Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cały garnek mam więc nie ma problemu;-);-)o matulo aż mi ślinka cieknie podziel sie:-);-)
Witaj ja dziele kompocikiemWitam się przedpołudniowo i dołączam, jeśli można, do sobotniej kawuni![]()

A to my dzisiaj - tylko jakieś mi dziwne oko wyszło proszę nie patrzeć ;-)
a teraz ciekawe podobnoż druga ciąża to brzuszek mniej zgrabny
dziewczyny załapałam mega doła , jest beznadziejnie , poczytałam troche w necie róznych historii , moja beta za malo przyrasta, innym z prawidłowym rozwojem przyrasta w ciagu 2 dni z 20 tys na 4o tys, doczytałam tez ze jak jesy martwy plod to hcg moze przejakis czas utrzymywac sie na tym samym poziomie lub lekko przyrastac, w kazdym razie taki powolny rozwoj bety oznacza jakies poronienia czy martwe ciaze
juz nie mam sil, przed chwila poklocilam sie z mezem juz nie wytrzymuje tego napiecia
lekarz powiedział że jest dobrze i tego się trzymaj
Witajcie
przyszla:-
-
-(tydzien przed czasem
![]()
mi kazal robic 21dc i 2dc
Zazdroszcze dziewczynom ktore maja dar do pieczenia, ja to moge eksperymentowac z gotowniem ale do ciast mam lewe rece i mnie nawet nie ciagnie
To tak jak u mnie. Wszyscy mi mówili,że po ciąży schudnę szybko a le niestety było inaczej.Ja uwielbiam chipsy paprykowe, tylko odpedzam tę pokusę bo po ciązy został mi ładny nadbagaz i sie go pozbyc nie mogę![]()
Przed ciążą ważyłam 48 kg a teraz chyba około 60 kg . masakra

A propos odchudzania na obecną chwilę nadmiar brzuszka spadł i utrzymuję 55 kg. Jeszcze kalkulator otyłości brzusznej okazuje mi 3 cm nadmiaru na brzuszku ale wizualnie już wygląda o wiele lepiej. Ziółka jogurty i brak łakoci działa.
wiadomosc z ostatniej chwili jest nas na BB-staraczki ok.34 laseczki w tym 10 ciezarowek :-) nie jest zle, prawie 1/3 zafasolkowanych :-) tak trzymac

Musze przyznac ze uwielbiam kawke - w poprzedniej ciazy tez popijalam i nic sie nie dzialo - mysle, ze jedna czy dwie slabe nie zaszkodza
Ja lubię najzwyklejszy tylko z wiśni. Wtedy nie da się go zepsuc.Cześć Beatko jaki kompocik ugotowałaś ja bardzo lubie kompot ale jakoś nie umie dobrego ugotować zawsze czegoś za dużo dam