reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Jadźka i wszystko jasne.
Wielkie podniecenie u informatyków jest wtedy kiedy komp się zjebie i trza go naprawić albo haker się włamie i trza go namierzyć.

Ale to i tak gwałcą komputer a nie się nawzajem. To niemożliwe u tej grupy zawodowej:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wierz mi seksem to tam tryskać nie będzie,.

Buhahahahahahahaha!!!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ale nie pozostaje mi nic innego jak tylko się zgodzić z powyższym :-D

Ja sobie zdaje z tego wszystkiego sprawe. Ale nie umiem podejsc spokojnie psychicznie. Ta wizja ze mu domelduja panienke byla jednym z najczarniejszych koszmarow jakie mi sie pojawialy w glowie odkad dostal wlasny pokoj...

bierz wszystko co masz.. a popo ladny wykresik wychodzi ze w 7dpo byla implementacja:)

nooo laska super..

wlasnie sie zastanawiam czy faktycznie to owulka.. bo czasem sie odezwa jajniki ale wczoraj mial tylko 15mm 2mm na dobe to nawet byłby 17 dzis to za maly.. ale z drugiej strony w poniedzilek do nie bylo a w srode 15mm. wiec nie wiem.. zobaczymy jutro:)

hmm implantacja chyba?? i to tez niekoniecznie bo na wykresie zwykle ponizej lini coverty jak spada to oznacza a taki spadek to normalny :))) nie zeby to nie byla, zycze jak najbardziej tylko z tego co ja wiem, czytalam i widzialam wykresy u mnie co mc taki spadek byl prawie ...co do owu poczekamy jutro na tempke moze jeszcze spadnie troszku badz powoli sie bedzie podnosic a pecherzyk mega ekspresowo urosl :-)

Olesia - piekny wykresik poki co tempka pieknie idzie w gore i ladnie zaznaczona konkretna owu, 6 nizszych tempek potem 3 wyzsze brawo

Ostatnia edycja:
Hanka ten kawał to akurat w sam raz dla mnie bo ja właśnie kończe WSB :tak::-):-D
pęcherzyki są ale czy popękaja to kto wie skoro od dziś mam luteinę brać

Najpiękniejsze lata mojego życia - Jak się bawi, jak się bawi WSB. Lapino sądeckie i te sprawy.:-D:-D:-D:-D

A może pujdziesz sprawdzić za kilka dni czy pękły???? Choć raz żeby wiedzieć

Ja sobie zdaje z tego wszystkiego sprawe. Ale nie umiem podejsc spokojnie psychicznie. Ta wizja ze mu domelduja panienke byla jednym z najczarniejszych koszmarow jakie mi sie pojawialy w glowie odkad dostal wlasny pokoj...

Jadźka bo ci żylka w tyłku pęknie, jesteś jeszcze gorszy nerwus i zazdrośnik niż ja.
Wykończysz siebie i tego bidnego informatyka.

Jaki problem odwalić się na maxa, ubrać sexownie, odwiedzić męża jak już ta niby Dżaga tam będzie i zaznaczyć swój teren.

Proszę cię nie wierze że sobie z nią nie poradzisz. A chłopa w to nie mieszaj niech biedny se spokojnie klika myszką.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry