Nektarynka
Fanka BB :)
zdecydowanie fioletoweAle proszę wypowiedzcie się jakie jest wasze zdanie (przypominam to strój na wesele mojego brata) :-)
to samo radze.. ja na wesele do znajomej poszlam w pelnych butkach bo troszku chlodno bylo a na sale mialam sandalki na niewysokim obcasie.. i w sumie dobrze zrobilam bo na poprawinach takze moglam sie bawic a kiedys poszlam na wysokim obcasie to na poprawinach musialam adidasy ubrac.powiem tak nie jest źle ale no niestety brzuszek też swoje robi jak ja byłam na ślubie u mojej siostry i duży brzuszek miałam to dziękowałam mojemu M że namówił mnie na baletki
1.wysokie obcasy obciązają kręgosłup a do tego nie komfortowo dla dzidzi
2.za długo nie pochodzisz a do tego zapomnij o tańcach bo w pewnym momencie moga nawet spuchnąć nogi bądz stopy
3.a chyba lepiej sobie spędzić miło wesele bez problemów co;-)
Co do kościólka jak najbardziej ale już na tańce to lepiej przebraćwiem co mówie bo sama tego doświadczyłam a siedzieć cały czas za stolikiem chyba nie zafajnie co;-)ale buciki śliczne sama bym kupiła sobie
:-)
bombelek8 pewnie ze tak.. witaj w gronie staraczek jak i ciezarowek, bo takie panie także tutaj zaglądają
Ostatnia edycja: