Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi to nie przeszkadza ze do nas piszesz mimo ze nie jesteś już staraczka a nawet dobrze że jesteś bo masz juz doswiadczenie i mozesz nam doradzić i dlatego moje pytanie do Ciebie czy miałaś w pierwszej ciaży zapalenie pęcherza albo cos podobnego albo czy nie słyszałaś jaki to ma wpływ na dziecko??
kobitki jak jest jakieś zachorowanie itp.w ciąży to nie musimy się tak bać bo są różne leki na różne dolegliwości które nie zagrażają płodu
czy przeziębienia czy infekcje typu zapalenia itpd.
Witaj Romeczko :-)czesc wpadlam sie przywitac i powiedziec tylko,ze u mnie bez zmian zakonczylam clo
buziole dla Was wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo się cieszęZ tata wszystko ok, wczoraj byl juz na 3 dawce chemi i jeszcze ma chyba 3 przed soba...

Trzymaj się, wiem że jest Ci ciężko. Mam nadzieje, że serduszko zabije.czesc dziewczyny
wiecie co , przechodze koszmar
Szybkiego powrotu do zdrówkaja wróciłam od lekarza i dostałam furalgine i keflex na to zapalenie pęcherza bo niestety bez antybiotyku sie nie obejdzie![]()

Oj moje biedactwo. Mam nadzieje, że jakoś sobie poradzisz.hej!
jestem:-)))) ale mam dola i wszystko do dupy.

No to dobrze.Odebrałam wyniki, nic poważnego. Jakaś zwykła bakteria do wyleczenia antybiotykiem. .
Trzymaj się. Ja raz miałam ciążę biochemiczną, beta wyszła dodatnia ale szybko spadła:-(Przepraszam, że tak smęcę, ale w kiepskiej formie jestem dzisiaj i musiałam się wyżalić...

To jest tekst dnia
![]()
Wikula dobre porównanie!![]()
Wikula jakie ty masz skojarzenia plemniki z truskawkami nigdy by mi to do głowy nie przyszło![]()
Byłam dziś u fryzjera, chciałam pochwalić się nową fryzurką ale jakaś kwadratowa twarz mi na zdjęciu wyszła i nie wstawię![]()

ściskam Cię mocno - może zrób tak jak mówia dziewczynki - idź jutro na betkę a potem do lekarza:-(

To chyba tak jak z truskawkami - świeże zawsze lepsze, ale mrożone też da się zjeść:-)