Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Asiq - strasznie okropnie mi przykro...myslę ze nie jestem sobie nawet w stanie wyobrazic jak się czujesz...przytulam mocno!!!:-Tak, cały czas. Wszystko dokładnie tak, jakbym miała @. Brzuch boli tak samo, piersi boleć przestały. Mam jednak nadzieję w tym wszystkim, że lekarz się pomylił i rzeczywiście nie byłam w ciąży a nie, że straciłam kolejny raz dzidzię. Tylko jak to stwierdzić?
No nawet polecę na HSG...tylko teraz żałuje że nie w tym cyklu bo bym pojechała do Mężula:-( Co tam 1200 km...;-)Zajączku - teraz tak też myslałam, że pójdziesz chętnie na HSG;-)
:-)

cześć Pysiaczki:-) Super że do naz zajrzałaś:-)Pewnie ze trzymamy kciuki!!!! Uważaj na Was dalej
Hej ja właśnie wróciłam SERDUSZKO PIEKNIE BIJEmaleństwo ma 12 mm i to podobno prawidłowa wielkosc, jestem zachwycona odetchnełam, ale ciaza dalej zagrożona.
TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MOJE MALEŃSTWO.
Gratuluję nowym mamusiom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hanka - Kobieta pracujaca... no naprawdę... ty się nie przemęczaj za bardzo:-)Świat stracił sens bo nie mam czasu na BB.
Niedawno wróciłam z roboty a jechałam na 10.00.
Cały tydzien taki mam a wolne dopiero w niedziele.
Moj ma dzisiaj wolne więc wpadlam na chwilę, postaram się poczytać troszku.

Kuźwa...co tak długo każą ci zapieprzać tam??? A kiedy Ci powiedza czy się nadajesz czy nie??Kurna będę pracować 6 dni w tygodniu 0d 8 do 10 godzin dziennie. mam już rozpiske na 2 tygodnie i tylko 2 niedziele mam wolne. Qurwa zajadą mnie.
Hanka
to co nie przyjemne niestety a wolałabym całkiem cos innego ale dupa blada przez następne dni no chyba ze maż pomoże mi wepchnac głebiej tem pimafucin hihi

Może jest akurat zalecane zeby tak robić??;-)Cześć szafirku... Miło Cię widzieć:-) CO do migreny - współczuję. Moją koleżankę czasem łąpie... Widze jak ona wtedy wyglada...czasem "jak nie wygląda" bo jak ją złapie to nie jest w stanie się podnieść...Siemka
Oczy mi na wierzch wychodza od migreny...juz czasami nie mam sily do tego...
Pamietajcie,zeby jutro trzymac kciuki za Kropeczke!!
Dobrea w ogole to wymyslil sobie,ze w nastepnym cyklu zaczynamy staranka i bedzie zloty strzal,bo on chce,zeby dzidzia sie urodzila 25 marca,to beda o nas w "uwadze" mowicbo on sie urodzil 25 marca i jego tata tez
i on chce teraz potrojna kumulacje,hahaha

To rzeczywiście niesamowity zbieg okoliczności...:-) Gosiaczek...Jak ja patrzę na ten twój suwaczek to uśmiecham się od ucha do ucha:-) To nie zaden sen...Dzieki dziewczyny za gratulacje i mile slowa... mam nadzieje, ze to nie sen i faktycznie jest to ciaza...
dzis pojde do gina i sie okaze...
myslicie, ze suwaczek moge sobie wstawic zwlaszcza, ze dzis robilam test ponownie rano i tez wyszly II

Jeżeli ktoś mi mówi o wielkim problemie to oznacza, ze rzeczywiście, szuka we mnie chociażby jakiejkolwiek pomocy, ale.....
Ja już tak jestem, że chce zawsze pomagać ale jak coś ponad moje siły to tchórzę, bynajmniej tak jest obecnie, a to jest bardzo smutne:-(
Kurna ale mój M mnie ani w ząb nie rozumie...:-(
no wlasnie kto ma jakies wiesci od kropeczki??Dzień dobry:-) witam się wtorkowo:-)
przypominam, że Kropeczka ma dzisiaj operację i trzymamy za nią mocno kciuki:-)
ale i tak mam watpliwosci czy dobrze robie?? a jak cos jest nie tak??DZIEŃ DOBRY DZIEWCZĘTA!!
ale sobie pospałam znów i nareszcie bo nie muszę wstawać rano do nauki
Gosiu pewnie że wstaw suwaczek co zresztą już zrobiłaś i dobrze bo takie piękne testy ci wychodzą aż ci kochana zazdroszcze i oczywiscie daj znać co gin powiedział
Tak jest - kciuki mocno zaciśnięte - Kropeczko - kochana trzymaj się dzielnieDzień dobry:-) witam się wtorkowo:-)
przypominam, że Kropeczka ma dzisiaj operację i trzymamy za nią mocno kciuki:-)

dziękuję Ci bardzo - aż się zaczerwieniłamWitam się serdelecznie
Jak nauka??? Ty zdolniacha jesteś więc nie masz się co martwic![]()

Gosiu - jakie nie tak - wszystko jest w porządku - tak masz myslećale i tak mam watpliwosci czy dobrze robie?? a jak cos jest nie tak??

nadal nie wiem co z moim pismem
Na tyle na ile mi praca pozwoliCześc Justynko naprawili ci kompa to wróciłaś na stałe na BB mam nadzieje??

Jezuuuu Kroptusiu, ale to zleciało!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pamiętam jak przyszłam tutaj to ty chyba wtedy nie wiedziałaś jeszcze że jesteś w ciąży...a teraz popatrzCzesc Zajaczku znosnie....maly daje do wiwatu :-):-) zaczyna sie powolutku rozpychac, wskoczylam w 7 mc wiec juz mysle blizej niz dalej...:-) A dzis widze lepsze nastroje u Ciebie ??

Wyluzuj.... U nas bys znalazła całe 1005 i to nie ttylko nerwicowychdziękuję Ci bardzo - aż się zaczerwieniłam
czytam o tych wszystkich zaburzeniach nerwicowych i już mi się nie chce - mam 50% z nich;-)
Ja to myslę że ty jestes na BB tez dlatego że chcesz o nas doktorat napisać