Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuje raz jeszcze :-)Grunt, że imprezka udana - jeszcze raz - wszystkiego naj!
Tak - grają w piłkę z kolegami w lidze amatorskiej - to ich pierwszy sezon
są w ostatniej grupie więc nie mają presji na punkty - i tak niżej się spaść nie da - i zajmują ostatnie miejsce
ale dobrze, że gra - przynajmniej raz w tygodniu pobiega trochę za piłką - tylko ja jeszcze muszę coś dla siebie znaleźć bo się nie moge zabrać, żeby poćwiczyć![]()
Grunt, że imprezka udana - jeszcze raz - wszystkiego naj!
Tak - grają w piłkę z kolegami w lidze amatorskiej - to ich pierwszy sezon
są w ostatniej grupie więc nie mają presji na punkty - i tak niżej się spaść nie da - i zajmują ostatnie miejsce
ale dobrze, że gra - przynajmniej raz w tygodniu pobiega trochę za piłką - tylko ja jeszcze muszę coś dla siebie znaleźć bo się nie moge zabrać, żeby poćwiczyć![]()

dziewczyny - oglądałyście "12 małp"?
Ja nie widziałam a właśnie się zaczyna na tvn - warto obejrzeć?

Dziękuje raz jeszcze :-)

dokladnie bedziemy sprawdzac czy pekl..źle zrozumiałam wcześniej - że dalej podglądanie pęcherzyków we wtorek - a to tylko sprawdzanie czy jest płyn;-)
Miłych snów :-)

Na pewno pękł ;-);-)kochane jak sądzicie zdążył pęknąć ten mój pecherzyk?? bo wczoraj wieczorem wzięłam już luteinę a w srode miał 26mm
Tylko traf do domku ;-);-);-)ale ja po obronie tu do was nie dotre bo juz sie zmowilismy na chlańsko heheheh![]()
Wszystko w normie :-):-)Kinguś - może juz pisałaś ale ja nadal czytam - jak Twoje usg połówkowe?

Trzymam kciuki;-)dzis 18,5 mm wiec podejrzewam ze w niedziele peknie.. zobaczymy..
Właśnie M mnie tym filmem męczy, są teraz reklamy więc szybko włączyłam kompa;-)dziewczyny - oglądałyście "12 małp"?
Ja nie widziałam a właśnie się zaczyna na tvn - warto obejrzeć?
To leć leć i gwałćdokladnie bedziemy sprawdzac czy pekl..
ja takzezycze miłych snow bo mykam.. M zgwałcic.. a w zasadzie wydobyc z niego ten zyciodajny płyn..![]()
:-):-)moze basen??
Ciesze sie bardzo!!!!!!!!A jednak Twoj ninja sie spisal
[/CENTER]
nie umiem plywacmy dopiero zaczelismy sie wspinac na ta gorke ale widze juz wierzcholekHURRRAAAA!!!!!!!! teraz to juz z gorki! :-)

trzymam kciuki by wredna sie nie polazalaKochana zapytajcie lekarza. Ja wierzę, że leki nie zakłócą witalności żolnierzyków..;-)
A ja byłam w łazience bo myślałam, że @. Mokro mam cały czas i sikac mi się chce.. Ale patrzę a tu na papierze biały śluzMógłby wreszcie się zrobic brązowy i w końcu @ a nie tak.. co to ciuciu babka czy jak?
1. tez jestesmy dobrej mysli1.Olesia...Super wieści!!!!!!! Teraz tylko zastosować się do wskazań i wsio będzie dobrze!!!!
2.Beta na przyszłość...... Mnie się to w ogóle kupy nie trzyma...
)
moze za bardzo rozcienczylac siuski i test nie zalapal, powtorz jurto rano, POWODZENIAI dupa zbita, 1 krecha