reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Jakie winko kobieto? Za 2 dni testujesz, soku sie mozesz napic, a nie!
cicho tam, jutro mam jeszcze impreze z Magdami - mamy 4 Magdy i zawsze robia razem imieniny - wypije z jedno piwo pewnie - wlasnie bije sie z myslami czy testowac jutro czy czekac jeszcze?? szkoda mie sie nakrecac-- chyba podejde teraz do tego jak normalna baba - bedzie mio sie spoznial to wtedy zatestuje ...

reklama
cicho tam, jutro mam jeszcze impreze z Magdami - mamy 4 Magdy i zawsze robia razem imieniny - wypije z jedno piwo pewnie - wlasnie bije sie z myslami czy testowac jutro czy czekac jeszcze?? szkoda mie sie nakrecac-- chyba podejde teraz do tego jak normalna baba - bedzie mio sie spoznial to wtedy zatestuje ...

Jak masz impreze z Magdami to lepiej testuj. Test juz pokaze a Ty bedziesz wiedziala, czy pic czy nie. Testuj, testuj kochana! trzymam kciuki. Lutowki juz sa, wiec sama nie bedziesz :-D

Cześć dziewczyny:-) Widze tu znajome,co do imprez to ja jutro też mam.A tak mi sie nie chce,jakaś leniwa jestem :zawstydzona/y:

Kurczątko prąda mnie na sekund 3 wyłączyli, mam nadzieje że to nie jest ostrzeżenie że wyłączą na całą noc. U mojego w pracy wywączyli już 2 razy więc się spieszę bo kurna mać.

To wszystko przez moja mame. Nauczyla mnie, ze przecinki sie wstawia w momencie kiedy bierze sie oddech, zeby dokonczyc reszte zdania. Przez to, ze ja zawsze nerwowa byla, to czesciej takie oddechy musialam brac :-D No i oczywiscie, przecinki stawialam co chwile. Teraz probuje sie kontrolowac no ale nie zawsze mi to wychodzi. Potrafie ciagle zapodac zdanie z 5 przecinkami i nie zauwazyc, ze troszke przegielam :-D:-)

A jak ja Dziadów jestem w stanie wypowiedzieć na jednym dechu, gestykulując i wyma****ąc i jeszcze przecinki ci wstawie i akcent poprawny mam.:-D:-D:-D

A przyznała się własnie:-D:tak:;-) w poscie powyżej zaznaczyłam jej wypowiedź :rofl2::rofl2::rofl2: duzymi literami

Starość nie radość, ślepota nie może być wymówką alkoholizmu:-D:-D

no to ja sie winka napije z wami jak juz impre rozkrecacie :-D

O ty moja mordo pijacka:-D:-D

To ja tez nie odmowie, jak trzeba to trzeba :laugh2:
A propos, to tu ktos pisal ze czerwone winko idealnie wplywa na endo?

No już wątpiłam w sens tego świata. No ale jest dobrze.

BBBBBAAAAAAAAARRRRMMMMMMMMMMMAAAANNNNN!!!!!!!!!
PO SKRZYNCE PIWA, WINA I WÓDKI POPROSIMY :-D:rofl2:

A i Jadźka nam się rozhulała:-):-)

Hej dziewczyny
No to ja tez sie przylacze po tych 30 stronach. Winko raz!! prosze...
U mnie @ dalej nie widac, cyce bola ale nie jakos bardzo - tempka 37...

To co mamy pić na zaś - w sensie pępkowe???:-D:-):-D

bo sama zgłupiałam i juz miałam kroptusi skladac zyczenia:tak::tak:

Dobra, dobra, ty żeś się nam tak przedstawiła jak dobra cnotka niewydymka a ty tu dobry wariat jesteś.:-)

Pewnie jak ja sie zjawilam to juz nikogo nie bedzie do pogadania

Nie marudź.

Jezu, przeciez ja jestem psychiczna. Napisalam Nektarynce, zeby Nektarynce zlozyla w niedziele zyczenia..... Psycha siada :baffled:

Starzejesz się to i wzrok nie ten. Bądź wyrozumiała dla sibie to tylko wiek:-)

reklama
Do góry