reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Ta potrójna kumulacja zbrzmiała tak, jakby od razu miały być trojaczki:-):-)
o bosze...:szok::szok::szok::szok: chyba bym nie chciala...

Szafirku nie ma za co dziękowaćja po prostu wiem co to znaczy migrena niestety i nie zycze najgorszemu wrogowi takiego bólu głowy.
zgadzam sie z Toba w 100%. Ten,kto tego nie przezyl, nie jest sobie w stanie wyobrazic tego bolu,nie tylko glowy...

Buziaki Dziewczynki,lece do lozeczka,bo naprawde padam na pysk...
pamietajcie,zeby trzymac jutro rano kciuki za Kropeczke,ona zawsze o nas pamieta

reklama

NEKTARYNKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!:tak::tak::-D:-D
dziekuje bardzo...
Dobranoc pchły na noc..

tak w gole to u mnie nic nowego.. sluz dalej płodny w sensie od ilus dni ten najpłodniejszy.. od 4 dni szyjka w górze miekka i otwarta.. czekam tylko na skok tempki..
jutro ide sie podglądać.. zobaczymy co z tego wyjdzie..

mam ochote na placki ziemniaczane.. jutro z ranca chyba sobie zrobie..

Dzieki dziewczyny za gratulacje i mile slowa... mam nadzieje, ze to nie sen i faktycznie jest to ciaza...
dzis pojde do gina i sie okaze...
myslicie, ze suwaczek moge sobie wstawic zwlaszcza, ze dzis robilam test ponownie rano i tez wyszly II

Cześć Bąbelki :-):-):-)
Przepraszam , ze sie tak dłłłłuuuuugo nie odzywałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kingus mnie przywołała do porzadku ona o wszystkich pamieta.:-):tak::-)
Hej ja właśnie wróciłam SERDUSZKO PIEKNIE BIJE:biggrin2: maleństwo ma 12 mm i to podobno prawidłowa wielkosc, jestem zachwycona odetchnełam, ale ciaza dalej zagrożona.
Luteina 2x3 +duphaston 3x1 i no-spa w razie potrzeby do tego witaminy dla kobiet w ciazy i odpoczynek.
Niestety ma małego krwiaka na macicy, który zagraza maleństwu ale jestem dobrej mysli.TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MOJE MALEŃSTWO.

Gratuluję nowym mamusiom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZDRAWIAM SERDECZNIe, NIE WYMIENIAM, BO NAPEWNO bym kogoś omineła, a tego bardzo bym nie chciała.:-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-)
super nowiny skarbie!!!! a ty sie nie martw my tu hurtowo kciuki juz zaciskamy! :tak::tak::tak: będzie wszystko dobrze! :-)
Powiem wam, że nogi mi do dupy wchodzą tyle się nabiegałam na tych obcasikach, ani jednej fajki nie zapaliłam przez 10 godzin.
Masakra.
ty ale z tymi fajami to tylko na zdrowie ci poszlo!!!! widzisz da sie zyc bez fajek!!!! :-)
Jutro i pojutrze menagierka ma wolne, ale stwierdzila, że skoro już wszystko zakumalam to przejmuje jej obowiązki.
Dzisiaj plułam sobie w brodę, że musialam się popisywać jaka ja to mądrala jestem. Trzabylo siedziec cicho i głupka udawać.:-D:-D:-D
:laugh2::laugh2::laugh2: ja też za poźno sie połapaplam ze w robocie lepiej uchodzić za przeciętnego pracownika! bo i naczej dają rowno w kość i sie nie przejmują! jak to za czasow francuskiego winobrania sie mówilo : nadgorliwość w pracy gorsza od faszyzmu! :-)
przykro mi bardzo...nie da sie tego zlikwidowac jakas operacja??tylko i wylacznie rehabilitacja wchodzi w gre?? naswietlanie szkodzi,to fakt,ale musialby byc naswietlany conajmniej raz na tydzien.Jednorazowo to nie ma wplywu.Szkodliwy wplyw moga odczuc osoby pracujace przy rtg.
Szafirku niestety jest to choroba reaumatyczna wiec nie jest w zasadzie operacyjna tylko w skrajnych przypadkach gdy zostaja zniszczone stawy biodrowe jest mozliwosc zrobienia plastyki biodra! :confused2:
dzieki za info o rtg! :-) niestety mial za 1 zamachem robione 3 zdjecia wiec 3x naswietlany byl! :confused2: ale może tylko wplynelo na zywotnosc ... :eek:

tak ogólem dziewczynki trzymajcie mocno kciuki zeby sie teraz udalo!!!! znalazlam nareszcie informajce o tym leku ktory mial wykupic .... niestety ma silne oddzialywanie na spermatogeneze a wiec na tworzenie sie plemnikow! :-( a innego leku nie ma! wiec narazie nie bedzie rozpoczynal leczenia! :confused2: dobra nie smęcę dłużej ... dzisiaj mam sluzik BJ wiec do dziela! :-D

