Eve84
2 lata przerwy.....
w tej chwili ...
dobieram płozy do rury ochronnej na przylączu wodociągowym 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nektarynko jak wstawilas swoj wykres do sygnatyry???
Mam nadzieje, że szybko coś znajdziecie ;-);-)hej babeczki ale mi smutno... i P. tez mial łzy w oczach ... bo przed chwila sprzedalismy nasz ukochany samochodek!ehhh... teraz przed nami przeprawa w szukaniu nowego
![]()
Bardzo się cieszę :-)Wróciłam od lekarza.
Dzidzia cała i zdrowa. Dziś ciąża ma 16t 2d
Nie przejmuj się wagą. Ja teraz jestem 2,1 kg na plusie szybko zrzucimy ;-);-)Od początku ciąży by wynikało, że przytyłam 1,5 kg :
0,5 kg w I trymestrze
1 kg teraz w II trymestrze
Zdasz jestem tego pewna. Tyle kciuków za Ciebie będziemy trzymać, że nie może być inaczejDziewczyny, ja nie zdam tej sesji!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wytrzymuje juz psychicznieNie moge sie zmusic do nauki ani pisania!!!!!!!!
Witaj :-):-)Witam sie po 4 dniach nieobecnosci
choc ostatnie 2 dni spedzilam na nadrabianiu zaleglosci
buziaki dla wszystkich!!!!
Mam nadzieje, że uda mu się coś załatwić
Nastawiłam się bojowo i jutro idę robić aferę w ZUS-ie - prosto do naczelnika i nie będę z jakimiś babami w okienku rozmawiała..A co?!!
I bardzo dobrze;-)DZIEŃ DOBRY
melduje że maż dziś rano zgwałcony
Koniecznie się odezwijDziękuję za pamięć! czuję się nieźle. Dziś jade do lekarza![]()
Mi też by było przykro;-);-)Juz bylo ok miedzy mna a M... w miare ok... ale wyszedl do pracy bez pozegnania (bylam pod prysznicem, ale to normalnie nie jest przeszkoda...)....
Mam nadzieje, że szybko się wszystko wyjaśni.niestety narazie nie ma djagnozy dzisiaj ma wizyte u reumatologa bo jest podejrzenie jakies cieższej choroby reumatologicznej! wiec jeszcze bedzie musial przejsc badania z krwi na rozne czynniki!![]()
Owiń nogi folią spożywczą i poćwicz w takim "kombinezonie";-)Wczorak kupilam sobie zaczapiste bikini ale sie zalamalam jak wygladaja moje nogi. Niestety to pierwsze miejsce w ktorym tyjea za niecale 2 tygodnie jade na urlop nie wiem co zrobic by ztonowac uda
![]()
Ja miałam zabieg w październiku odczekałam 2 cykle i za 2 razem się udało i jestem już w połowie ciąży ;-);-)PowodzeniaJa jestem juz po zabiegu (byl robiony prawie 2 tyg temu) i czekam teraz na pierwsza @ ktora ma sie pojawic do 6 tyg. Potem jeszcze musze odczekac 2 pelne cykle i moge zaczac starania. Boje sie bo mialam min. robione lyzeczkowanie macicy i troche sie naczytalam o komplikacjach ktore moga sie pojawic po tym zabiegu ale mam nadzieje ze u mnie bedzie ok.
Może się jeszcze uda go uratować ;-)Czesc dziewczyny;-)
Niestety moj laptop umarl chyba smiercia naturalnądzis moj malz sprubuje go wskrzesic a jak nie to chyba kupi nowy...
Dzi s na 16 ide do promotora zaniesc prace zobaczymy co powie...
Będzie dobrze dasz radę
Marzenko bardzo sie stresuję kupiłam sobie melise na uspokojenie ale wątpię czy pomoże, jutro to jak będę jechać na tą obronę to chyba zbocze z drogi i zawrócę do domu tak sie boje !!
Trzymaj się.jutro lece do kraju, do szpitalaide w poniedzialek i baaardzo sie boje...w dodatku ciagle mi sie chce plakac jak pomysle ze moj m nie bedzie przy mnie....jakis placzek sie zrobilam bo co rusz to w ryk....
Owiń nogi folią spożywczą i poćwicz w takim "kombinezonie";-)