P
patrysia*
Gość
wpadam tylko na chwilę pochwalic sie ze znam juz ocenę z pracy i jestem bardzo zadowolona bo moja praca została przez recenzenta oceniona na 4.5!!!!
a sama pisałam od początku do końca !!!
gratulacje:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wpadam tylko na chwilę pochwalic sie ze znam juz ocenę z pracy i jestem bardzo zadowolona bo moja praca została przez recenzenta oceniona na 4.5!!!!
Dziękuję bardzo Pati!! a jak się czujesz kochana??
Eh kilka stron wczesniej pisalam, ze miedzy mna a M super, bo sie M stara, a tu taka qpa, ze jestem wscieklaCzekalam az M wroci z pracy, siedzialam glodna, on wrocil, bardzo sie ucieszylam i juz czekalam ubrana i umalowana - chcialam zabrac go do restauracji na obiad (obiady jemy razem), a ten sie pyta gdzie ide - mowie, ze wychodze, on sie pyta dokad - ja odpowiadam, ze jak chce sie dowiedizec, to moze isc ze mna - na co on zaczyna zgadywac i w koncu mowi 'mam nadzieje, ze nie na jedzenie', ja sie na niego patrze, a ten dodaje 'bo jestem tak napchany, ze juz sie nic wiecej nie zmiesci'. Normalnie jakby mnie ktos cegla w leb uderzyl! Ja tu czekam na niego glodna (bo jak zjem sama to juz nie bede glodna zeby zjesc obiad razem z nim - a to jedyny posilek jaki razem jemy!), a ten mi mowi, ze sie najadl w pracy, bo byla jakas konferencja! I ch*j z tym, niech sobie je, tylko niech mi powie zebym nie czekala jak ten frajer glodna!!!!! I dupek nie rozumie, ze mnie skrzywdzil, nie widzi problemu! KUR******** no a juz tak dobrze bylo, a teraz znowu ciche dni sie szykuja, bo ja nie ustapie temu pieprzonemu egoiscie! Niech sie ze mna liczy i niech mnie informuje o tych aspektach jego zycia, ktore mnie dotycza! Zebyscie wiedzialy ile musialam walczyc o to zeby mnie informowal jak wroci z pracy pozniej! On nie widzial powodu!!! Ch*j jeden, czasem mam ochote mu przyrznac i zmusic sila do posluszenstwa
![]()
Dolny Śląsk: Matka porzuconego noworodka odnaleziona :: Fakty z kraju :: RMF FM tutaj tez cos mam... takie kobiety powinni sterylizowac czy jak to sie tam nazywa!
wybacz ale nie mogłam się powstrzymać jak za każdym razem czytam tego posta to śmiać mi się chce jesteś dobra w te klockismacznego
![]()
rozumiem cię bo u mnie z M nie raz tak było że ja głodna czekam itd.ale tacy są faceci nie widzą problemu my kobitki jesteśmy za bardzo romantyczne w ten sposób bo my chociaz jeden posiłek chcemy razem zjeść a tu takie coś
na szczęście mój M już zrozumiał i zawsze jak mówie obiad to migiem jest w domciu no chyba że jest na montażu to wtedy jem sama
![]()
Gratulujęwitam dziewczyny długo mnie nie bylo ale kiedys pisałam na tym watku i po długich 12 mc staran w koncu mi sie udało:-)
Pozdrawiam serdeczznie i nie traćcie nadzieiiTrzymam kciuki za wszystkie staraczki
![]()
Udanego grillowania ;-)Lece Lachony bo męda przylazła i szykujemy się na grilla a muszę jeszcze szaszłyki zrobić i popakować mięso i ziemniaki. O Jesu.
Dobrze, że się udało odzyskać pracęeh dziewczyny ja przeżyłam dzis chwile grozy!!!zawiesil mi sie komp i wywalil!!!
![]()
Super, wielkie gratulację :-):-)wpadam tylko na chwilę pochwalic sie ze znam juz ocenę z pracy i jestem bardzo zadowolona bo moja praca została przez recenzenta oceniona na 4.5!!!!
jak wchodzisz na swoj cykl (my chart) nad kalendarzem sa takie nazwy
Nektarynka jak Ty to zrobilas, ze masz w sygnaturce link do wykresiku na FF??