reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Dzień dobry:-)
Dziewczyny - zajrzałam do was na chwilkę - przepraszam, że dziś nie poczytam co napisałyście i nie nadrobię dzisiejszego dnia - ponad 30 stron:szok: - tylko króciutko odpiszę na to co przeczytałam:sorry:
a na imprezę jutro wpadnę - mam nadzieję, że dacie radę kolejny dzień:-p

Bernardko - trzymam jutro mocno kciuki za obronę:tak:

Mari - witaj :-):-):-)
Jeszcze jest fasolka u Pysi:tak:
wracaj szybciutko do zdrowia:-)
buziaki dla Ciebie:happy:

Kropeczko - wiem, że Ci smutno będzie bez M - na pewno chciałabyś by był w tym dniu z Tobą - wierzę, że wszystko będzie ok:tak:

Kaprycha - coś Ci się z pisownią porobiło;-):szok::szok::szok:

Kroptusiu - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-):-):-)

pozdrawiam Was wszystkie:tak:

Dobranoc

Siema, kope lat :-D:-):-D Hanka mi kazala tak pisac, ona tu rzadzie wiec sie nie sprzeciwiam

Magda, dolaczam sie do zyczen :)

Marzena, zakochalam sie w tym kroliku !!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
ucieka dziewczynki spać o ile zasnę ale padam na pyszczek to może sie uda

DOBRANOC KOCHANE KOLOROWYCH SNÓW

Hanka to Ty pij póki masz prąd bo jak piszesz żeś ślepa za dnia to nie wiem czy po ciemku trafisz do buzi :rofl2::-D

Czy ty mnie wyzywasz, czy ty mnie ubliżasz, ja się pytam. Ja!!! do buzi!! nie trafie!!! Umnie do buzi to wszystko trafi:-D:-D:-D:-D

Oj juz ja ten jej Demon wyszkolil i zapewniam Cie, ze ona do buzi trafi o kazdej porze dnia i nocy...

No chociaż jedna:-D:-D:-D

Tak ja też jutro świętuje;-) Także od rana mam robote:-)

Wszystkiego naj, ale tu tak nie można na krzywy ryj, trza postawić.:-)

jak fajnie tu z wami dzis wesolo.. dawno nie bylo tak:-D
a ja sama jak palec z winkiem siedze , moj malz w firmie, normalnie on taki pracocholik ze masakra, jakby mnie nie mial to by sypial w pracy chyba/...

ja też sama jeszcze kilka minut bo męda kroczy z roboty i mnie wypierdzieli.

Badaicka świetne masz te animowane buźki czy jak to nazwać rozbawiły mnie
PM dobranoc gwałć męża

reklama
Do góry