reklama
kinguś
Nie poddam się
Cały garnek mam więc nie ma problemu;-);-)o matulo aż mi ślinka cieknie podziel sie:-);-)
Witaj ja dziele kompocikiemWitam się przedpołudniowo i dołączam, jeśli można, do sobotniej kawuni![]()

lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Ale do tych kawek/kompotow to nam ciasta trzeba zapodac. Trza chyba jakis placek zakrecic - chyba ze ktoras juz ma cos to dawac na stol:-)
P
patrysia*
Gość
HEJKA:-)
brzuszki zgrabniutkie ciekawe jaki tym razem będe ja miała bo z synkiem to duża piłka
a teraz ciekawe podobnoż druga ciąża to brzuszek mniej zgrabny
kobito neta nie czytaj wiesz jak mozna tych bzdur sie na czytać a wtedy to się zaczyna domysły itd.
lekarz powiedział że jest dobrze i tego się trzymaj
przykro mi:-(
A to my dzisiaj - tylko jakieś mi dziwne oko wyszło proszę nie patrzeć ;-)
brzuszki zgrabniutkie ciekawe jaki tym razem będe ja miała bo z synkiem to duża piłka

dziewczyny załapałam mega doła , jest beznadziejnie , poczytałam troche w necie róznych historii , moja beta za malo przyrasta, innym z prawidłowym rozwojem przyrasta w ciagu 2 dni z 20 tys na 4o tys, doczytałam tez ze jak jesy martwy plod to hcg moze przejakis czas utrzymywac sie na tym samym poziomie lub lekko przyrastac, w kazdym razie taki powolny rozwoj bety oznacza jakies poronienia czy martwe ciaze
juz nie mam sil, przed chwila poklocilam sie z mezem juz nie wytrzymuje tego napiecia
kobito neta nie czytaj wiesz jak mozna tych bzdur sie na czytać a wtedy to się zaczyna domysły itd.

Witajcie
przyszla:-
-
-(tydzien przed czasem
![]()
przykro mi:-(
Loree
Fanka BB :)
Cześć babki!
Mnie lekarz kazał zbadać estradiol i testosteron dokładnie między 22 a 24 dc. Powiedział,że ważne żeby właśnie wtedy. Ja już nie wiem kogo słuchać, co lekarz to inna teoria.
To tak jak ja. Zwykłej babki nie upiekę a moja siostra torty nawet piecze.
Ja przed ciążą 52, teraz po 2,5 roku od porodu 59. Przytyłam 20 kg w ciąży
Jakie pijesz ziółka? Ja teraz przy starankach nie wiem co mogę pić. Nawet chrom przestałam łykać, bo dziewczynki tu nie polecały.
No to juz mamy kobietkę od statystyk na BB.

Mój lekarz zawsze mówił,że wszystko z umiarem jest w ciąży dozwolone. Położna w szpitalu nawet po porodzie pozwalała pić kawę, ale jedną i długo przed karmieniem. Ja w ciąży nie piłam kawy, bo miałam odruch wymiotny jak ją czułam. A jak miałam niskie ciśnienie to nawet lekarz kazał mi wypić kawę. Albo pijcie bezkofeinową. Nie ma różnicy w smaku. Ja kupowałam kiedyś tchibo i była naprawdę ok.
Może nawet dziś zrobię. Ale najpierw dorsz na obiadek;-)
mi kazal robic 21dc i 2dc
Mnie lekarz kazał zbadać estradiol i testosteron dokładnie między 22 a 24 dc. Powiedział,że ważne żeby właśnie wtedy. Ja już nie wiem kogo słuchać, co lekarz to inna teoria.
Zazdroszcze dziewczynom ktore maja dar do pieczenia, ja to moge eksperymentowac z gotowniem ale do ciast mam lewe rece i mnie nawet nie ciagnie
To tak jak ja. Zwykłej babki nie upiekę a moja siostra torty nawet piecze.
To tak jak u mnie. Wszyscy mi mówili,że po ciąży schudnę szybko a le niestety było inaczej.Ja uwielbiam chipsy paprykowe, tylko odpedzam tę pokusę bo po ciązy został mi ładny nadbagaz i sie go pozbyc nie mogę![]()
Przed ciążą ważyłam 48 kg a teraz chyba około 60 kg . masakra
Ja przed ciążą 52, teraz po 2,5 roku od porodu 59. Przytyłam 20 kg w ciąży

A propos odchudzania na obecną chwilę nadmiar brzuszka spadł i utrzymuję 55 kg. Jeszcze kalkulator otyłości brzusznej okazuje mi 3 cm nadmiaru na brzuszku ale wizualnie już wygląda o wiele lepiej. Ziółka jogurty i brak łakoci działa.
Jakie pijesz ziółka? Ja teraz przy starankach nie wiem co mogę pić. Nawet chrom przestałam łykać, bo dziewczynki tu nie polecały.
wiadomosc z ostatniej chwili jest nas na BB-staraczki ok.34 laseczki w tym 10 ciezarowek :-) nie jest zle, prawie 1/3 zafasolkowanych :-) tak trzymac
No to juz mamy kobietkę od statystyk na BB.

