reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
G
Witaj Zajaczku!
Nie boj sie!!! dam rade....tak mi sie mowi, ale mam stracha jak stad do New Yorku:-D
Najgorsze ze wlasnie M nie bedzie bo nie moze przyleciec teraz...ma nawal w robocie:-((((
No ale rodzice mnie zawioza w poniedzialek i pewnie przujada tez we wtorek na chwile jak bede po operacji....
A co u Ciebie???
No to dobrze że będziesz ich miała przy sobie.... M. na pewno będzie przy tobie cały czas sercem i myślami:tak:
jak my zresztą:-)
U mnie:
w sktócie:
1. M. wyjechał w środę.. wróci gdzieś na początku lipca:-(
2. nie wiem czy wyczaiłaś ten wątek wcześniej - M. robiła badania nasienia - jest raczej dobrze:tak:
3. @ dostałam wczoraj...:-(
3. Dostałam tez skierowanie na HSG, miałam się umówić na nie na poczatku cyklu, ale okazało sie że zamknięte maja w szpitali od 1 do 15 czerwca:-( a HSG trzeba zrobic do 10 dc.
4. MAM ZADZWONIC I SIĘ UMÓWIć w następnym cyklu, skierowanie nie przepada.
5. Miałam już mętlik niezły bo dziewczyny powiedziały mi że przed hsg powinnam miec wymaz z pochwy i generalnie myslałam że trafiłam znówu na beznadziejnego gina. Na szczęście okazało się że badanie CRP, które mi zleciła wystarczy i w CZMP w Łodzi nie wymagaja nic innego...
6. pogoda do luftu - za oknem leje jak z cebra- a ja musze prezen dlka ZOsi na dzień dziecka kupić... Uffffff;-)

Kropeczko wiem ze się boisz i ze ci smutno że męża nie będzie przy tobie ale muszisz jakos to wytrzymać bo jak trzeba to trzeba. Przytulam cię mocno!!

Zajaczku ja mojemu chrześnikowi kupiłam z okazji dnia dziecka Kubusia Puchatka pluszowego bo mały ma bzika na punkcie Busia jak on go nazywa i mam nadzieje ze mu niezłą frajdę sprawie tym prezentem.

Ostatnia edycja:
Gosiu ja 3mam kciuki zeby twój teścik pokazał II bo nie zakładam ze @ sie u ciebie pojawi
Agniesiak za ciebie oczywiscie też kochana!!

Ostatnia edycja:
Witam sobotnio!
Asiq83 podwójne szczęście cię spotkało GRATULUJĘ oczywiście narazie po cichutku!:-D
Kingus piękna córeczka... pozdrawiam!:-)
Agniesiak85 i Gosia trzymam kciuki za II kreseczki!:tak::tak:
Zaniepokojona pęcherzyk pękł na 100 %.... mi pękają jak mają ok 20 mm, a u ciebie 26 mm to normalnie gigant...;-) pozdrawiam!:happy:, a i GRATULUJĘ OBRONY!:-)
OLICA pięknie wyglądasz... brzusio śliczny!:-D
Kropeczko już niedługo będziesz biegała,skakała i szalała i zapomnisz o bólu nóżki.... operacja minie szybko:tak: nie bój się będzie napewno dobrze!:-)
POZDRAWIAM RESZTĘ DZIEWCZYNEK!

Dziękuję Martynko za gratulacje i za dodanie mi otuchy w sprawie tego mojego pęcherzyka.A jak sie czujesz??

Dzien dobry, co tu sie dzieje?

Cholera, moj m. nie ma profilu na NK :-D:-) Musze troszke nadrobic, bo juz sie pogubilam:sorry:

Dziękuję Martynko za gratulacje i za dodanie mi otuchy w sprawie tego mojego pęcherzyka.A jak sie czujesz??
dzisiaj się czuję bardzo dobrze, rano jeszcze poprawilismy z M. bo jak szaleć to szaleć na całego... wczoraj wieczorem na śluzie pojawiła się nitka krwi więc chyba pęcherzyk pękł co prawda nie wiem tago na 100 % ale muszę w to wierzyć.
Od jutra zaczynam duphaston ... i pozostaje czekanie!

reklama
cześć Kaprycha w czym się pogubiłaś??

Martynko na pewno pękł a i poprawianie wskazane tak ze myśle że będziemy ci niedługo gratulować.

Do góry