reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Olesia na urlopie najwazniejszy jest odpoczynek, nie nogi:-) dla swojego mężczyzny i tak jesteś boginią seksu;-)
:oo:
Witam po kilku dniowej przerwie!
Otóż nic nie pisałam bo chciałam tym razem nie zapeszyć... i dziś o 9:50 miałam 2 IUI jestem teraz pełna nadziei i cieszę się że już mam ją za sobą...
teraz odpoczywaj i relaksuj sie, a fasolinki znajda sobie dobre miejsce na zagniezdzenie ;-)
O to moja córcia :-D:-D:-D
Sliczna, niesamowite ukryte w brzuszku a mozna zobaczyc twarzyczke. Buziaczki dla brzuszka.
[/SIZE].4 na dyplom!!!!!!!!!!!!! bardzo sie cieszę i niech kto mówi co chce ale ja jestem zadowolona choć jak wyszłam z sali to byłam kompletnie załamana ale jak mi pani dziekan wreczała indeks to mi powiedziała ze bardzo dobrze odpowiadałam!!!.

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
[/FONT][/B]
A nie mowila, ze dasz rade. GRATULACJE

reklama
...jutro jedziemy z firmy mojego męża na fajowy wyjazd, co prawda to tylko 2 dni, ale i tak będzie fajnie:tak:będziemy jeździć na quadach, grać w painball, mają też być skutery wodne, także rozwywek full, a wieczorkieem imprezka w stylu hawajski ...
zapowiada sie naprawde ciekawy weekend, milej zabawy
cześć dziewczynki. Właśnie wróciłam od gina. Dzisiaj rano zrobiłam test. Wyszła druga kreska, ale tak strasznie blada, że musiałam oczy wytrzeszczać, żeby ją zobaczyć. Gin zrobił mi usg i... Powiedział, że widzi pęcherzyk! Ba... Widzi dwa! Maleńkie, ale są. Powiedział, że mam przyjść za tydzień, żeby zobaczyć co się dalej będzie działo. Jej, nie wierzę :-d
wielkie gratulacje

kurna ale zaszalałam z suwaczkami, co wy na to:confused::cool2::-d
od koloru do wyboru
olica słodki brzusio:-)
cudowny, widzialam juz na nk

m się śmieje ze mnie, ze czytam bb i uśmiecham się jak do sera:eek::laugh2::eek:
u mojego tez jest taka reakcja i pyta sie "co sie dziej, co pisza?!

Witam Staraczki... przesyłam fluidki aby kazda zafasolkowała jak najszybciej:tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Powodzenia:-)

Zaniepokojona !!!! Moje serdeczne gratulacje !!!!
Olica dziękuje bardzo za gratulacje :-)
śliczny masz brzusio :tak::-)

Dolaczam sie do gratulacji :-D:-):-D
dziękuje Kaprycha :tak::-)
i tak jak u mnie - mój M zawsze powtarza - "nie będę z Tobą rozmawiał na ten temat bo nie chcę sie z Tobą kłócić":wściekła/y:
a mnie wtedy "gul" rośnie i dopiero jak się ostro wqrwię to zaczynam się wydzierać na niego
Andziu jakbym mówiła o sobie u mnie jest w 100% tak samo jak sie kłucimy i takie same teksty ma mój mąż :tak::tak::confused2:
trudno wyczuc a pobolewalo cie chociaz troszke?

