reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

ja przeczytałam dokladnie Marzenko i powiem ci ze ja mam tak samo zawsze rozmowa o tym kończyła się kłutnią ale probowałam też powiedzieć to wszystko spokojnie ale on zawsze tak coś palną że miałam juz dość i sie kończyła rozmowa dodam jeszcze ze największym problemem jest dla mnie to ze mój mąz pali papierosy a to dla mnie jest cos okropnego
a moze sproboj jeszzcze raz na spokojnie, mowiac uzywaj caly czas zwrotu "ja" a nie "bo ty"... mow "a sie zle z tym czuje, jak palisz papierosy, ja to czy tamto " mysle ze to powinno pomoc..... to naprawde wszystko jest kwestia komunikacji....
my tez kiedys palilismy paierosy... najpierw ja rzucilam, potem mąż ale on pare miesiecy pozniej tylko ze w domu nie palil przy mnie a potem jakos go tak namowilam ze rzucil rowniez...
ale wierze ci ze to cos okropnego bo ja sobie nie wyobrazam byc z kim kto pali faje... moja siostra pali a jej chlopak nie i nie wiem jak on to wytrzymuje... juz ja tak namawiam zeby rzucila ale z palaczami to ciezko....
wiesz czesto tez tak faceci maja zew jak ty mu cos powiesz to oni nie biora tego powaznie ale jak to samo powtorzy im ktos trzeci to nagle do nich dociera.....
ja mam nadzieje ze wyniki nasienia beda dobre, ale jesli nie tfu tfu to wtedy chyba dojdzie dopiero do mojego meza ze mialam racje...
No jak nie jak tak :-D
Ja przeczytałam:tak:;-)
WITAM SIĘ niedzielnie
witaj kochana ;);-)

reklama
Marzenko - gratuluje. To super, ze mezus sie przekonal wreszcie do twoich argumentow. Im to ciezko wychodzi bo trudno im sie jest przyznac ze to nie oni to wymyslili. Zauwazcie jakie sa reklamy dla facetow apropos prostaty czy hemoroidow... albo sam w nocy odkryl bo mu sie przysnilo albo mamusia albo kolega... A nam kolezanki i gozdzikowa sa autorytetem najwyzszym:-):-):-)

Nwektarynko - sto lat sto lat sto lat:-):-):-):-)

Na osiemnaste urodziny Twoje,
przyjmij też życzenia moje.
Zdrowia, szczęścia,
pomyślności oraz radości.
Co byś zdrowa była,
dzieciaków mnóstwo urodziła,
życiem się nacieszyła
i wszystko co chciała robiła.
Co by te chłopaki szwarne za Tobą latały
i rąk byle kaj nie wkładali.
Wódki, wina i drineczki ciurkiem z kranu się lały
i aby wróbelki do Ciebie pod oknem zawsze mile ćwierkały.

No Jadźka jeszcze rok i będziesz mieć 18 i pół:-D
Teraz to już z górki leci:-D

spróbuję Marzenko narazie to mu pokazuje artykuły w internecie na temat wpływu palenia na jakosc nasienia jak coś znajdziecie to mi linka prześlijcie

Siemacie Lachony

U mnie nadal leje i kurna rzeka już wystąpiła z koryta tylko czekać jak mi mój szpinak i koperek szlak trafi. A takie ładne już mam.

Zaraz kawusię drugą szczelę i jade do rodziców.

A u mnie gorąco i słonecznie..Mężuś jeszcze spi a ja korzystam ze swietogo spokoju i pije sobie kawke przed kompem :)

reklama
W Jeleniej Górze, Piechowicach oraz Starej Kamiennej obowiązuje alarm powodziowy. Został on ogłoszony po tym, jak znaczenie wzrósł poziom rzeki Kamienna. Pogotowie przeciwpowodziowe zostało wprowadzone na terenie całego powiatu jeleniogórskiego. Zagrożenie powodzią może się jeszcze zwiększyć, ponieważ synoptycy zapowiadają w tym rejonie intensywne opady deszczu.
Powodzią zagrożony jest również Świeradów Zdrój, gdzie spływająca z gór woda podtopiła dwa domy. W zagrożonym rejonie strażacy i służby miejskie walczyły z wodą, jednak wyłożone worki z piaskiem nie uchroniły zabudowań przed podtopieniem.
W Jeleniej Górze wprowadzono alarm powodziowy po przekroczeniu stanu alarmowego o 33 centymetry na rzece Kamienna. Poziom wody w tej rzece wzrósł jednak około godziny 9 o kolejne 13 centymetrów. Służby miejskie zabezpieczyły zagrożone wodą tereny. Z relacji strażaków wynika, że nie ma tam bezpośredniego zagrożenia dla ludzi i zabudowań.
Synoptycy zapowiadają, że mieszkańcy Dolnego Śląska powinni się spodziewać dalszych obfitych opadów deszczu.

Pierdole chyba powyrywam to co urosło - cudnie jest mieszkać przy rzece.

Do góry