reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
tak na recepte i jeszcze kosztuje prawie 40zl za 10 tabletek - to jest progesteron tak jak luteina tylko syntetyczny i ponoc lepszy...A ten duphaston to na receptę?
Wikula dziekuję za gratki. zaraz jak tylko wróciłam to się chwaliłam
ładny suwaczek sobie wstawiłam??
Suwaczek pierwsza klasa:-)
Ja mam rocznicę już 7 czerwca, ale jakoś wcale nie czuję, że już rok minął, masakrycznie szybko to zlecialo...
Ja mam rocznicę już 7 czerwca, ale jakoś wcale nie czuję, że już rok minął, masakrycznie szybko to zlecialo...
z nadzieją w przyszłość
ladny, ladny a jakze:-):-)ładny suwaczek sobie wstawiłam??
asiq83
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki. Właśnie wróciłam od gina. Dzisiaj rano zrobiłam test. Wyszła druga kreska, ale tak strasznie blada, że musiałam oczy wytrzeszczać, żeby ją zobaczyć. Gin zrobił mi usg i... powiedział, że widzi pęcherzyk! Ba... widzi dwa! Maleńkie, ale są. Powiedział, że mam przyjść za tydzień, żeby zobaczyć co się dalej będzie działo. Jej, nie wierzę 

z nadzieją w przyszłość
Ja tak troche spiaca jestem, piersi bola, zemdlilo mnie kilka razy i takie uczucie rozpychania w dole brzucha mam - ale czy to wystarczy?? to rownie dobrze moze byc na @
z nadzieją w przyszłość
no to zacznij wierzyc, ze sie udalo... Gratulacje - trzymam kciuki!!!Cześć Dziewczynki. Właśnie wróciłam od gina. Dzisiaj rano zrobiłam test. Wyszła druga kreska, ale tak strasznie blada, że musiałam oczy wytrzeszczać, żeby ją zobaczyć. Gin zrobił mi usg i... powiedział, że widzi pęcherzyk! Ba... widzi dwa! Maleńkie, ale są. Powiedział, że mam przyjść za tydzień, żeby zobaczyć co się dalej będzie działo. Jej, nie wierzę![]()
reklama
Nektarynka
Fanka BB :)
patrzcie patrzcie.. podwójne szczęście.. gratulacjeCześć Dziewczynki. Właśnie wróciłam od gina. Dzisiaj rano zrobiłam test. Wyszła druga kreska, ale tak strasznie blada, że musiałam oczy wytrzeszczać, żeby ją zobaczyć. Gin zrobił mi usg i... powiedział, że widzi pęcherzyk! Ba... widzi dwa! Maleńkie, ale są. Powiedział, że mam przyjść za tydzień, żeby zobaczyć co się dalej będzie działo. Jej, nie wierzę![]()
Podziel się: