Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
eh dziewczyny ... no taką mam chandre,że masakra...:-
zawstydzona/y: nic mi sie nie chce.... nie mam na nic ochoty, chyba że płakać.... a jeszcze na 15-sta do tesciowej na obiad musze isc...:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lilitko - chcesz 1 bo nie chcesz bliźniaków?
Ja tam nie miałabym nic przeciwko 2;-)
No hej ja jestem, i u nas w krakowie tez leje jak z cebra - nie ma co nosa wystawiac z domu...
Dzis tempka dalej 37 i @ nie widac... zwariuje chyba...
agniesiak jak tam ?? @ sie rozkręciła?? czy nie ma;-)
Hanka - ja mierze caly czas bedac na clo i dsuphastonie i jest ok... moze tobie po tej prolaktynie takie tatry wychodza...zobacz sobie moj wykresik...
266df5 Ovulation Charts
ja już byłam na obiedzie u teściowejeh dziewczyny ... no taką mam chandre,że masakra...:-zawstydzona/y: nic mi sie nie chce.... nie mam na nic ochoty, chyba że płakać.... a jeszcze na 15-sta do tesciowej na obiad musze isc...:-(
rozumiem - ja nie mam nic przeciwko ciąży bliźniaczej - tzn. wiem, że to jest ryzyko większe ale też z egoistycznych powodów mogłabym miec 2 za jednym zamachem;-)Andzia
Tak, nie bardyo bym chciala miec blizniaki. Troche z egoistzcznzch powodow, ale tez dlatego ze zawsze ciaza mnoga jest bardziej ryzykowna i dla samych dzieci...wiec za1szym razem poprosze o 1 zarodek. Jesli sie nie uda, to drugie podejscie juz z dwoma....
Ja myślałam, że może to pomoże Martynce uniknąć takich lęków - pękł czy nieNo i jestem. Leje nadal i nie zapowiada się na koniec.
Andzia mierzyłam tempkę przez 2 cykle. Te 2 cykle były na clo i pregnylu. Niby wzrost był dopiero po dwóch/trzech dniach po pregnylu. Ale u mnie wykres przypomina rozpierdziel totalny jak zarys Tatr. Więc przypuszczam, że clo i pregnyl fałszują temperaturę więc skończyłam z mierzeniem tempki.
Andzia_S - ty jesteś bezbłędna, złapiesz wszystkich, chyba nocha to masz do monitora przyklejonego. Ja odpadam przy tak długim czytaniu przy tych kolorach.
Facet:
- wszystko wie najlepiej ----- - ale często słyszymy, kochanie a gdzie...?
- jest niezniszczalny ----- - jak go katar dorwie to już umiera
- nie potrzebuje niczyjej pomocy ----- - to po co mu kobieta?
wedle przysłowie człowiek mądry po szkodzie, rodzaj męski nigdy nie zmądrzeje
Nie to że z religią tu wyjeżdżam, ale to właśnie kobieta przy stworzeniu świata była dopełnieniem dzieła stworzenia...
Gosiu - Ty już jutro masz 18 dzień po owulacji - jak tempka będzie taka ładna to znak, że fasolka mieszka u Ciebie pod serduchem:-) trzymam kciukiHanka - ja mierze caly czas bedac na clo i dsuphastonie i jest ok... moze tobie po tej prolaktynie takie tatry wychodza...zobacz sobie moj wykresik...
266df5 Ovulation Charts
U mnie bez zmian..Już nie wiem co mam Wam pisać...Ciśnienie rośnie - strach przed obroną też. Siedzę i piszę i piszę i piszę...We wtorek mam spotkanie z promotorem i niosę mu do sprawdzenia końcówkę pracy - zobaczymy co powie.
Mężuś dalej w gipsie...4 dzień z rzędu w domu siedzi a kłótni narazie brak więc jest nieźle..
W piątek wybieramy się na wesele do mojej koleżanki bliskiej - mężuś posiedzi i popatrzy jak się żonka bawi))
Konkretnych staranek narazie brak - poprostu się kochamy..Może jak zniknie ciśnienie związane z magisterką to o tym pomyślę..Narazie nie jestem w stanie..
czekam na wynik.. na dwie kreseczki..Jak dotre do apteki i kupie test - bo leje jak diabli...
nektarynko sto lat sto lat!!! z okazji urodzin!!!!!!!!
Nekatarynko STO LAT !!!!!!!
NEKTARYNKA WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAAAAAAAAJLEPSZEGO:-)
Nektarynko - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Sto lat i spełnienia marzeń!
I najwspanialszej fasolki na świecie:-):-):-)
Nektarynko STO LAT STO LAT KOCHANA
HEJ LASECZKI!!!!!!!!!!!!!
Nektarynko - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!!!!!!!!!!!!
Nwektarynko - sto lat sto lat sto lat:-):-):-):-)
Na osiemnaste urodziny Twoje,
przyjmij też życzenia moje.
Zdrowia, szczęścia,
pomyślności oraz radości.
Co byś zdrowa była,
dzieciaków mnóstwo urodziła,
życiem się nacieszyła
i wszystko co chciała robiła.
Co by te chłopaki szwarne za Tobą latały
i rąk byle kaj nie wkładali.
Wódki, wina i drineczki ciurkiem z kranu się lały
i aby wróbelki do Ciebie pod oknem zawsze mile ćwierkały.
No Jadźka jeszcze rok i będziesz mieć 18 i pół
Teraz to już z górki leci
dziekuje dziekuje i jeszcze raz dziekuje..
NEKTARYNKO najlepszego, czego Sobie życzysz, czego Twa duszyczka zapragnie:-)
a ktos na Nk wszedl na moj profil i tak skopiowalam fotke... bo poplulam monitorNektarynko - skąd Ty wzięłaś to zdjęcie psiaka - HOT DOG:-):-):-)
a nie jest tak ze jak sie bierze duphaston to trzeba testa zrobic i jak negatywny to odstawic? nie orientuje sie ale z ciekawosci pytam.. aa wykresik ładnyHanka - ja mierze caly czas bedac na clo i dsuphastonie i jest ok... moze tobie po tej prolaktynie takie tatry wychodza...zobacz sobie moj wykresik...
266df5 Ovulation Charts