Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć Dziewczynki. Właśnie wróciłam od gina. Dzisiaj rano zrobiłam test. Wyszła druga kreska, ale tak strasznie blada, że musiałam oczy wytrzeszczać, żeby ją zobaczyć. Gin zrobił mi usg i... powiedział, że widzi pęcherzyk! Ba... widzi dwa! Maleńkie, ale są. Powiedział, że mam przyjść za tydzień, żeby zobaczyć co się dalej będzie działo. Jej, nie wierzę![]()

Cześć Dziewczynki. Właśnie wróciłam od gina. Dzisiaj rano zrobiłam test. Wyszła druga kreska, ale tak strasznie blada, że musiałam oczy wytrzeszczać, żeby ją zobaczyć. Gin zrobił mi usg i... powiedział, że widzi pęcherzyk! Ba... widzi dwa! Maleńkie, ale są. Powiedział, że mam przyjść za tydzień, żeby zobaczyć co się dalej będzie działo. Jej, nie wierzę![]()
Dziękuję Kochane moje. Cieszę się bardzo, ale oczywiście już mnie nachodzą myśli dziwne, bo pierwszą ciążę straciłam... Gin powiedział, że te pęcherzyki są bardzo malutkie, bo mają zaledwie 2 mm, ale że mam się nie martwić, bo to i tak dobrze, że USG je pokazało. Ale wiecie jak to jest... Rozsądek to jedno, a kobieca psychika to drugie.

PM, dasz radę...
Jak M. się czuje??? Zrobiłaś tą rozpierduche w ZUSie czy nie w końcu??
ja już na szczęście mogę zapomnieć o mojej pracy a tobie zycze dużo cierpliwości kochana a napewno szybko się z tym uwiniecie
......................................................... .4 na dyplom!!!!!!!!!!!!! bardzo sie cieszę i niech kto mówi co chce ale ja jestem zadowolona choć jak wyszłam z sali to byłam kompletnie załamana ale jak mi pani dziekan wreczała indeks to mi powiedziała ze bardzo dobrze odpowiadałam!!!.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)