Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powiem tak.. nigdy jakos za pieczeniem ciast nie przepadalam.. jakos w lutym naszlo mnie ze zamiast mamy ja bede piekla.. ni mowie ze mamy ciasta sa zle.. ale ja siegnelam po ciasta z masami.. co zazwyczaj je sie dlugo robi.. i tak jakos mame wyreczam w pieczeniu co weekend.. no chyba ze nie ma mnie.. olesia warto sprobowac polecam ksiazki siosrty anastazji mozna je w necie spotkac jak nie bedziesz mogla znalezc to na privie podam linkiZazdroszcze dziewczynom ktore maja dar do pieczenia, ja to moge eksperymentowac z gotowniem ale do ciast mam lewe rece i mnie nawet nie ciagnie

maja_286 - jesteś z lubuskiego?
bombelek8 - witaj;-)
Za mną od rana chodzą chipsy paprykowe. Nie jadam tego świństwa już chyba trzeci miesiąc jak nie lepiej, ale mam taką nieodpartą ogromną pokusę na nie że aż jestem wściekła na siebie ale jutro kupie dużą paczkę i zjem zamiast kolacji.
Jutro kolejna seria duphastonu, chociaż zaciążyć w tym cyklu na 100 % się nam nie udało. Jeden seksik zaraz po @ i nic do tej pory![]()