reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Ale... dziś od rana bolał mnie brysiu i zaczęłam się martwić, co się dzieje. Wróciłam z tej imprezki, wchodzę do łazienki a tam krew... Wystrachałam się porządnie. Wpakowałam małżona do samochodu i do szpitala. W szpitalu powiedzieli, że nie zbadają mnie bez przyjęcia na oddział. No to się przyjęłam. Na szczęście był ordynator, który ratował mnie przy poronieniu, gdy dostałam krwotoku, więc byłam spokojniejsza. I wiecie co się okazało? Że ja WCALE NIE JESTEM W CIĄŻY... i najnormalniej w świecie dostałam okres... Poczułam się jakbym w pysk dostała...

Qurwa Jadźka ja piernicze. Pobiłaś wszelkie rewelacje do tej pory. Jak ty kobito się trzymasz?????

Hanka_M --- żyjesz? Jak tam rzeczka, nie jest zbyt wściekła?

Smerfetko żyje :-D:-):-D
Kurna będę pracować 6 dni w tygodniu 0d 8 do 10 godzin dziennie. mam już rozpiske na 2 tygodnie i tylko 2 niedziele mam wolne. Qurwa zajadą mnie.

Jagienka ale żeś numera odstawiła. Może w końcu rozpoczniesz dla dziewuszek passe fasolkową.
Serdeczne gratulacje, dużo zdrówka dla ciebie i fasoliny, no i co - STAWIASZ MOJA DROGA FLASZKĘ - TO TERAZ NOWA TRADYCJA.:-D

Powiem wam, że nogi mi do dupy wchodzą tyle się nabiegałam na tych obcasikach, ani jednej fajki nie zapaliłam przez 10 godzin.
Masakra.

reklama
Bidulo, ale pamiętaj o swoim zdrówku. Jak będziesz się przepracowywać to nici z bobo.
DOBRANOC

Jadzia to se wakacje u ciebie zrobie.
Szczerze - nie wiem czy ja dam rade takie tempo po tyle godzin.
Jutro i pojutrze menagierka ma wolne, ale stwierdzila, że skoro już wszystko zakumalam to przejmuje jej obowiązki.
Dzisiaj plułam sobie w brodę, że musialam się popisywać jaka ja to mądrala jestem. Trzabylo siedziec cicho i głupka udawać.:-D:-D:-D

heh hej dziewuszki jak wieczór mija??
ja właśnie wróciłam od gina i zapisał mi jakieś dowcipne globulki na to świństwo co się do mnie przyplątało i ma przejsc zobaczymy
Hanka widze że pracujesz pełną parą ale że nie zapaliłaś ani jednego papierosa to chyba dobrze może dzięki pracy sie oduczysz?? co ja widze przejmujesz obowiązki menedżerki hoho ale się ekspresowy awans szykuje!!

ja właśnie wróciłam od gina i zapisał mi jakieś dowcipne globulki na to świństwo co się do mnie przyplątało i ma przejsc zobaczymy
Hanka widze że pracujesz pełną parą ale że nie zapaliłaś ani jednego papierosa to chyba dobrze może dzięki pracy sie oduczysz?? co ja widze przejmujesz obowiązki menedżerki hoho ale się ekspresowy awans szykuje!!

Oby bo fajki w góre poszły.

A ty co Jagienka będziesz sobie wpychać między nogi????

Hanka
to co nie przyjemne niestety a wolałabym całkiem cos innego ale dupa blada przez następne dni no chyba ze maż pomoże mi wepchnac głebiej tem pimafucin hihi

POZDRAWIAM SERDECZNIe, NIE WYMIENIAM, BO NAPEWNO bym kogoś omineła, a tego bardzo bym nie chciała.:-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-)
trzymaj sie ciepło laseczka i wypoczywaj..
Siemacie Lachony

Świat stracił sens bo nie mam czasu na BB.
witam jaśnie Panią..

widze ze dają Ci popalić w tej robocie a w zasadzie wrecznie przeciwnie.. nie dają CI popalić... ale papierosów :-D
wyjdzie Ci to na dobre..
omineła Cie finlandia..

Jadzia to se wakacje u ciebie zrobie.
Szczerze - nie wiem czy ja dam rade takie tempo po tyle godzin.
Jutro i pojutrze menagierka ma wolne, ale stwierdzila, że skoro już wszystko zakumalam to przejmuje jej obowiązki.
Dzisiaj plułam sobie w brodę, że musialam się popisywać jaka ja to mądrala jestem. Trzabylo siedziec cicho i głupka udawać.:-D:-D:-D

Tylko nie daj się za bardzo wykorzystywać i daj kobicie do zrozumienia, ze w papirach chcesz mieć zaznaczony istotny fakt co do samodzielnej pracy.

A co do wakacji u mnie, no cóż chyba w namiocie za stodołą ale nie gwarantuje, ze nie odpłynie, bo u nas znowu leje. A jak w domu, no to wiesz, jeden pokój mamy, to może trójkąt stworzymy:-D Ale ostrzegam pies uwielbia włazić nad ranem pod kołdrę.
Albo obie zrobimy sobie u mojej mamy wakacje jak ODRA nie zaszaleje. Rozłożymy namiocisko, do lasu na grzybki, jeziorko.
Żartuje.....
Dobra, rozmarzyłam się o spokojnych wakacjach ale kurna chyba to nie możliwe, troszkę się mi i w mojej rodzinie namieszało, nie wiem co o tym wszystkim myśleć, ani co będzie dalej. Życie potrafi naprawdę dać w kość.
Ku**a czemu wszystko musi byc tak do D**y:crazy:

Hejka dziewczyny:tak:
Ja dziś taka zalatana byłam,ze nawet nie miałam czasu na BB:-(
Od rana do 17 u Filipka potem brat M poprosił nas, żebyśmy pojeździli z nim i jego narzeczoną poogladac sale weselne bo w 2010 chcą się chajtac.
A jak wróciliśmy to zrobiłam M pizzę i obejrzeliśmy M jak miłosc. Jestem padnięta;-) A jutro znów do Filipka.. eh;-)Kładę się zaraz spac. Tempkę mierzę, wszystko zapisuje i czekam aż przyjdą testy owu:-DNie moge się doczekac:tak:
Do usłyszenia dziewuszki!!
AHA!! WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA WSZYSTKICH MALUSZKÓW!! TYCH WIEKSZYCH I TYCH MALEŃKICH W BRZUSZKACH:tak:
GOSIA GRATULUJĘ!!!
NEKTARYNKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!:tak::tak::-D:-D
Przepraszam, że wszystkim nie odpiszę ale nie mam siły:no:
Jutro tu zajrzę jak z pracy wrócę. Paa:-)

Powiem wam, że nogi mi do dupy wchodzą tyle się nabiegałam na tych obcasikach, ani jednej fajki nie zapaliłam przez 10 godzin.
Masakra.
Oj to ciężko musiało być, ja to chyba by tyle czasu bez fajeczek nie wytrzymała, chociaż z drugiej strony mam nadzieję, że juz niedługo będę ten naług musiła porzucić na wiele miesięcy...marzenia...
Oby szybciutko to świństwo od ciebie uciekało!!

Niunia nie wszystkojest do dupy!!! Trzeba pozytywnie myśleć, głowa do góry, zobaczysz będzie dobrze:-)

reklama
Wieczor dziewczynki​
Gosia wielkie gratulacje, ale zes odwalila numer, tak trzymac nas w niepwenosci, ja nawet jak nigdy weszlam na BB przed wyjsciem do pracy, bo czulam ze sie cos swieci :-)
Buziaki dla ciebie i dla brzuszka, uwazaj na siebie.

Do góry