reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
no masakra jakas bo gdzies podzialam kartke jak to sie dobieralo ... no i kąbinuje cos bo mi sie tylka do kolezanki ruszyc nie chce! :confused2:

Witam :-)
hej babeczki ale mi smutno... i P. tez mial łzy w oczach ... bo przed chwila sprzedalismy nasz ukochany samochodek! :confused2: ehhh... teraz przed nami przeprawa w szukaniu nowego :laugh2:
Mam nadzieje, że szybko coś znajdziecie ;-);-)

Wróciłam od lekarza.
Dzidzia cała i zdrowa. Dziś ciąża ma 16t 2d
Bardzo się cieszę :-)

Od początku ciąży by wynikało, że przytyłam 1,5 kg :
0,5 kg w I trymestrze
1 kg teraz w II trymestrze
Nie przejmuj się wagą. Ja teraz jestem 2,1 kg na plusie szybko zrzucimy ;-);-)

Dziewczyny, ja nie zdam tej sesji!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wytrzymuje juz psychicznie :wściekła/y: Nie moge sie zmusic do nauki ani pisania!!!!!!!!
Zdasz jestem tego pewna. Tyle kciuków za Ciebie będziemy trzymać, że nie może być inaczej :tak::tak::tak:

Witam sie po 4 dniach nieobecnosci :tak::tak:
choc ostatnie 2 dni spedzilam na nadrabianiu zaleglosci :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
buziaki dla wszystkich!!!!
Witaj :-):-)

Nastawiłam się bojowo i jutro idę robić aferę w ZUS-ie - prosto do naczelnika i nie będę z jakimiś babami w okienku rozmawiała..A co?!!
Mam nadzieje, że uda mu się coś załatwić :tak:

DZIEŃ DOBRY
melduje że maż dziś rano zgwałcony
I bardzo dobrze;-)

Dziękuję za pamięć! czuję się nieźle. Dziś jade do lekarza:)
Koniecznie się odezwij :tak:

Juz bylo ok miedzy mna a M... w miare ok... ale wyszedl do pracy bez pozegnania (bylam pod prysznicem, ale to normalnie nie jest przeszkoda...)....
Mi też by było przykro;-);-)

niestety narazie nie ma djagnozy dzisiaj ma wizyte u reumatologa bo jest podejrzenie jakies cieższej choroby reumatologicznej! wiec jeszcze bedzie musial przejsc badania z krwi na rozne czynniki! :confused2:
Mam nadzieje, że szybko się wszystko wyjaśni.

Wczorak kupilam sobie zaczapiste bikini ale sie zalamalam jak wygladaja moje nogi. Niestety to pierwsze miejsce w ktorym tyje :crazy: a za niecale 2 tygodnie jade na urlop nie wiem co zrobic by ztonowac uda :eek:
Owiń nogi folią spożywczą i poćwicz w takim "kombinezonie";-)

Ja jestem juz po zabiegu (byl robiony prawie 2 tyg temu) i czekam teraz na pierwsza @ ktora ma sie pojawic do 6 tyg. Potem jeszcze musze odczekac 2 pelne cykle i moge zaczac starania. Boje sie bo mialam min. robione lyzeczkowanie macicy i troche sie naczytalam o komplikacjach ktore moga sie pojawic po tym zabiegu ale mam nadzieje ze u mnie bedzie ok.
Ja miałam zabieg w październiku odczekałam 2 cykle i za 2 razem się udało i jestem już w połowie ciąży ;-);-)Powodzenia

Czesc dziewczyny;-)
Niestety moj laptop umarl chyba smiercia naturalną:zawstydzona/y: dzis moj malz sprubuje go wskrzesic a jak nie to chyba kupi nowy...

Dzi s na 16 ide do promotora zaniesc prace zobaczymy co powie...
Może się jeszcze uda go uratować ;-)
Miłej wizyty u promotora :tak:

Marzenko bardzo sie stresuję kupiłam sobie melise na uspokojenie ale wątpię czy pomoże, jutro to jak będę jechać na tą obronę to chyba zbocze z drogi i zawrócę do domu tak sie boje !!
Będzie dobrze dasz radę:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jutro lece do kraju, do szpitalaide w poniedzialek i baaardzo sie boje...w dodatku ciagle mi sie chce plakac jak pomysle ze moj m nie bedzie przy mnie....jakis placzek sie zrobilam bo co rusz to w ryk....
Trzymaj się. :tak::tak::tak:

A my dziś idziemy na usg połówkowe na 19:30 :-D:-D:-D:-D

Mam pytanko, ide dzis na ta konsultacje co powinnam zabrac ze soba? Wzielybyscie wykresy nie chce byc wymiana...ze taka w desperacji...nawet nie wiem na czym bedzie polegac ta wizyta.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry