reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Nektarynko
a moze sie zdarzyc, ze byl szczyt sluzu i szczyt szyjki (nie mozna bylo jej dosiegnac) temperatura jest niepewna-wzrosla, ale o niewiele, a byla owulacja?
Czy temperatura jedynie daje pewnosc owulacji?
Ja w tym miesiacu 1dc mialam 36.3 pozniej spadla nawet do 36.0 a teraz jest od kilku dni 36.4-36.6.Jakos trudno mi wychwycic 6 dni z nizsza temo o 0.2 (jeden z nich nizszy tylko o 0.1) Niestety temperatury mierze czasem z roznica 2 godz, gdy np. corka mnie za wczesnie obudzi. Z szyjki i sluzu wynika, ze juz powinno byc po owulacji.

reklama
Witam po kilku dniowej przerwie!
Otóż nic nie pisałam bo chciałam tym razem nie zapeszyć... i dziś o 9:50 miałam 2 IUI jestem teraz pełna nadziei i cieszę się że już mam ją za sobą.
Okazało się że rzeczywiście pęcherzyki szybciej urosły stąd mój śluz w 8 dc. Musiałam sobie przestawić suwaczek o 2. Otóż tym razem nasienie było o wiele lepsze i tym razem owulka z lewego jajnika... teraz odpoczywam po tym wszystkim bo powiem że tym razem bolało ale dało się wytrzymać lekarz stwierdził że dobrze,że boli... ah dziewczyny tak bardzo się bałam że znowu coś bedzie nie tak... ale mam kolejną IUI za sobą!
nadrobic... proszę o krótki skrót czy fasolki są itd!?
POZDRAWIAM
No jesteś Kochanie!!!! :-):-):-)
Trzymałam kciuki za Ciebie (całe kilka dni bo nie pamiętałam kiedy ty to masz dokładnie:):)). Uda się!!!!Teraz dbaj o siebie i odpoczywaj:-):-):-):-):-)...

Ostatnia edycja:
Staniczek kolorowy i spódniczka ze słomy;-):-D:-D
Nie no do takiego stroju, to ja nie mam figury...
Wikula... wszystko zależy od pogody... żadna z nas nie widzi Twojej szafy więc będzie nam ciężko... Jeśli hodzi o Hawajską imprezkę...to może masz jakiąś hustę kwiecistą do przewiązania, albo kieckę w kwiaty... do teko kwiat we włosy i heja:-):-)
QUOTE]
Ta podpowiedź już jest lepsza, tylko, że nie mam ani odpowiedniej spódnicy, ani chustu, ale zaraz poszukam jakieś odpowiednio ukwieconej bluzki, powinno to wystarczyć, do tego jeansy i będzie git:-)
Otóż nic nie pisałam bo chciałam tym razem nie zapeszyć... i dziś o 9:50 miałam 2 IUI jestem teraz pełna nadziei i cieszę się że już mam ją za sobą.
Okazało się że rzeczywiście pęcherzyki szybciej urosły stąd mój śluz w 8 dc. Musiałam sobie przestawić suwaczek o 2. Otóż tym razem nasienie było o wiele lepsze i tym razem owulka z lewego jajnika... teraz odpoczywam po tym wszystkim bo powiem że tym razem bolało ale dało się wytrzymać lekarz stwierdził że dobrze,że boli... ah dziewczyny tak bardzo się bałam że znowu coś bedzie nie tak... ale mam kolejną IUI za sobą!
Przepraszam że nie odpisuje na posty ale tych 3 dni to nie dam rady nadrobic... proszę o krótki skrót czy fasolki są itd!?
POZDRAWIAM
Martynko dobrze, że jesteś, bo już się o Ciebie martwiłyśmy. Super, że jesteś już po IUI!! teraz mocno trzymamy kciuki!! Na pewno wsio będzie dobrze, a ty sobie spokojnie odpoczywaj. Buziaki

reklama
Przepraszam że nie odpisuje na posty ale tych 3 dni to nie dam rady nadrobic... proszę o krótki skrót czy fasolki są itd!?
POZDRAWIAM
Kochana trzeba byc dobrej myśli:tak: Tym razem na pewno się uda:tak:
trzymam kciuki za Was:tak::-)

Do góry