reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kroptusiu jutro pójdę do lekarza to sie wszystkiego dowiem bo nie będę czekać więcej skoro te od gina globulki mi mnie pomogły do końca a ten brzuch mnie zaczął boleć i jak siusiam to mnie piecze to na pewno to jest coś z pęcherzem
dziękuje Ci za odpowiedź

reklama
Witaj :-)

A tu i tam :-p jakos nie mialam wenty na siedzenie na BB :eek: moja kolejna znajoma zaszla w ciaze i tak jakos sie podlamalam troszke znowu :zawstydzona/y:
Liluś... Nie załamuj się. Wiem że Ci smutno. Tez tak mam jak widze jakąś "ciężarówkę":zawstydzona/y: Ale wierze że ja tez niedługo będę tak chodziła:-) A co do BB, to Cię rozumiem. Ja na razie nie staram się bo M. nie ma dlatego jestem na BB - bo lubię bardzo z wami gadać. ALe jak M. wróci o ucieknę;-)
Jak tato??
Kroptusiu jutro pójdę do lekarza to sie wszystkiego dowiem bo nie będę czekać więcej skoro te od gina globulki mi mnie pomogły do końca a ten brzuch mnie zaczął boleć i jak siusiam to mnie piecze to na pewno to jest coś z pęcherzem
Słoneczko, nie zazdroszcze CI... Ja kiedyś tez miałam.Ale w sumie mi przeszło samo. Ale duuuuzo piłam wtedy. Przede wszystkim zielonej herbaty. Im więcej się pije tym więcej sika i w ten sposób wypłukuje bakterie:-) A któraś z dziewczyn - chyba Kropeczka (no właśnie Kropeczko daj znać co i jak???) mówiła ze dobry jest sok z żurawiny:)

Zajączku ja mieszkam w takiej okolicy ze nie bardzo mam jak się wybiegać bo ciagle by mnie ktoś :"podglądał" a i nie mam z kim w kolo mnie wszyscy znajomi powyjeżdżali za granicę i nie mam możliwości znajomej żadnej do ćwiczeń zaciągnąć bo we dwie zawsze raźniej

kurcze ja wczoraj zlatałam wszystkie sklepy w mojej pobliskiej mieścinie i nigdzie nie znalazłam soku z żurawiny ale jade dzis jednak do lekarza i zobaczę co mi powie a jak coś przepisze to chyba jednak narazie nie będę wykupywać leków i jak do jutra mi nie przejdzie to dopiero wtedy i może badanie moczu sobie zrobie to będę wiedzieć czy jakieś bakterie sie nie dostały

Ostatnia edycja:
Ja jak mieszkałam na wsi to tez wszyscy się znali i patrzyli dziwnie. Ja czasem biegałam po jakich lasach żeby mnie nikt nie widział:D

dziękuje Ci za odpowiedź

no pewnie ze tak...jak cisnie na pecherz a leci pare kropel badz piecze to na bank...a masz podejrzenia co do ciazy?? bo wiesz we wczesnej ciazy wiele kobiet nie wie i zyje normalnie taki parasol ochronny i nie powinno zaszkodzic :)

Zajączku ja nie mam żadnego lasu w pobliżu bo jakby był to na pewno bym w nim biegała ale cóz jak się nie ma co się lubi to się lubi co sie ma czy jakoś tak

czesc wpadlam sie przywitac i powiedziec tylko,ze u mnie bez zmian zakonczylam clo,za dwa dni zaczynam dupka no i stosuje testy,poki co nic nie wykazuja:angry::angry: a tak poza tym to bez wiekszych rewelacji..czytam Was codziennie,takze jestem na bierzaco..
buziole dla Was wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Liluś... Nie załamuj się. Wiem że Ci smutno. Tez tak mam jak widze jakąś "ciężarówkę":zawstydzona/y: Ale wierze że ja tez niedługo będę tak chodziła:-) A co do BB, to Cię rozumiem. Ja na razie nie staram się bo M. nie ma dlatego jestem na BB - bo lubię bardzo z wami gadać. ALe jak M. wróci o ucieknę;-)
Jak tato??

Moj M wrocil w sobote po 3 tyg nieobecnosci :tak:;-)
no tak tylko jak tu sie nie zalamywac :zawstydzona/y: teraz tak patrze na suwaczek i mam juz 2 lata staran za soba, a ile jeszcze przed soba ??? :szok: hmmm rece mi opadaja :baffled:

Z tata wszystko ok, wczoraj byl juz na 3 dawce chemi i jeszcze ma chyba 3 przed soba...

hmmmmm 8 kg do zrzucenia ??? przeciez Ty super wygladasz kobieto ile masz wzrostu :-) ??

Zajączku ja nie mam żadnego lasu w pobliżu bo jakby był to na pewno bym w nim biegała ale cóz jak się nie ma co się lubi to się lubi co sie ma czy jakoś tak

ja schudlam dzieki zajsciu w ciaze :-p przed porodem 88kg a na chrzcinach juz 60 potem 57 :tak: macierzynstwo sluzy...choc teraz sie rozbestwilam i startowalam z 66 kg obecnie 73 :-) Polecam orbitreka, kupilam go pare lat temu i jestem mega zadowolona, jak doszlam do super formy po mc cwiczen to po godzinie treningu cale wlsoy koszulka wsio mokre a waga pieknie szla w dol i to cho chcialam uda, brzuch, rece

reklama
no pewnie ze tak...jak cisnie na pecherz a leci pare kropel badz piecze to na bank...a masz podejrzenia co do ciazy?? bo wiesz we wczesnej ciazy wiele kobiet nie wie i zyje normalnie taki parasol ochronny i nie powinno zaszkodzic :)
powiem tak nie potrzebnie widziałam ten pęcherzyk 26mm w 17dc bo teraz mam taką nadzieję ze się udało skoro byl taki duzy to powinien pęknąć ale wiem ze nie musi tak być. Pewnie się znów rozczaruje ale nie potrafię o tym nie myśleć. Bo to jest moj pierwszy cykl z CLO i luteiną i taką nadzieje mam ze może pomogło a i ja nigdy nie miałam takich zapaleń ani pochwy ani pecherza a sie jak głupia naczytałam że właśnie często w ciaży takie dolegliwości się pojawiają i dlatego tak się boje żeby ewentualnie nie zaszkodzić dziecku
pewnie to głupie ale nie potrafie o tym nie myśleć bo znajac moje szczeście a raczej jego brak to się nie udało

Do góry