reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Ale proszę wypowiedzcie się jakie jest wasze zdanie (przypominam to strój na wesele mojego brata) :-)
zdecydowanie fioletowe:)
powiem tak nie jest źle ale no niestety brzuszek też swoje robi jak ja byłam na ślubie u mojej siostry i duży brzuszek miałam to dziękowałam mojemu M że namówił mnie na baletki:tak:
1.wysokie obcasy obciązają kręgosłup a do tego nie komfortowo dla dzidzi
2.za długo nie pochodzisz a do tego zapomnij o tańcach bo w pewnym momencie moga nawet spuchnąć nogi bądz stopy
3.a chyba lepiej sobie spędzić miło wesele bez problemów co;-)
Co do kościólka jak najbardziej ale już na tańce to lepiej przebrać :tak:wiem co mówie bo sama tego doświadczyłam a siedzieć cały czas za stolikiem chyba nie zafajnie co;-)ale buciki śliczne sama bym kupiła sobie:tak::-)
to samo radze.. ja na wesele do znajomej poszlam w pelnych butkach bo troszku chlodno bylo a na sale mialam sandalki na niewysokim obcasie.. i w sumie dobrze zrobilam bo na poprawinach takze moglam sie bawic a kiedys poszlam na wysokim obcasie to na poprawinach musialam adidasy ubrac. :(

bombelek8 pewnie ze tak.. witaj w gronie staraczek jak i ciezarowek, bo takie panie także tutaj zaglądają:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam. Mam na imię Ela i mam juz synka, ale ataramy się teraz z męzem ( od 5 cykli) o drugą dzidzię. pierwsza ciąza była zagrożona i prawie cała przeleżana( dodatkowo duphaston , zastrzyki z kaprogestu i nospa) i niunio urodził sie w 35 tc. Ten cykl zaczęłam z duphastonem i zobaczymy co będzie.:sorry:
Podczytuje już was jakis czas ale jakoś nie miałam odwagi do Was napisać, tworzycie tutaj fajną paczkę.
Czy mogę do Was dołączyć?:zawstydzona/y:
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym i trzymam kciuki za kolejne dzidzie.:tak:

No sie zastanowimy nad tym przyjeciem. Wpisowe to kilka flaszek :-)

Witam w gronie naszym

Witam. Mam na imię Ela i mam juz synka, ale ataramy się teraz z męzem ( od 5 cykli) o drugą dzidzię. pierwsza ciąza była zagrożona i prawie cała przeleżana( dodatkowo duphaston , zastrzyki z kaprogestu i nospa) i niunio urodził sie w 35 tc. Ten cykl zaczęłam z duphastonem i zobaczymy co będzie.:sorry:
Podczytuje już was jakis czas ale jakoś nie miałam odwagi do Was napisać, tworzycie tutaj fajną paczkę.

witaj:-)życze owocnych staranek i żeby tym razem ciąża była duuuzo lepsza:tak:

oczywiscie witamy i bez przesady lolitko - jedna flasia fyyssstarczy...ja juz nie pije przeciez;-);-):-D:-D:-D

reklama

Witaj:-)

Oczywiście, że możesz dołączyć tylko jak już Lolitka napisała a i sama pewnie zauważyłaś mamy tu tradycję - wpisowe:tak:
A że dzis piątek to raczej nikt Ci nie odpuści flaszeczki;-)

Z nami na pewno czas oczekiwania na dzidziusia przeleci przyjemniej:tak:
Życzę szybkiego zafasolkowania:-)

Do góry