reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
lekarz robił mi dzisiaj usg i stwierdził ze to chormony a nie cioza bo nic niewidzi
miałam w poniedziałek krwawienie a teraz mam bardzie brozowe i skrzepy

3-4 tygodniowej ciazy nie widac na USG, jest o wiele za wczesnie. Co on za glupoty opowiada. Skoro beta Ci ciaze wskazala, to w ciazy bylas. P.S. Jak sa skrzepy to niedobrze :( Blagam, powtorz to b-hcg :baffled:

1 - ja mysle ze to mogla byc ciaza i jesli bylo krwawienie normalne ze skrzepami to samoistne poronienie wraz z terminem @ skoro mowisz 3-4 tydzien,

2 - jakis walniety gin co robi usg bo nie widac nic na usg jeszcze to jak on chcial stwierdzic ciaze jakis szurniety czy co?? ja bylam 5 tydz i 5 dzien chyba i bylo widac kropeczke....bosze,

3- powtorze test a najlepiej bete bo to moze nie krwawienie z macicy ale skoro skrzepy to watpie...

Niestety b. czesto ciaza odchodzi wraz z @ 50%/50% i nie wiedza o tym dziewczyny o tym, dlatego gin nie zaleca robic testow ani bety przed terminem @ bo organizm czesto odrzuca ciaze bo cos z nia nie tak czy wady czy inne nieprawidlowosci i natura swoje robi

Ach ale fajnie bo po obiadku szłam ze synkiem pospać i tak do 18 co jestem fajnie wypoczęta:-)teraz juz synek wykapany a zajadam się krakersami:-)widze ze pogoda się polepszyła jest wiatr ale nie pada i przejaśniło się:-)

pujde do innego lekarza bo niedaje mi spokoju co on mi za głupoty
ale miałam szybciej plamienia i poszłam do niego na kontrole bo sie niepokoiłam zrobił mi w poniedziałek usg i dostałam miesioczke do dzis bo jusz prawie niemam ale chciał zobaczyc czy wogle byłam w ciozy bo twierdził ze to czarno widzi i dlatego zrobił mi bete

Kurcze juz sie rumieni z cebulka za dwadziescia min. dodam male pomidorki+sok z cytryny, cous-cous z kabaczkiem i bedzie zajebisty objadzik, juz mi slinka cieknie. A teraz zobaczymy co na gryzdalyscie od poludnia :-)

[FONT=&quot]
pujde do innego lekarza bo niedaje mi spokoju co on mi za głupoty
ale miałam szybciej plamienia i poszłam do niego na kontrole bo sie niepokoiłam zrobił mi w poniedziałek usg i dostałam miesioczke do dzis bo jusz prawie niemam ale chciał zobaczyc czy wogle byłam w ciozy bo twierdził ze to czarno widzi i dlatego zrobił mi bete

On Ci zrobil bete?

Hmm, cos mi tu nie pasuje w tej historii :

1. Skoro wynik zabral, to jakim cudem z taka dokladnoscia pamietasz wynik bety?
2. Skad mialas te normy
[/FONT][FONT=&quot] "9-130"[/FONT][FONT=&quot] ?
3. Czy to zbieg okolicznosci, czy o co chodzi ale dzis Florydka podala swoj wynik bety "
629,7 " (gratuluje) a Tobie wyszedl
[/FONT][FONT=&quot]"67.29". Jak widac takie same cyfry, tylko w troszke innej konfiguracji. Czy to przypadek?
4. No i oczywiscie bardzo watpie, ze przy takiej becie lekarz Ci powiedzial, ze masz problemy hormonalne.

Dla mnie sie nic nie trzyma kupy, chyba ze slowa pisanego nie rozumiem.
[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]

nie bedzie więcej złych wiadomosci na pewno!!
poczaruj jeszcze troche ale teraz o pere super-zolniezykow;-)

Zapisalam M na badanie nasienia dzisiaj na 17... Chyba dobrze, ze mu nie wygarnelam rano, jest szansa, ze nie bedzie sie opierac i ladnie odda co trzeba do pojemniczka, ktory zaniose do kliniki. Ufff... Zaraz do niego dzwonie mu powiedziec, trzymajcie kciuki...
wyslij go jak najszybcie, nie ma co zwlekac

bierz wszystko co masz.. a popo ladny wykresik wychodzi ze w 7dpo byla implementacja:)
chciala bym ale to chyba wynik lekkiego pijanstwa przeddzien :eek:

M powiedzial, ze chca mu domeldowac kogos do pokoju w pracy - okazalo sie, ze jakas babke!!!!!!!!!!!!! On wie, ze ja sie bardzo niekomfortowo bym z tym czula, ze mialby pokoj z jakas panienka, oni sami, we dwoje, z nia spedzalby wiecej czasu niz ze mna...... [/COLOR]
troszke wiary w M, jak by chcial cos zmajstrowac to zrobil by ci to pod samym nosem, pewnie to bedzie jakas pomarszczona SAAAAARA BABA :-)

reklama
Siemacie

U mnie w pewnym momencie szał pał był na dworze. Jakby świat miał się skończyć taka burza i nawałnica przeszła. Prąd mi wyłączyli i siedziałam jak debil.

Do tego moja siora zadzwoniła, że starzy zaś polecieli na noże. Matka wypierdolła telefon przez drzwi. Qurwa ja z nimi nie wytrzymam. Odkąd pamiętam to się żrą jak psy i tylko życie nam obrzydzają. Nawet nie chce mi się tam jeździć.

Przez nich wpadam w nerwice, nie mogę mieć własnego życia bo wiecznie się martwie o nich a raczej o matke. Musiałam się czymś zająć bo oczywiście jak na złość nie było prądu. Gotuje takie wynalazki, że mój mnie albo przeleci dzisiaj bo będzie takie pyszne albo wywali z chałupy że chciałam go otruć.

Po****** to życie mówie wam.:confused2:

Do góry