reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
a więc tak było cieżko
bo wylosowałam takie pytanie którego nie chciałam ale jak pech to pech i oczywiście coś pomyliłam na samym początku i pani dziekan mi ciagle przerywała i zadawała podchwytliwe pytania wymądrzając sie na każdym kroku ale nic powiedziałam co wiedziałam i odpowiedziałam na jej pytania i z pracy to już gładko poszło choć też mi ciagle przerywała i zadawała pytania jakieś ale dałam rade i suma sumarum mam
......................................................... .4 na dyplom!!!!!!!!!!!!! bardzo sie cieszę i niech kto mówi co chce ale ja jestem zadowolona choć jak wyszłam z sali to byłam kompletnie załamana ale jak mi pani dziekan wreczała indeks to mi powiedziała ze bardzo dobrze odpowiadałam!!!.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Wiedziałam!!!!!!!!!!!!

Ah Ty panikaro jedna
;-);-)

Wiedziałam, że zdasz!!

Kinguś piękna dziewczyneczka
:-):-)

Ah Ty panikaro jedna

Wiedziałam, że zdasz!!

Kinguś piękna dziewczyneczka

Agniesiak85
Agniesiak dziękuję że we mnie wierzyłaś kochana!!
Nie ma za co:-):-):-)
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
no bo nie chce za wczesnie, juz tyle razy sie rozczarowalam ze poczekam ze dwa dni po terminie @ co najmniej...Juz się nie moge doczekać... ale dlaczego za 3 dni skoro na suwaczku niby już niedługo...
piekna - juz zazdroszcze i nie moge sie swojej doczekac...Dzień dobry :-)
Przepraszam ale dopiero nadrabiam zaległości ;-);-) zaraz wszystko przeczytam
O to moja córcia![]()
no i widzisz - wszystko poszlo gladko i nie bylo trzeba sie stresowac. Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!dałam rade i suma sumarum mam
......................................................... .4 na dyplom!!!!!!!!!!!!! bardzo sie cieszę i niech kto mówi co chce ale ja jestem zadowolona :-):-):-):-):-):-)
ja poprosze jednego slabego - tak na wszelki wypadek...jakby II kreski mialy byc:-):-)Zajaczku i Domelko ja też jestem z siebie dumna dziekuje za miła słowa i chyba muszę po drinku postawić co??
reklama
Agniesiak85
Ach widzę, że Gosia tez czeka z testowankiem tak jak ja

Podziel się: