reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Niunia - kurna nie zrozumialam Cie z tymi urodzinami,,,....buhahaha ale namieszalam az mi wstyd :-p:-p:sorry::sorry::sorry::sorry: chodzilo mi ze ogolnie mam za rok urodziny kolejne OGOLNIE bo juz mialam hehehehe a Ty mi z zyczeniami,

Potem Hanka niepewnie czy juz teraz, Patrycha dorzucila hehehehehe sorki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...Mialam urodzinki 22 lutego i ustosunkowalam sie do Patrychy ze ma a grudniu a ja dopiero za rok gdzie i chodzilo mi ze trzydziecha...niewazne bo juz sie motam w zeznaniach i nie linczowac mnie za to :-p:-p:-p Sorry ze pozno sprostowalam ale jak Agniecha wyskoczyla z menopauza to odeszlam od kompa by go nie pluc do reszty :-):-):-):-)

reklama
Niunia - kurna nie zrozumialam Cie z tymi urodzinami,,,....buhahaha ale namieszalam az mi wstyd :-p:-p:sorry::sorry::sorry::sorry: chodzilo mi ze ogolnie mam za rok urodziny kolejne OGOLNIE bo juz mialam hehehehe a Ty mi z zyczeniami,

Potem Hanka niepewnie czy juz teraz, Patrycha dorzucila hehehehehe sorki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...Mialam urodzinki 22 lutego i ustosunkowalam sie do Patrychy ze ma a grudniu a ja dopiero za rok gdzie i chodzilo mi ze trzydziecha...niewazne bo juz sie motam w zeznaniach i nie linczowac mnie za to :-p:-p:-p Sorry ze pozno sprostowalam ale jak Agniecha wyskoczyla z menopauza to odeszlam od kompa by go nie pluc do reszty :-):-):-):-)

Oops, ja tez sie dalam zlapac na te Twoje urodzicy. Cofam zyczenia w takim razie ( zart :-D) !

Jusz jestem.

Aleś żeś Przecinek zamieszania narobiła, lały się życzenia, całuski i buziaczki a tu ciul impry nie ma:-D:-D:-D

Oops, ja tez sie dalam zlapac na te Twoje urodzicy. Cofam zyczenia w takim razie ( zart :-D) !

wery fany....:-p:-p:-p podobalomi sie z tym Kacperkiem :-):-):-) to niech choc to zostanie :-p:-p to juz tak angazem na przyszly rok :-p:-p:-p nie ma jak to sie dogadac na forum, Niunka zle mnie zrozumiala a ja ja ze niby JUZ MAM 3O AZ...i sie zaczelo :-):-) no nic kupa smiechu a tu dziecko mi zasypialo i sie cieszy do mnie z tekstem "mamo czemu usmiechasz sie do monitora" wiec se dalam na luz i poszlam na tv :-)

Jusz jestem.

Aleś żeś Przecinek zamieszania narobiła, lały się życzenia, całuski i buziaczki a tu ciul impry nie ma:-D:-D:-D

Niunka ma sie rozumiec :-p:-p to ona zaczela zamieszanie :-p:-p noooo a Ty do sklepu po browara poleciala od razu...ja Cie nie moge lincz bedzie jak nic,...obiecuje wiec pepkowe :-)

ale mi sie nie chce spać nawet się nie kładę do łóżka bo i tak nie zasnę bo tyle mam myśli w głowie że mi ją rozwala wypiłam s piwko na rozluźnienie ale nie pomogło nic dalej stresa czuję

Hanka powiedz mi jak to jest na WSB z tą obroną bo przechodziłaś to. Oblewają jak ktoś ma problem z wysłowieniem sie bo ja to chyba nie za wiele z siebie jutro wyduszę

ale mi sie nie chce spać nawet się nie kładę do łóżka bo i tak nie zasnę bo tyle mam myśli w głowie że mi ją rozwala wypiłam s piwko na rozluźnienie ale nie pomogło nic dalej stresa czuję

Hanka powiedz mi jak to jest na WSB z tą obroną bo przechodziłaś to. Oblewają jak ktoś ma problem z wysłowieniem sie bo ja to chyba nie za wiele z siebie jutro wyduszę

jak juz tam wleziesz, to ci sie jezyk rozwiaze. strach jest tylko przed drzwiami.

trzymamy kciuki

reklama
Do góry