reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie rano:-D
Co tam u Was Kochaniutkie?:-p
U mnie tempka spadła do 36,65 więc spokojnie czekam na wredotę:-D

Heej :)
Poczytałam wszystko...siedzę dzisiaj z moim mężusiem..Strasznie mi biedaka szkoda..
Nastawiłam się bojowo i jutro idę robić aferę w ZUS-ie - prosto do naczelnika i nie będę z jakimiś babami w okienku rozmawiała..A co?!!

Wszystkie was cieplutko pozdrawiam i życzę spokojnej nocki
Rób afere, rób. Zus myśli, że jest niepokonany to pokaż mu, że się myla:tak::-)

DZIEŃ DOBRY
melduje że maż dziś rano zgwałcony
a ja idę zjeść śniadanko i kawkę sobie zrobić i do notatek zasiadam bo juz jutro sądny dzień

witaj Katarzynko jak sie czujesz kochana??
Mój tez zgwałcony:-p Ostatnio dzień w dzień go gwałcę, a co:-D muszę przed @ się wylatac:-p I po @ dalej go gwałcic aż do skutku:-D:-D:-D

kto sie skusi na kawkę??

Ja poproszę ale z duuużą ilością mleka:zawstydzona/y::-):-)

reklama
***** suszarka mi się spierdoliła:wściekła/y:

Moze tylko sie przegrzala? Sprobuj ja wlaczyc za chwile. A jesli to taka z otwierana z tylu klapka, to sprobuj przekrecic to smigielko z tylu (tylko przy wylaczonej suszarce :-p). Ewentualnie rozkrec ja i wygrzeb futro ktore sie wciagnelo do srodka przez ostatnie miesiace
:szok::tak::-p

Agniesiak już ci mleczka doleje do kawki bo ja piję poranną kawkę bez mleka a popołudniowa z mleczkiem :rofl2::rofl2:
masz racje trzeba na zapas przed @ się nacieszyć a po @ to już nie ma wymówki tym bardziej trzeba szaleć:tak::tak::-D:-D;-);-)

Witam
Ale z was poranne ptaszki, a ja obudzilam sie ze skokiem tampki i mnie telepie wcale mi to nie ulatwia tej sprawy z nasieniem. Chyba wolala bym nie czuc owul., skoku temp., jakis dziwnych mdlosci, ktore odczuwam od czasu do czasu jak hormony szaleja.
Czekam teraz na faceta od gaz 8-13(inspekcja boilera), potem lece na 14:20 do szpitala na konsultacje, a potem do wolontariatu Zoorganizowane jak w wojsku ;-)

Witam
Ale z was poranne ptaszki, a ja obudzilam sie ze skokiem tampki i mnie telepie wcale mi to nie ulatwia tej sprawy z nasieniem. Chyba wolala bym nie czuc owul., skoku temp., jakis dziwnych mdlosci, ktore odczuwam od czasu do czasu jak hormony szaleja.
Czekam teraz na faceta od gaz 8-13(inspekcja boilera), potem lece na 14:20 do szpitala na konsultacje, a potem do wolontariatu Zoorganizowane jak w wojsku ;-)
Tylko pogratulowac takiej organizacji:tak::-D Ja tam zawsze jestem niezorganizowana:-D:-D

Ja zmykac na badanka:-D;-)
Trzymac kciuki!!:tak::tak:

reklama
Do góry