reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
:-):-):-):-):-):-)
Oj dziewczynki, dziewczynki:-D
W sumie ja nigdy nie miałam takiego powodu to może dlatego tak napisałam;-) Mój się ze mna żegna i wita bez żadnego ale:-):-)

Eh kur** no................... teraz jeszcze ma mi czas podsylac linki na gg do artykulow, a nie mial czasu sie ze mna pozegnac, bo 'juz bylo
po 8'..... co za glupi ch*j...... :wściekła/y:

Ale masz jazde od samego rana, nie zlosc sie faceci nie mysla w ten sam sposob jak my-kobietki. Odpusc mu pewnie nawet nie pomysla, ze cie rozlosci, prysznic by wystarczajaca przeszkoda by nie dac Ci goracego buziaka :)

Ostatnia edycja:

Eh kur** no................... teraz jeszcze ma mi czas podsylac linki na gg do artykulow, a nie mial czasu sie ze mna pozegnac, bo 'juz bylo
po 8'..... co za glupi ch*j...... :wściekła/y:
ja nie mam takiego problemu bo moj sie prawie zawsze ze mna zegna jak wychodzi do pracy no chyba ze śpie to wtedy mnie oczywiscie nie budzi, ale jakbym mu tego nie wytlumaczyła że to jest dla mnie ważne to nie wiem czy by tak było

Opapolap dziękuje za zaproszenie już przyjęłam

Ostatnia edycja:
reklama
Wczorak kupilam sobie zaczapiste bikini ale sie zalamalam jak wygladaja moje nogi. Niestety to pierwsze miejsce w ktorym tyje :crazy: a za niecale 2 tygodnie jade na urlop nie wiem co zrobic by ztonowac uda :eek: Jakas derastyczna dieta??? Zaczelam cwieczyc ale nie wiem jak mi to wyjdzie :-(

Do góry