Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hanka to Ty pij póki masz prąd bo jak piszesz żeś ślepa za dnia to nie wiem czy po ciemku trafisz do buziKurczątko prąda mnie na sekund 3 wyłączyli, mam nadzieje że to nie jest ostrzeżenie że wyłączą na całą noc. U mojego w pracy wywączyli już 2 razy więc się spieszę bo kurna mać.
A i Jadźka nam się rozhulała:-):-)

;-);-)PM
nie oberwiesz nie bój się a jak cos to on ma gorzej bo uciekać nie moze hihi
Hanka to Ty pij póki masz prąd bo jak piszesz żeś ślepa za dnia to nie wiem czy po ciemku trafisz do buzi![]()
WIEDZIAŁAM....że głodnemu chleb na myśli
Oj juz ja ten jej Demon wyszkolil i zapewniam Cie, ze ona do buzi trafi o kazdej porze dnia i nocy...

ty tez jutro swoietujesz imieninki??Cześć dziewczyny:-) Widze tu znajome,co do imprez to ja jutro też mam.A tak mi sie nie chce,jakaś leniwa jestem![]()
ty i tak sobie nie odmowisz - a ja mam dylematTo co mamy pić na zaś - w sensie pępkowe???:-)
![]()

:-):-) i tak nie mam testu w domu a popoludniu nie ma sensu robic sikanca... Przeciez dwa piwka mnie nie zabija przez caly wieczor - nie chce sie nakrecac jak juz pisalam... jak do 2 czerwca nie bedzie @ to testuje...WIEDZIAŁAM....że głodnemu chleb na myśli![]()

ja tez gdzies z tyle..
Kroptusiu sama sie teraz smieje z mojej implementacjijak moglam tak przeinaczyc to..

raz myslalam ze to przejezyczenie, dwa tez noooo za trzecim napomknelam delikatnie....i ja dzis jestem pierdzielnieta nie Kaprycha
nogi mi zdretwialy i wolaja "poloz nas pietro wyzej" jutro wpadne od rana co tam sie dzialo, bo widze wszystkie zakrecone :-)
Tak ja też jutro świętuje;-) Także od rana mam robote:-)ty tez jutro swoietujesz imieninki??
ty i tak sobie nie odmowisz - a ja mam dylemat:-):-) i tak nie mam testu w domu a popoludniu nie ma sensu robic sikanca... Przeciez dwa piwka mnie nie zabija przez caly wieczor - nie chce sie nakrecac jak juz pisalam... jak do 2 czerwca nie bedzie @ to testuje...
toz tak sie nie da zyc -zeby sie nie napic...