Dziekuję za pocieszenie :-) mam nadzieję że ja również będę jeszcze szczęśliwa a dzidzia będzie miała super drugiego tatęA powiedz utrzymujesz kontakt z ojcem Wiki?
Nie czuję jeszcze maluszkai się martwię... mam dość mały brzuch (zdjęcie w galerii) ale jutro mam wizytę u gina i chyba jak cos bedzie nie tak to bedzie widizal.. USG mam 15 czerwca i wtedy moze poznam płeć.. Oby była mała Zuzia:-) A jak nie to mały Miłoszek. Oby zdrowe było.
Kochana a Tobie życze szczęsliwego dalszego przebiego ciąży, Niech Cię mąż rozpieszcza:-) Poopowoadaj jeszcze co już kupiłas dla Kacperka
A oto mój brzuch w 18 tc
![]()
Brzus sliczny i nie marw sie jeszcze Ci wyskoczy taki ze Ci sie odechce heheh nakladania skarpet itp...Co do zycia napewno Ci sie ulozy wszysto i dzidzia bedzie miala tatusia prawdziwego, jak to mowila moja mama NIE TEN TATUSIEM CO SPLODZIL ALE TEN CO WYCHOWA :-) spokojnie wszystko sie ulozy...:-)
O dziewczyny....... zaraz puszcze pawiaWczoraj rano jadlam ciasto, zreflektowalam sie ze ma jakis taki dziwnie zielony bok - mysle sobie 'nic to, przeciez zawiniete jest w zielonkawy papier, pewnie barwnik puscil' i odcinam ten kawalek. Zjadlam reszte... Teraz troche zglodnialam, poszlam do kuchni dojesc ciasto, wyciagam z lodowki, rozwijam... patrze, a ono pokryte tym zielonym czyms, a papier.... papier wcale nie jest zielonkawy... wiec ten nalot to na bank nie jest barwnik............ Ale mi niedobrze jak mysle co wczoraj zjadlam
![]()
sorry ale oplulam monitor jak to przeczytalam

P.S. Śliczniusi Atavarek...też taki chciałam ale Kropeczka kazała mi wrócić do wkurzonego kocuraw każdym razie on bardziej jednak do mnie pasuje
![]()
Ja Ci dam zmiane, super ten do Ciebie pasuje, zawsze jak go widze to wlasnie wiem ze to Ty wsiekla kocico

ooo super.. i teraz tempko maleńka rosnij w óre i tak 9 miechów![]()
kochana cudowny spadek temki czyzby dzis owu, jak jutro skoczy i sie utrzyma to tak, pieknie Ci sie wyregulowal cykl owu 13-14 dc...a faza lutealna nie zawsze musi byc taka sama moze byc spokojnie 14-16 dni a moze byc i ponizej 14 ja mialam zwykle 15 ale zdarzyaly mi sie 14 dniowe i dwa razy 17 dniowa wiec juz myslalam...hmmmmmmm 17 dzien podwyzszonnej temki czyzby...a tu 18 dnia @ i 36,6
hej babeczki ale mi smutno... i P. tez mial łzy w oczach ... bo przed chwila sprzedalismy nasz ukochany samochodek!ehhh... teraz przed nami przeprawa w szukaniu nowego
![]()
wlasnie przechodze ta przeprawe od 6 mc i wciaz cos mi w aucie nie pasi i kupic nie mozemy :-)
Kochana właśnie dziś się załamałam na wadze.
Jestem w 4 miesiącu i w ciągu 2 tygodni przybyłam niby kilogram !!!
Jeszcze mąż mnie dobił, bo czyta różne mądre książki (wczuwa się chłopina) i mówi , że w tym trymestrze przytyję najbardziej.
Od początku ciąży by wynikało, że przytyłam 1,5 kg :
0,5 kg w I trymestrze
1 kg teraz w II trymestrze
BRAWO !!!!!!!!!
Slonce nie przejmuj sie waga, waga powinny sie przejmowac osoby otyle w ciazy, ja zaczynalam z mala nadwaga 66 kg i obecnie 73 i gin mowi ze ksiazkowo....rozmiary mi sie tak popieprzyly ze moje, spodnie nadal swoje w cyckach 104 cm w brzuchu 108 i kup tu cos sobie :-) a co do 2 trymestru to fakt najwiecej sie tyle bo dzidzia zaczyna tez rosnac, od ktoregos tam tyg 450g/tydzien dzidzia przybiera...ja przytylam najwiejce w 1 bo pochlanialam lody...teraz moze 2 kg ostatnio hmmm chyba od 22 tyg :-)
Kroptusiu - pracą się nie przejmuj - i tak wredna była ta szefowa więc na pewno odpoczniesz sobie psychicznie od niej i znajdziesz po macierzyńskim kolejną pracę
jak zakupki dla Kacperka?:-)
:-)
Dzieki...a zakupy nie zrobione bo padlam ktoregos dnia jak dluga i balam sie wychodzic, poczekaja :-)
trzymam kciuki za ginka, daj znac :-)Dziękuję za pamięć! czuję się nieźle. Dziś jade do lekarza![]()
Olapolap rozumiem to co piszesz bo ja też jestem taka słaba psychicznie nawet teraz przed tą obrona miałam pomysł zeby do niej nie podchodzić i dopiero we wrzesniu sie bronić ale sie przełamałam i odrzuciłam od siebie te myśli i jutro tam pojade a co ma być to będzie
Kochana dobrze zrobilas, jakbys odwlekla do wrzesnia dopiero byloby Ci ciezko...trzymam kciuki :-)
ja popijam wlasnie inke :-)kto sie skusi na kawkę??
skad ja to znam...a w koncu sie okazalo ze najlepsza dietka byla ciaza a potemto tak jak ja zawsze sobie mówię że od jutra przechodzę na dietę:-(
Wika, w sumie zrzucilam 30 kg

Wpadlam na sekundke. Dostalam list z kliniki. W ciagu 18 tygodni bede miec IVF. HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAA
Teraz to juz nie ma wala, na 100% sie nie bede mogla skupic na nauce.
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wiesci, nie dziwie sie ze sie nie mozesz skupic :-)