtedy moze poznam płeć.. Oby była mała Zuzia:-) A jak nie to mały Miłoszek. Oby zdrowe było.
Kochana a Tobie życze szczęsliwego dalszego przebiego ciąży, Niech Cię mąż rozpieszcza:-) Poopowoadaj jeszcze co już kupiłas dla Kacperka

i nie tylko bo i urode masz orginalna, sliczna jestes i waga i wymiary tez masz chyba normalne ihihi:-D
a powiedz kasieńko czy twój mąż interesuje się troszke swoim przyszylym dzieckiem? CZy jestescie w trakcie rozwodu?

Marzena, bo się zarumieniłam :-) A mąż zadzwoni raz na tydzien i się spyta co u mnie słychac i to koniec. Jak jest rozmowa o wyprawce, pieniądzach na ewentualną cesarkę w klinice to mówi ze za wczesnie i ze moge urodzic naturalnie.. Przecież wiem ze mogę... ale skoro się pyta jak mi pomóc to mu odpowiadam...
Jeszcze nie złożyłam pozwu... musze się za to zabrać...

Jak czytam takie historie to pocieszam sie tylko, ze kobiety tez potrafia byc takimi swiniami (= niektorzy faceci tez cierpia). Ja sie boje, ze moj M mnie kiedys zostawi jak nadal bede dla niego niedobra... Za kazdym razem zaskakuje mnie jak mowi, ze on mnie kocha i ze mnie nie zostawi, bo nie po to sie zenil zeby sie rozwodzic... Mowi to z taka pewnoscia w glosie... A to ja jestem ta co ma czarne mysli... Popierdzielone to wszystko... Tak w ogole to tego Twojego powinno sie wykastrowac i osmieszyc przed wszystkimi znajomymi i w pracy!!! Widze, ze Ty juz w miare spokojnie podchodzisz do rozstania (rozwiedliscie sie juz formalnie?), a najwazniejsze, ze masz w brzusiu dzidzie :tak:
I zaden burak nie bedzie Ci sie wtracal do wychowania ;-)

Nie zostawi Cię. Wiesz to nie o to chodzi czy ktoś jest dobry czy nie. Zdarza się że ludzie się zdradzają, zostawiają bo ta druga strona była "za dobra", "za mdła"... Wiesz ze prestekst zawsze się znajdzie i zazwyczaj nigdy wina nie lezy po stronie osoby zdradzającej:-) Ja też jestem winna:-)

Demolka :happy: ale pomyśl jak bedzie slicznie jak skończysz :-D

Oj będzie. Wszystko nowe, nowe sciany, elektryka, glazurki, panele, meble kuhenne:-) A najbardziej się ciesze że mieszkanie jest moje a nie wspólne...

OOOOO witaj !!!
Miło Cię widzieć po długiej nieobecności.
Jak dzidzia ? Kopie ? :-)
Również pozdrawiam zamyślona kobieto (aluzja do Twoich fotek na N-K ) :-)

Dalej nie mogę zrozumieć dlaczego ludzie sobie takie rzeczy robią.......... :-(

Jeszcze nie kopie :baffled:Mam nadzieję ze wszystko ok... Dużo przytyłaś już?
Ja od początku około 3 kg... Ale to stres tak działa.
Ja tez nie moge zrozumiec dlaczego ludzie robią takie rzeczy, pal licho zdradę, ale świadome planowanie dziecka z myślą o odejściu do innej?! Po to zeby dzidzia też później cierpaniała ze nie ma taty. On twierdzi jak mu tak powiedziałam, ze przeciez bedzie dziecko miało ojca.., nie potrafi zrozumiec ze to jednak co innego - ojciec który jest z dzieckiem codziennie, opiekuje się nim, dzieli radości i kłopoty a ojciec który wpada na kilka godzin w tygodniu....

wychodzi na to ze bardzo CI ta tempka nie spadla a w zasadzie mozna rzec ze mialam 37,; 36,8; 36,8(te dwie po korekcie) i dzis 36,75.. zobaczymy jutro.. tempka spada przed @ z dnia na dzien coraz nizej np. 37 36,8 36,7 36,6.. itd.. zazwyczaj sa 2-3dni spadów.. ciezko okreslic tylko po kilku dniach.. bo moze byc ze tempka ta 37 byla zaklócona np spozyciem alkoholu, pozna porą snu czy cos w tym stylu.. i teraz masz normalne wyzsze tempki.. zobaczymy..

Kasienko.. mam nadzieje ze ułozysz sobie wszystko w życiu tak jak sobie tego zapragniesz.. tego kwiatu to pół światu.. jeszcze nie jeden Ci głowe omota..
Ja tez zgadzam się ze duzo tempka nie spadła, ja też tak miałam ze mi spadło do 36,7 2 dni przed terminem @, następnego dnia podskoczyło do 37.7 i były II:-)

Dzięki Nektarynko za miłe słowa:-)

witam:-)

Katarzynko podziwiam Cię, grunt to że masz swoje MAŁE szczęście, że masz dla kogo żyć:tak:
Wiem, wiem, oby tylko było zdrowe:-)

heja:-)dziękuje za pozdrowienia także pozdrawiam:tak:usg już miałam ale za dużo nie było widac teraz 1 czerwca ide i już będzie widać serduszko i wkleje tu zdjątko:tak::-)aler musze uważać na siebie bo niestety moja ciąża jest zagrożona bo plamiłam :-(o tylko się cieszyć ale:-)mam mdłości ale jakoś radze sobie z nimi najlepiej to szybko coś zjeść i jeśli chodzi o kanapke to dobrze robi mi z pomidorką no i musze brać leki co nie nawidze tego ale jak popijam piciem smakowym to jest lepiej tylko oby nie woda ona za dobrze na mnie nie działa:baffled:a tak to jest dobrze:tak:a jak twoje maleństwo jak brzusio daj zdjątko:-)
Brzusio jest w mojej galerii ale zaraz wkleje:-) A jestes na zwolnieniu? MUSISZ dbać o siebie i nie rymasic przy braniu leków:-)
A oto mój brzuch w 18 tc

picture7927.jpg

Do góry