Dzień dobry:-)
wpadłam tylko na chwilkę bo dalej się uczę, a mam jeszcze dzis podjechac do urzędu - jakieś absurdalne pismo odebrać bo mi pozowlenia nie dadzą:wściekła/y:
Tak tylko najgorzej jak miliony problemów na głowę się zwala a ty nie możesz nic zrobić bo najchętniej sama byś chciała by ktoś Ci pomógł, zabrał ten ciężar.
Na prawdę uwierzcie mi, może to samolubne ale na obecną chwilę chciała bym nie mieć żadnej rodziny przyjaciół, nikogo o kogo musiała bym się martwic bo to wszystko co teraz się dzieje, czego dzisiaj się dowiedziałam to jest o wiele za dużo dla mnie i uciekam od tego a zdaje sobie sprawę, ze jest to ogromnie samolubne, ale KU**A ja taka mała nic tam nie pomogę:wściekła/y: a jednocześnie tak bardzo chcę.
Niunia - skarbie - człowiek jest z natury egoistyczny taki mechanizm obronny - to tak jak instynkt samozachowawczy - skoro jesteś tego świadoma i masz poczucie winy to świadczy o tym, że zawsze pomagasz innym - nie chcę Cię smucić, ale najprawdopodobniej skończy się tak, że i tak pomożesz w miarę swoich mozliwości:sorry:
z tego co zrzumiałam to chodzi o rodzinę - a tu raczej nie ma egoizmu w sensie negatywnym:no:
napiszę tak jak Wikulaa - trzymaj się:sorry:
a w ogole to wymyslil sobie,ze w nastepnym cyklu zaczynamy staranka i bedzie zloty strzal,bo on chce,zeby dzidzia sie urodzila 25 marca,to beda o nas w "uwadze" mowic :-D:-D:-D bo on sie urodzil 25 marca i jego tata tez :tak: i on chce teraz potrojna kumulacje,hahaha

Ta potrójna kumulacja zbrzmiała tak, jakby od razu miały być trojaczki:-):-)
:-D:-D:-D:szok::szok::szok::-D:-D:-D
a swoją droga byłoby nieźle - w sumie zbierałyśmy się dla Hanki to zbierzemy się i dla Ciebie;-)
tak w gole to u mnie nic nowego.. sluz dalej płodny w sensie od ilus dni ten najpłodniejszy.. od 4 dni szyjka w górze miekka i otwarta.. czekam tylko na skok tempki..

Nektarynko - napisz po wizycie czy pękły - ja wpadnę póxniej to poczytam:tak:
ściskam kciuki:tak:
Dzieki dziewczyny za gratulacje i mile slowa... mam nadzieje, ze to nie sen i faktycznie jest to ciaza...
dzis pojde do gina i sie okaze...
myslicie, ze suwaczek moge sobie wstawic zwlaszcza, ze dzis robilam test ponownie rano i tez wyszly II
Gosiu - rób sobie te testy i się ciesz do woli z każdego - pewnie, że jesteś w ciąży i to nie jest sen:tak:
czekam na wieści po wizycie u gina:-)

tak ogólem dziewczynki trzymajcie mocno kciuki zeby sie teraz udalo!!!! znalazlam nareszcie informajce o tym leku ktory mial wykupic .... niestety ma silne oddzialywanie na spermatogeneze a wiec na tworzenie sie plemnikow! :-( a innego leku nie ma! wiec narazie nie bedzie rozpoczynal leczenia! :confused2: dobra nie smęcę dłużej ... dzisiaj mam sluzik BJ wiec do dziela! :-D

Eve - czyli "złoty strzał" a potem leczenie M;-):tak:

Dziewczynki ja spadam dalej do ksiażek:-(

Dzień dobry:-) witam się wtorkowo:-)
przypominam, że Kropeczka ma dzisiaj operację i trzymamy za nią mocno kciuki:-)

reklama
dziekuje bardzo...

Dobranoc pchły na noc..

mam ochote na placki ziemniaczane.. jutro z ranca chyba sobie zrobie..

hmmm tempka poszla w gore pieknie czyzby byla owu :-) bo z tego pecherzyka to sie juz pecherz chyba zrobil hihihi mam nadzieje ze ladnie pekl :-):-) daj znac po wizycie

Dzień dobry:-) witam się wtorkowo:-)
przypominam, że Kropeczka ma dzisiaj operację i trzymamy za nią mocno kciuki:-)

trzymamy kciuki trzymamy i pamietamy :-)

Do góry