dzis 18,5 mm wiec podejrzewam ze w niedziele peknie.. zobaczymy..
nic mnie nie pobolewało Nektarynko ale ja nigdy nie miałam bóli owulacyjnych
ale się będzie u was działo w sobotę :tak::-D
Bernardko - ja myślę, że zdążył - miałaś tylko M pogwałcić intensywnie, żeby wspomóc pękanie;-)
mam nadzieję że masz racje :tak:;-):-)
Jeszcze raz gratulacje fasolek, zdanych dyplomów, udanych wizyt lekarskich itd.....
Sory, że tak ogólnie ale nie czytałam.
dziękuję za gratulacje kochana:tak::-)
Na pewno pękł ;-);-)
obyś miała racje :tak::-)
:oo:
A nie mowila, ze dasz rade. GRATULACJE
dziękuję Olesia za gratulacje i za to ze we mnie wierzyłaś!!:-):tak:
Witam Staraczki... przesyłam fluidki aby kazda zafasolkowała jak najszybciej:tak:
Powodzenia:-)
dziękuje za fluidki mam nadzieje ze pomogą :tak::-)

Witam Sie witam:-):-):-)
Widzę tylko że strasznie pusto tu dzisiaj ...
Ja jestem, doczytałam was (tylko 10 stron - ekstra):-)
Ach widzę, że Gosia tez czeka z testowankiem tak jak ja:-D:-D
Agniesiak!!!! Ty chcesz nas wykończyć>???? testowałaś??
Cześć Dziewczynki. Właśnie wróciłam od gina. Dzisiaj rano zrobiłam test. Wyszła druga kreska, ale tak strasznie blada, że musiałam oczy wytrzeszczać, żeby ją zobaczyć. Gin zrobił mi usg i... powiedział, że widzi pęcherzyk! Ba... widzi dwa! Maleńkie, ale są. Powiedział, że mam przyjść za tydzień, żeby zobaczyć co się dalej będzie działo. Jej, nie wierzę :-D
HURA!!!! Mega gratulacje!!! wszystkiego naj dla Ciebie i fasolek;-);-)

Olica.... piekny Brzuszek:-):-)

Zajączku - to dobrze, że M wróci do tej pory;-)
nie ma tego złego...
u mnie na razie bez zmian - dzięki, ze pytasz:tak: ja najprawdopodobniej w trakcie owu - działamy z M co 2 dni - zobaczymy:tak:
Hej Andziu:-) My dwie to zawsze o różnych porach jesteśmy:eek::eek:
M. moze wróci...a moze nie:-( Dzisiaj już nie jestem tak zadowolona z przesunięcie. Rozmawiałam z nim wczoraj i on sobie wymyslił (a mi nie powiedział) że pojadę do niego po wszystkim na jakiś tydzień... a tak to bez sensu:-(
Działajcie, działajcie...ja nie moge to chociaż wy sie rozmnażajcie:-D:-D:-D
dokladnie bedziemy sprawdzac czy pekl..

ja takzezycze miłych snow bo mykam.. M zgwałcic.. a w zasadzie wydobyc z niego ten zyciodajny płyn..:-D:-D
:-D:-D:-D:-D Nie moge z tego tekstu:-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Powodzenia:-)
Wiktoria:):) dziękujemy bardzo... Nałapałam na zapas:-D

Kropeczka!!!! Gdzie jesteś Kcochanie??? Dofrunęłaś już do Polski??? JAk sie czujesz??
Elfiku, a ty co się nie pojawiasz??? Jak fasolka??
Hanka!!!! Do raportu - jak ja jestem to nikogo nie ma:cool::cool:
Kaprycha - prosiłam o namiary na NK!!! :confused2::confused2: Gdzie sa się pytam:-)
Kroptusia, co u Ciebie?? jak się czujesz???? Ja tu się upisuję a ty mi nie odpowiadasz...jak nigdy... nie lubisz mnie czy coś???:sorry::sorry::sorry::sorry:

Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku:-)

witaj Justynko nie udało sie bo mnie tak strasznie bolała głowa że nie miałam szans nic się napić jak tylko APAP i do łóżeczka ale myślę ze jutro albo dziś nadrobię napewno już mi się marzy Martini od samego rana

reklama
jak ja ci zazdroszcze tej pracy mimo tego ze w sobote pracujesz ale uwierz mi takie siedzenie w domu cały czas to nie ma sensu

Do góry