Musze przyznac ze uwielbiam kawke - w poprzedniej ciazy tez popijalam i nic sie nie dzialo - mysle, ze jedna czy dwie slabe nie zaszkodza
Mój lekarz zawsze mówił,że wszystko z umiarem jest w ciąży dozwolone. Położna w szpitalu nawet po porodzie pozwalała pić kawę, ale jedną i długo przed karmieniem. Ja w ciąży nie piłam kawy, bo miałam odruch wymiotny jak ją czułam. A jak miałam niskie ciśnienie to nawet lekarz kazał mi wypić kawę. Albo pijcie bezkofeinową. Nie ma różnicy w smaku. Ja kupowałam kiedyś tchibo i była naprawdę ok.
Ja lubię najzwyklejszy tylko z wiśni. Wtedy nie da się go zepsuc.Cześć Beatko jaki kompocik ugotowałaś ja bardzo lubie kompot ale jakoś nie umie dobrego ugotować zawsze czegoś za dużo dam
Może nawet dziś zrobię. Ale najpierw dorsz na obiadek;-)
reklama
w.kropeczka
Fanka BB :)
GOSIU-KOCHANIE-GRATULUJE SLONCE FASOLKI!!!!!! BARDZO SIE CIESZE, ZE MOJE PRZECZUCIA SIE SPELNILY....TAK MYSLALAM, ZE SIE UDA PO BADANIU-SUPER!!!
Kto jeszcze sie fasolka pochwali, bo ja nie jestemw stanie czytac tych wszystkich stron jakie zapelnilyscie jak bylam w szpitalu....? czy oprocz Gosi mamy jeszcze nowe fasolki?
A wogole to witam sie...i oswiadczam, ze nadal kulawa jestem, noga spuchnieta i bardzo boli, ale zgodnie z zaleceniem rehabilitanta robie cwiczenia na m.czteroglowy, hehe...fajnie brzi:-)....mam nadzieje, ze rozruszam moje cudo za kilka dni na dobre:-)
Depresyjny nastroj zniknal, ale cieszyc sie tez nie mam za bardzo z czego....no chyba ze mi tu zaraz wiesci o kolejnych fasolkach podeslecie:-)
Rana podeschla, wczoraj sciagnelam opatrunek i zmienilam po kapieli-tam, gdzie mam szwy jest cacy i sucho, a tam gdzie byla kamerka-nadal jeszcvze troche krwawie....ale to tylko kwestia kilku dni:-)
Dalej mam te milusie zastrzyki w brzuch...odlot....nienawidze tego-jeszcze 8 mi zostalo, ufff
I tyle:-)
OluPM-kochanie rozwazam takie leczenie niekonwencjonalne - naturalnie, bo nie bede w stanie tak szybko zdecydowac sie na kolejna operacje i bede chciala wczesniej skorzystac z wszelkich innych mozliwosci....dzieki za wiadomosc:-);-)
Beatko-Kingus-slicznie wygladasz...napotkalam Twoje zdjecie po drodze-piekny brzusiu i ogolnie jakos tak ci fajnie:-)
Wybaczcie ale wiecej nie napisze....nie jestem zreszta w temacie, a pewnie nie ma chetnych na streszczenia:-)
Pozdarwiam wszystkie stare i nowe forumowiczki i 3mam dalej kciuki!
GOSIA-Buziacazki dla Ciebie i fasoleczki specjalne!!! i dawaj nam tu fluidki...ja musze zapelniac czyms ten sloiczek.... na potem
Kto jeszcze sie fasolka pochwali, bo ja nie jestemw stanie czytac tych wszystkich stron jakie zapelnilyscie jak bylam w szpitalu....? czy oprocz Gosi mamy jeszcze nowe fasolki?
A wogole to witam sie...i oswiadczam, ze nadal kulawa jestem, noga spuchnieta i bardzo boli, ale zgodnie z zaleceniem rehabilitanta robie cwiczenia na m.czteroglowy, hehe...fajnie brzi:-)....mam nadzieje, ze rozruszam moje cudo za kilka dni na dobre:-)
Depresyjny nastroj zniknal, ale cieszyc sie tez nie mam za bardzo z czego....no chyba ze mi tu zaraz wiesci o kolejnych fasolkach podeslecie:-)
Rana podeschla, wczoraj sciagnelam opatrunek i zmienilam po kapieli-tam, gdzie mam szwy jest cacy i sucho, a tam gdzie byla kamerka-nadal jeszcvze troche krwawie....ale to tylko kwestia kilku dni:-)
Dalej mam te milusie zastrzyki w brzuch...odlot....nienawidze tego-jeszcze 8 mi zostalo, ufff
I tyle:-)
OluPM-kochanie rozwazam takie leczenie niekonwencjonalne - naturalnie, bo nie bede w stanie tak szybko zdecydowac sie na kolejna operacje i bede chciala wczesniej skorzystac z wszelkich innych mozliwosci....dzieki za wiadomosc:-);-)
Beatko-Kingus-slicznie wygladasz...napotkalam Twoje zdjecie po drodze-piekny brzusiu i ogolnie jakos tak ci fajnie:-)
Wybaczcie ale wiecej nie napisze....nie jestem zreszta w temacie, a pewnie nie ma chetnych na streszczenia:-)
Pozdarwiam wszystkie stare i nowe forumowiczki i 3mam dalej kciuki!
GOSIA-Buziacazki dla Ciebie i fasoleczki specjalne!!! i dawaj nam tu fluidki...ja musze zapelniac czyms ten sloiczek.... na potem

Podziel się: