moj ex wlasnie zalatwił mojemu kamilowi kolejnego brata albo siostre ...ma sie urodzic w sierpniu
no to etraz Twoja kolej!!
fajnie,ze juz wrocilas!tesknilysmy za Toba
hejka ja tylko na chwilke, padam ze zmeczenia

praca to jedna wielka porazka az mi sie pisac nie chce, babka mi powiedzial ze zanim zostane musze przez miesiac pracowac normalnie na probe jakos sprzedawca bo nie moze przeciez odrazu mi powierzyc interesow firmy hahah myslalam ze tam padne i mowie ze chce minimum 1800 na reke a ona czy ja mysle ze mi w koszalinie ktos tyle da!!

ja jej ze zarabialam ponad 2300 wiec wiem jakie sa realia na kierownikow ... i czy moge na 3 godzinki przyjsc na probe pfffff jakas jebnieta !a wogole to na jedna godzine umowila okolo 20 osob!!!!!

no szok

ucieklam gdzie pieprz rosnie!
no i dobrze,olej ich!
menagierka okazała się moim klonem.
a to w ogole mozliwe??masakra,co tam musi sie dziac,sodoma i gomora!
no też uważam ze jeszcze nie ma owu! niestety podobno statystycznie koibeta ma 1 cykl w roku bezouw.
ale mam jakies przeczucie ze ci dzisiaj odbila juz tempka! :-)
niestety nie skoczyla...raczej cykl bezowu,bo powoli zaczynam sie czuc jak przed okresem: mega apetyt i zaczely mnie piersi bolec,tylko zastanawia mnie to,ze ciagle mnie jajniki napieprzaja,na zmiane,raz lewy,raz prawy.W nocy nawet obudzil mnie ten bol,ale trwal pol godz i przeszlo...nie wiem,co o tym myslec

Witajcie...
widze, ze temat wagi sie pojawil... Ja musze przyznac ze nigdy nie mialam problemow z utrzymaniem wagi bez jakiegokolwiek odchudzania. Zawsze wazylam 57-60 przy 174cm Ale teraz po tych clo i dupkach to waze 64 i to jest dla mnie nienormalne. Ja nawet nie umiem sie odchudzac bo nigdy tego nie musialam robic

Mam nadzieje, ze po ciazy szybko wroce do 60kg ...
chudzina z Ciebie:-)
Andziu słonko Ty moje ja do Włoch się autem nie wybiorę. pomimo dobrego auta z klimą:-) Chcemy wybrać się na objazdówkę w okolice Chorwacji. Kilka osób bardzo nam polecało tamte okolice. Ja juz nie chcę leżeć. Nie jestem typem plażowicza- leżakowicza:-):-):-)
moj brat byl teraz pod koniec maja w Chorwacji,ale byli cala grupa i plywali zaglowka,zwiedzajac po kolei,to co chcieli.Sa megazadowoleni i mega opaleni
czesc dziewczyny
wiecie co , przechodze koszmar
byłam we wtorek na drugim usg i usłyszałam słowa, serce nie bije, przykro mi, trzeba usunac martwy zarodek..
naprawde nie chce juz opisywac co czulam, jeszcze we wtorek przyjeli mnie do szpitala , zrobili szereg badan, trzy usg, uratowały mnie na chwile wyniki beta HVG - powyzej 20 tys. dzis mnie wypuscili z malenka nadzieja, ze moze do zapłodnienia dosżło póziej i serduszko jeszcze zabije... jutro robie znow bete, jak spadnie to wiadomo co mnie czeka
kurcze,trzymam kciuki za betke!Oby byla wyzsza...Moze jak dziewczyny pisza,jeszcze dzidzia za malutka,bo owu pozniej byl

by...
ja bym sie bala zostawic na pasazu przed sklepem w supermarkecie,a czesto widze,ze laski tak robia...a co dopiero na ulicy...
kuruj sie,bo fasolka chce do mamy ;-)
hej!
Ja nie mam dobrych wiesci, jestem zalamana dziewczyny.
Zrobili mi artroskppie, ale mam za powazne zmiany by w taki sposob je wyleczyc. Mam niefortunnie umiejscowiona martwice chrzastki na srodku pod rzepka, ma 1 cm i chyba rosnie-bo boli.
hej Kropeczko!
A nie mogli Ci zrobic tej rekonstrukcji chrzastki za jednym zamachem,skoro juz Cie pocieli??Masakra jakas,to co piszesz...a do tego musisz zaplacic za nieudana operacje,paranoja!Czemu nie uznali Twojego ubezpieczenia??
Moze powinnas skonsultowac to z jakims innym specjalista??Tu w Otwocku jest specjalistyczny szpital ortopedyczny.Ludzie przyjezdzaja tu z calej Polski!Jest to jedyny szpital w Polsce,gdzie wykonuja wstawienie sztucznego stawu lokciowego.Naprawde polecam!Moze powinnas to skonsultowac z kims innym.W razie czego masz u mnie wikt i opierunek
A ja wróciłam od gina. Wczoraj zrobiłam betę. Dziś były wyniki: 1,84. Czyli jednak fasolinka była. Lekarz powiedział, że organizm sam się oczyści i że mam się nie zamartwiać, bo to się zdarza. Ja wiem, że się zdarza, naczytałam się już tyle, że głowa mi puchnie, tylko to nie jest takie proste nie myśleć, kiedy ma się świadomość, że nie udało się po raz kolejny... Pewnie, gdybym nie zrobiła tego testu i nie poszła na usg, to nawet bym nie wiedziała, że byłam w ciąży. Ale wiem...
I tak sobie teraz czytam, co piszecie, co przeżywa Elfa i aż się popłakałam, bo kiedy u mnie w zeszłym roku stwierdzono brak serduszka u dzidzi nikt nie robił mi badania krwi, nikt nie mówił, że może do zapłodnienia doszło później. A ja w tym wszystkim, po kilku badaniach usg, które potwierdziły, że serduszka nie ma, nie małam pojęcia, że przecież może być tak, że na to jeszcze za wcześnie...
Przepraszam, że tak smęcę, ale w kiepskiej formie jestem dzisiaj i musiałam się wyżalić...
Boszzz normalnie łzy mi zakapią klawiaturę.
wiem,ze Ci przykro...strasznie zamieszali ci lekarze,moze jednak ciazy nie bylo...nie smuc sie!przytulam mocno
Witajcie wieczorkiem... zrypana bo dzis do szkoly jechalam trzy razy. Najpierw na lekcje - potem na szkolenie a wieczorem na wywiadowki...masakra. zamiast lezec i wypoczywac...:-):-):-)
Juz chyba pisalam, ze gin nie kazal mi robic drugiej bety tylko zebym przyszla na usg we wtorek jak sie nic nie dzieje.. bo moge jeszcze jutro ale nie chce znowu zobaczyc pustego monitora..
nie hasaj tak kochana!!Trzeba sie oszczedzac!We wtorek bedzie "tudum tudum tudum":-)
pocieszam sie tym ze cyganka mi powiedziala ze bede miec dziecko ale musze byc cierpliwa.....wtedy sie z niej smialam bo akurat bylam w ciazy z blizniakami......a jakis tydzien temu spotkalam ja i ona ni stad i z owąd....'A mowilam ci musisz byc cierpliwa,,,,,niechcialam ci mowic ze je stracisz bo po oczach bylo widac ze ich bardzo pragniesz"......ale ja jej wtedy nie mowilam ze jestem w ciazy.....
masakra!skad ona to wiedziala??az balabym sie jej o cos zapytac
Witam sie i zegnam zarazem,bo zapewne juz nikogo nie ma...