reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witajcie :-)
Tak poza tym to dziewczyny strasznie się denerwuję bo jutro idę rano na USG piersi. Zobaczymy czy ten guzek co sobie go wyczułam to coś poważnego czy nie. Naprawdę się strasznie stresuję.
Na pewno będzie dobrze:tak:

Juz chyba pisalam, ze gin nie kazal mi robic drugiej bety tylko zebym przyszla na usg we wtorek jak sie nic nie dzieje.. bo moge jeszcze jutro ale nie chce znowu zobaczyc pustego monitora..
Ja robiłam tylko jedną betę.
W poprzedniej ciąży zrobiłam 2 urosła ale i tak był pusty pęcherzyk płodowy więc stwierdziłam, że nie będę się zamartwiać.

kochana pierwsze poronienie mialam 24 maja takze po jednym rok juz minal.......a blizniaki mialyby juz jakies ponad 2 miesiace...termin mialam na 1 kwietnia.........
Wiele przeszłaś, przytulam mocno.

Spadam bo te ostatnie 24 godziny mnie kompletnie wykonczyly. BUZIAKI babeczki.
Do zobaczenia :-)

u mnie za to niby co dzien to wyzsza temp ale tak jakos niesmialo!!! nie ma nadal wyraźnego skoku! :confused2: moze jutro! :eek:
Trzymam kciuki za porządny skok :tak::tak:

Eve, jak już dobrnęłam prawie do finishu to mi się na porodówkę przestało tak spieszyć :laugh2:...
a to ja 3 dni temu
Ślicznie wyglądasz :tak::tak::tak::tak:

Pozdrawiam wszystkie staraczki. Odnosnie mojego zabiegu mam super swietne wiesci. Bylam wczoraj u gina i powiedzial mi ze to krwawienie to byl okres (tak jak myslalam troche wczesnie ale ok) i ze wszystko sie ladnie wygoilo.
No to super wieści.

U mnie w sumie nie aż tak dobry bo dowiedziałam się o smutnej wiadomości :-(moja szwagierka była o tydzien do przodu z ciążą i sobie wczoraj gadałysmy przed jej wizyta u gina co się śmiałyśmy o ciąży opowiadałyśmy i że fajnie z brzuszkami będziemy bo podobnoż kuzyn mojego M ma ślub we wrześniu no i wiecie co pojechała do ginekologa i okazało się że ma martwy płud:-:)-(
Bardzo mi przykro
[*]

a czemu zabieg za tydzien przepraszam za słowa ale qurwa nie wiem czemu jak mogą jej to robić powinni odrazu się nią zająć:wściekła/y:
Ja też ponad tydzień czekałam na miejsce w szpitalu. Ciężko jest czekać...

czesc laseczki;-)
wiem ze zaniedbalam sie ostatnio z BB, ale siedzialam do nocy pisalam ta prace ale skonczylam!!
Super, jestem z Ciebie dumna :-D:-D:-D:-D

Maluszek rośnie zdrowo,
To dobrze :-)

dzis rano urodzila sliczna zdrową dziewczynkę:-D:-D:-D bohe jak sie ciesze, wkoncu!:-D
Super:-)

Może uda mi się wrzucić fotkę tych domków.Nigdy nic nie wrzucałam.:zawstydzona/y:
Śliczne domki:-)

muslicie ze juz bedzie widac cos na usg...????
Ja swoją kruszynkę pierwszy raz widziałam jak miała 0,07 mm była bardzo malutka ale oni mieli dobry sprzęt. Tylko później musiałam czekać na serduszko.
Dlatego lepiej jest pójść później na usg:tak::tak:
dziewczyny zadzwoniłam do szpitala, podałam wynik i powiedzieli mi, ze wszystko jest na dobrej drodze... ale wiecie ze trudno mi teraz w to uwierzyc, ze to jeszcze mozliwe ze serduszko zabije...po tym jak lekarz mi tak nagadal udało mu sie mnie zdołowac..teraz to dopiero uwierze jak zobacze ze serduszko bije , modle sie o to !
Teraz odpoczywaj i bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki:tak::tak::tak::tak:

w sumie lepiej by sie bylo dowiedziec gdzies w 10 tc ze sie bedzie mialo dzidzie...
Ja się boję każdego dnia teraz już jest lepiej bo czuje ruchy małej i wiem, że wszystko z nią dobrze.

Tak się zastanawiam czy zacząc już robic dziś testy owu? I czy teraz go mogę zrobic czy na czczo?
Nie trzeba na czczo tylko nie można pić przez parę godzin przed testem.

Ano, że ciąży nie było, że beta za niska, że jeśli doszłoby do poronienia, to byłaby wyższa.
Trzymam kciuki za kolejny cykl ;-)

Elfa - koniecznie dzwon do gina i z nim to skonsultuj no i jutro gdzies na usg - tak jak dziewczyny mowia ze skoro rosnie to trzeba miec nadzieje...nie martw sie...
Andzia - zdasz tenm egzamin bo czemu i nie mialabys go nie zdac... w niedziele popoludniu bedziemy swietowac...zobaczysz...

A ja sie bije z myslami czy isc i zrobic bete czy sobie darowac bo gin nie kazal powtarzac... nie wiem jak wytrzymam do wtorku... muslicie ze juz bedzie widac cos na usg...????

teraz bedzie widac tylko pęcherzyk ciążowy tak od 6 tygodnia coś widac ale tez nie za wiele bynajmiej u mnie bo było tylko jak to gin mówi ciałko żólte w tym pęcherzyku i tak w sumie coś dobrze widac w 7 tygodniu serduszko nawet można zobaczyc ale tak czy siak idż w 6 tygodniu a zeby zobaczyć czy dobrze się rozwija zarodek itp.:tak:

dziewczyny zadzwoniłam do szpitala, podałam wynik i powiedzieli mi, ze wszystko jest na dobrej drodze... ale wiecie ze trudno mi teraz w to uwierzyc, ze to jeszcze mozliwe ze serduszko zabije...po tym jak lekarz mi tak nagadal udało mu sie mnie zdołowac..teraz to dopiero uwierze jak zobacze ze serduszko bije , modle sie o to !

kochana widzisz nie stresuj sie beta rośnie to i dzidzia rośnie:tak:

A co myslicie o tym zestawieniu ????
Buty są ze skóry ekologicznej (niestety)

Tylko , które bardziej pasują?
Mnie się wydaje, że te fioletowe bo wprowadzaja więcej "życia" w kreację, która nie jest niewiadomo jak szałowa-raczej klasyczna.

Ale proszę wypowiedzcie się jakie jest wasze zdanie (przypominam to strój na wesele mojego brata) :-)

100000% fioletowe:tak:ps.ale nie troszku za wysokie dla kobiety w ciąży :sorry:

Wiem trochę wysokie :-p
Wezmę sobie jakieś płaskie na zmianę, ale myślę, że aż tak nie będę tańcować jak na swoim weselu-to może w nich spokojnie wytrzymam :-)

powiem tak nie jest źle ale no niestety brzuszek też swoje robi jak ja byłam na ślubie u mojej siostry i duży brzuszek miałam to dziękowałam mojemu M że namówił mnie na baletki:tak:
1.wysokie obcasy obciązają kręgosłup a do tego nie komfortowo dla dzidzi
2.za długo nie pochodzisz a do tego zapomnij o tańcach bo w pewnym momencie moga nawet spuchnąć nogi bądz stopy
3.a chyba lepiej sobie spędzić miło wesele bez problemów co;-)
Co do kościólka jak najbardziej ale już na tańce to lepiej przebrać :tak:wiem co mówie bo sama tego doświadczyłam a siedzieć cały czas za stolikiem chyba nie zafajnie co;-)ale buciki śliczne sama bym kupiła sobie:tak::-)

A co myslicie o tym zestawieniu ????
Buty są ze skóry ekologicznej (niestety)

Tylko , które bardziej pasują?
Mnie się wydaje, że te fioletowe bo wprowadzaja więcej "życia" w kreację, która nie jest niewiadomo jak szałowa-raczej klasyczna.

Ale proszę wypowiedzcie się jakie jest wasze zdanie (przypominam to strój na wesele mojego brata) :-)

Jak dla mnie fioletowe są ładniejsze:tak:

reklama
Witam. Mam na imię Ela i mam juz synka, ale ataramy się teraz z męzem ( od 5 cykli) o drugą dzidzię. pierwsza ciąza była zagrożona i prawie cała przeleżana( dodatkowo duphaston , zastrzyki z kaprogestu i nospa) i niunio urodził sie w 35 tc. Ten cykl zaczęłam z duphastonem i zobaczymy co będzie.:sorry:
Podczytuje już was jakis czas ale jakoś nie miałam odwagi do Was napisać, tworzycie tutaj fajną paczkę.
Czy mogę do Was dołączyć?:zawstydzona/y:
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za kolejne dzidzie.:tak:

Do góry