Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agniesiak mylisz sie.. wedlug suwaczka Gosia ma jutro dostac.. Ty znow dzis tak jak suwaczek pokazuje.. jesli cykl jest 31 dniowy to 31 dni a kolejny 32dc to juz pierwszy nastepnego cyklu..
Tylko o sobie, ze dziś według suwaczka powinna przyjsc @ u mnie. Pytałam Gosi kiedy powinna dostac @

Ja tez testu nie mam - nie kupilam bo nie chcialam, zeby mnie kusilo. @ mam co 31-32 dni wiec dzis lub jutro powinna przyjsc... Teraz siedze i mnie muli, jest mi niedobrze a jeszcze nic nie jadlam i nie mam na nic ochoty....
aaa sorkiKochana ja nie pisałam o GosiTylko o sobie, ze dziś według suwaczka powinna przyjsc @ u mnie. Pytałam Gosi kiedy powinna dostac @
no hej - ja cie widze... jak sie czujesz po tym wirusie paskudnym ?? kiedy masz ten zabieg na kolanko??czy ktos mnie tu widzi???
Aga-ty testuj jutro, Gosia zatestuj w poniedzialek....trzymam kciuki za II krechy u Was obydwu!!!
no hej - ja cie widze... jak sie czujesz po tym wirusie paskudnym ?? kiedy masz ten zabieg na kolanko??

Cześć Maleńka!!!!!! Nareszcie!!hej!
jestem juz w kraju!
Zajaczku-mega buziaki dla Ciebie bo chyba na kazdej stronce o mnie pamietalas....bardzo to miłe!
No to podobnie jak u nas...My na 17 w kościele, później imprezka do 4-5 rano i na 13,30 poprawiny... Boziu jak to już dawno byłono u nas zazwyczaj slub miedzy 15-17.00 potem na sale i wesele.. w kazdym razie my nasz mielismy o 16.. a bylismy na slasku to było na 12.00 ale wtedy wesele trwa do 2-3 w ocy.. a nasze sie zaczelo okolo 17.30 bo zamin z kosciola i zyczenia pod kosciolem to na sali jakos tak bylismy.. w kazdym razie trwało jakos do 5-6.. a potem na 13 poprawiny.. z racji ze duzo osob bylo przyjezdnych
Kropeczko...jestem w pracy.... musze czasem poudawac że pracujęNektarynko-Monika to Kaprysia, tak?
haloooo
czy ktos mnie tu widzi???
Zajaczku-gdzie jestes???
Ale mam schize - caly czas sprawdzam czy cos nie zaczelo leciec- zaraz chyba pojde w cholere z domu bo miedzy ludzmi bede musiala sie opanowac;-);-):-):-):-)
Cześć Maleńka!!!!!! Nareszcie!!
Jak się czujesz??? u rodziców jesteś?? Ty drugiego czerwca masz ta operację???? Boziu.. a ż ja się boję;-)
Kropeczko...jestem w pracy.... musze czasem poudawac że pracuję![]()