Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj Marzenkoczesc laseczki;-)
wiem ze zaniedbalam sie ostatnio z BB, ale siedzialam do nocy pisalam ta prace ale skonczylam!!zrobilam wszystkie poprawki i jutro jak mi nie powie promotor ze mam drukowac to go chyba udusze
*
:-)ja też zasiadłam teraz drugi raz do Bb bo przypomniałam sobie ze nie zapłaciłam rachunków i pędem na pocztę pojechałam a teraz kawusia a w domu rozgardiasz na całegoHe,he dobre to z tym wolnym
i tak zrobiłam siedze se przed kompem i popijam kawke,młoda się bawi,ryba na obiad się rozmraża SAMAa poodkurzam i pomyje podłogi jutro
;-)a co..

Fajny ten Wasz hotel :-)
Nie przesadzaj, że zaraz ktoś by się śmiał-poprostu by się gapili :-)
Zresztą tam w Alanya co chwilę ktoś siedział bez góry od stroju (przkrój wiekowy 18-60) :-).

Super ten hotel!
Ja to bym mogła leżec całymi dniami na słonku więc do takiego hotelu chetnieale sama bo małż nienawidzi lezenia na słońcu

Witam kochane
Melduję że wszystko u nas dobrze. Maluszek rośnie zdrowo, ja odżywiam się niezdrowoi niedługo przeprowadzamy się do Gdańska (z Poznania). Przed nami spore logistyczne przedsięwzięcie
ale mam nadzieję że sobie poradzimy
.
Buziaki.
:-):-):-):-) jakie super wiadomościo jaa!! wlasnie sie dowiedzialam ze ta znajoma co wam pisalam ze 6 razy poroniła( w tym 2 razy urodzila martwe dziecko)... dzis rano urodzila sliczna zdrową dziewczynkębohe jak sie ciesze, wkoncu!
![]()
Ale słodko:-):-) Aż CI zazdroszczę:-):-)Witaj
Nie! Wyobraźcie sobie że za KAŻDYM razem jak mam robione USG małe odwraca się tyłkiem, tak samo było przedwczoraj - pomachało nam, pokazało że ssie kciuka, niemal się uśmiechnęło i tadam! duką do monitora. Może 22 czerwca co więcej bezie widać, albo 15 lipca na połówkowym... Uparciuszek z tego malucha - skorpion jak nic
. A ja nie mam żadnych przeczuć - raz jest na chłopaczka, raz na dziewczynke
![]()
monitor Ci się spierdaczył, albo grafika...spróbuj go może przeładować;-)dziewczynki cos mi sie z komputerem zrobiło bo zamiast normalnych kolorów to mam jakieś takie zielone wszystko i fioletowe to bo na BB jest różowe to ja mam fioletowe nie wiecie co to moze być ??
Ale super wieści!! Aż miło poczytaćo jaa!! wlasnie sie dowiedzialam ze ta znajoma co wam pisalam ze 6 razy poroniła( w tym 2 razy urodzila martwe dziecko)... dzis rano urodzila sliczna zdrową dziewczynkębohe jak sie ciesze, wkoncu!
![]()
Lore pięknie tamMoże uda mi się wrzucić fotkę tych domków.Nigdy nic nie wrzucałam.![]()
:-)tak przeładować a żebym ja to wiedziała co to znaczy ja taki informatyk jak z koziej du*y trąbkamonitor Ci się spierdaczył, albo grafika...spróbuj go może przeładować;-)
)

loree...pieknienie wrzucałaś bo chcesz być incognito:d