reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Tak kochana, chatka puchatka juz blyszczy :tak: jeszcze tylko jutro dzien laby i w sobote wrac M :-D najgorsze jest to za ja nadal mam @ :szok: bardzo malo leci, no ale jednak jest krew :baffled:
no ale w sobote moze juz bedzie tylko sluzik:tak: poszalejecie za tą waszą całą rozłąke heheh:-D

olesia to super ze dobre wiesci takie z nadzieja w tle:-D

reklama
kaprycha :-)
pytam sie bo robiłam szybciej test ciozowe nie jeden ale asz 3 i robiłam dzien po dniu wzsystkie pokazywały mi dwie grube krechy poszłam do gin i stwierdził ze niema ciozy wiec wczoraj zrobiłam betke i dzisiaj lekarz znowu wyszło mi 67.29 i dzisiaj stwierdsził ze mam zaburzenia chormonalne i to niejest cioza co otym myslicie bo ja jusz ogłupiałam
a moze ten gin jakis dziwny co?? albo zrob tak jak dziewczyny napisaly wczesniej betke za kilka dni czy przyrasta....
ja sie nieraz nasluchalam np ze kolezanka byla w ciazy gin jej powiedzial ze ciaza obumarla i ma isc na łyżeczkowanie a ta poszla do innego gina sprawdzic a tam piekne bijące serce:szok: i dzis małe biega zdrowe jak rydz!!:-D

a nie masz tak podswiadomie co bys wolala?? fajne jest takie nie wiedzenie do konca porodu ale nie boisz sie rozczarowania ze jednak w duchu marzylas o tej drugiej plci niz sie urodzi?
moja siostra jak rodzila 3 lata temu to w ta noc urodzilo siekilkoro dzieci i wyobraz sobie ze wszystkie nie te co sie spodziewali!! wszyscy w szoku byli! moja siostra tez jak jej wylazla corka a do konca byla gin jej mowila ze chlopak ... w kazdym razie opowiadala ze jedna babka byla tak w szoku ze zamiast corki byl syn ze nie chciala jej wziac na rece.... nie wiem chyba jakas pelnia byla ze wszystkie na odwrot sie urodzily hhe:-D

Wolę ciut bardziej córkę, mąż syna.
Nie chcę się jednak dowiadywać własnie z tych powodów co piszesz.
Jakbym teraz wiedziała, że będzie np córka to nie chciałabym podczss porodu między nogami zobaczyć siusiaka :-)
I odwrotnie :-)

Moja kuzynka miała tak :
do 5 miesiąca : mówili, że będzie syn
w 6/7 miesiąc: mówili ginekolodzy jak była na patologii ciąży, że "Tu jest piękny hamburger " :-D czyli dziewczynka
A w 9 miesiącu inny ginekolog powiedział, że tu jest syn - na bank
I urodził się syn hihi

Także przyznaję, że podswiadomie chcę bardziej dziewczynkę, a chłopaka chcę drugiego :-)

kaprycha :-)
pytam sie bo robiłam szybciej test ciozowe nie jeden ale asz 3 i robiłam dzien po dniu wzsystkie pokazywały mi dwie grube krechy poszłam do gin i stwierdził ze niema ciozy wiec wczoraj zrobiłam betke i dzisiaj lekarz znowu wyszło mi 67.29 i dzisiaj stwierdsził ze mam zaburzenia chormonalne i to niejest cioza co otym myslicie bo ja jusz ogłupiałam

Wiesz radze Ci zmienic gina, bo z taki rezultat to raczej sugeruje ciaze. Poza moze nie jestem doinformowana ale jak pozytywna beta moze swiadczyc o zaburzeniach hormonalnych. Lec do innego ginka jutro i pokaz mu wynik.

Olica, sorka ale tak mi sie jakos zachcialo jakas zafosolkowana podraznic :-D

pokazała bym wynik ale lekarz zostawił je u siebie podpioł u mnie w papierach wiec jusz tego niemam dodam jeszcze ze po jego badaniu dostałam miesioczke od poniedziałku i mam jusz dzisiaj koniec

pokazała bym wynik ale lekarz zostawił je u siebie podpioł u mnie w papierach wiec jusz tego niemam dodam jeszcze ze po jego badaniu dostałam miesioczke od poniedziałku i mam jusz dzisiaj koniec

O Boze, to bardzo zle!!!! Dostalas normalne krwawienie, czy brazowe plaminie? Byly tam skrzepy? Jezu, przeciez jak mialas pozytywna bete, to to byla fasolka? Dziewczyno idz jeszcze raz na wszelki wypadek zrob betke (dziewczyny mowily, ze ok 35 zl. kosztuje prywatnie). Sprawdz, moze nie wszystko jeszcze stracone

reklama
lekarz robił mi dzisiaj usg i stwierdził ze to chormony a nie cioza bo nic niewidzi
miałam w poniedziałek krwawienie a teraz mam bardzie brozowe i skrzepy

Do góry