reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
eh dziewczyny ja przeżyłam dzis chwile grozy!!!:szok:zawiesil mi sie komp i wywalil!!!:szok:a ja prace poprawiona prawie cala zlozona nie zapisalam na pendrivie!!:szok:wlaczylam szybki jeszcze raz i naszczescie udalo mi sie zgrac i chwile potem moj cudowny laptop padl jak kawka:szok::angry:jakby mi wcielo prace to bym sie pochlastala!!
szybko malza wezwalam i podłączyl mi narazie stacjonarny, dopiero teraz wlzalam na BB patzre a tu znowu tyle stron to odrazu wiedzialam ze jak sie trzy zlazly- hanka, kaprycha i olapolap to sie nasmieje :tak:
w kazdym razie ide konczyc prace, buzka dla wszystkich :-)

Jeszcze nie złożyłam pozwu... musze się za to zabrać...

A oto mój brzuch w 18 tc
Nie zwlekaj z tym kochana, bo nie wiem czy wiesz ale póki nie macie rozdzielnosci majatkowej to wszystkie długi czy jego czy Twoje dzielone sa po równo(kredyty) i wogóle wszystko co kupicie w trakcie trwania małzeństwa jest dzielone na pół np raty za cokolwiek tez.
Bo orzeczonej sadownie separacji tez nie macie-tak?
jeśli nie pracujesz to napisz prosbe o zwolnienie z kosztów sadowych lub wyznaczenie najnizszej kwoty i uzasadnij dla czego.
Mozesz też napisać prośbe o pominiecie sprawy pojednawczej,bo jesteś w ciązy a spotkania z Nim są stresujące a ze wzgledu na to,ze on ma inna to i tak nie widzisz mozliwosciu powrotu do siebie.
no i przede wszystkim napisz,ze to z jego winy nie zgadzaj sie na porozumienie stron bo wtedy to do 5 lat od rozwodu gdyby jemu pogorszyła się znacznie sytuacja materialna to on moze złozyć pozew o alimenty od Ciebie! Jka bedzie z jego winy to nie ma takiej mozliwości.najlepiej podejdx do radcy prawnego i przedstaw swoja sytuacje to Ci powie dokładnie co i jak-ja tak zrobiłam i babka pomogła mi napisac pozew.Im szybciej to zrobisz tym lepiej-wiem,ze to jest cieżkie i bolesne ale z tego co piszesz nie uniknione.
No to sie rozpisałam ale to tak z troski :happy:

A brzusio ładniutki:tak::tak::-D:-D

Ja zmykam, moj M zaraz przyjdzie:-) jutro do pracy wiec odezwe sie w piatek:-) buziaki dla wszystkich:-)

Życzę wszystkim szybkiego zaciążenia... a potem do manie na zakupy!!!!!!!!
Zapraszam na "forum główne" - a potem "zakupy"

wpadam tylko na chwilę pochwalic sie ze znam juz ocenę z pracy i jestem bardzo zadowolona bo moja praca została przez recenzenta oceniona na 4.5!!!!
a sama pisałam od początku do końca !!!

reklama
ja tez tak czulam w pierwszej ciazy...
a teraz...dzis powinnam dostac @...przychodzi jak w zegarku..z malym plamieniem..rozkreca sie na drugi dzien...narazie cisza...aczykolwiek chodze bucze i jestem mega spieta- bo wszystko wskazuje na@..a nie na ciaze...i pobolewa podbrzusze i krzyz...jutro jak nie przyjdzie na 100% juz testuje...Trzymajcie kciuki!

testuj czekamy na wieści:tak:

Rozmawiałam z Adamem..Ma gips na 2 tygodnie. Zrobili mu RTG i lekarz nie jest w stanie stwierdzić czy to to samo co było we wrześniu.Czeka aż gips mu wyschnie i wchodzi do lekarza po zwolnienie i wtedy dopyta o więcej.

dobrze że tylko na 2 tygodnie:tak:ale szczęścia to M nie miał ledwo co po złamaniu a tu znowu:baffled:

Mnie bolą jajniki, krzyż, cycuchy, głowa, jestem senna, zmęczona, rozdrażniona i oczywiscie nic mi sie nie chce:baffled: i @ też sie juz zbliża:-:)-:)-:)-(

a kiedy masz @ dostac:eek:bo objawy jak na fasolke;-)

][/SIZE]
Brzusio jest w mojej galerii ale zaraz wkleje:-) A jestes na zwolnieniu? MUSISZ dbać o siebie i nie rymasic przy braniu leków:-)
A oto mój brzuch w 18 tc

picture7927.jpg

kochana ja nie jestem na zwolnieniu bo ja nie pracuje opiekuje sie synkiem w domciu:tak:zamierzam dopiero zająć się pracą jak dzieciaczki będą chodzić do przeczkola tak z M ustaliliśmy chcemy aby były w domciu ze mna do tego czasu:tak:a brzusio zgrabniutki ładniutki i się nie martw że mały poczekaj jak wystrzeli wtedy zatęsknisz za małym:-D:-p

O dziewczyny....... zaraz puszcze pawia :szok::eek::baffled::baffled::baffled::baffled: Wczoraj rano jadlam ciasto, zreflektowalam sie ze ma jakis taki dziwnie zielony bok - mysle sobie 'nic to, przeciez zawiniete jest w zielonkawy papier, pewnie barwnik puscil' i odcinam ten kawalek. Zjadlam reszte... Teraz troche zglodnialam, poszlam do kuchni dojesc ciasto, wyciagam z lodowki, rozwijam... patrze, a ono pokryte tym zielonym czyms, a papier.... papier wcale nie jest zielonkawy... wiec ten nalot to na bank nie jest barwnik............ Ale mi niedobrze jak mysle co wczoraj zjadlam :szok:

wybacz ale nie mogłam się powstrzymać jak za każdym razem czytam tego posta to śmiać mi się chce jesteś dobra w te klocki:-D:rofl2:smacznego:-D

witam dziewczyny długo mnie nie bylo ale kiedys pisałam na tym watku i po długich 12 mc staran w koncu mi sie udało:-)
Pozdrawiam serdeczznie i nie traćcie nadzieii:tak: Trzymam kciuki za wszystkie staraczki:happy:

witaj:-)GRATULACJE:-)

ładnego mam avatorka???:tak:

słodki:-)

eh dziewczyny ja przeżyłam dzis chwile grozy!!!:szok:zawiesil mi sie komp i wywalil!!!:szok:a ja prace poprawiona prawie cala zlozona nie zapisalam na pendrivie!!:szok:wlaczylam szybki jeszcze raz i naszczescie udalo mi sie zgrac i chwile potem moj cudowny laptop padl jak kawka:szok::angry:jakby mi wcielo prace to bym sie pochlastala!!
szybko malza wezwalam i podłączyl mi narazie stacjonarny, dopiero teraz wlzalam na BB patzre a tu znowu tyle stron to odrazu wiedzialam ze jak sie trzy zlazly- hanka, kaprycha i olapolap to sie nasmieje :tak:
w kazdym razie ide konczyc prace, buzka dla wszystkich :-)

o kurka dobrze że udało ci się zapisac już nie chce wiedzieć co wtedy by sie działo chyba wszystkie chmury by rozwiało:baffled:

Do góry