reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
HEJKA:-)

Witam się:-)

wpadłam się pochwalić;-) ponieważ jutro pana profesora nie ma to egzamin był dzisiaj:tak:
i mam się czym pochwalić bo dostałam 5:-):-):-):-):-)

A teraz Was troche poczytam:tak:

GRATULACJEEEEEEEEEEE!!!!!!!!

Nie mam siły Was czytać, przepraszam..
Chcę się z Wami pożegnać..Może nie na zawsze, ale jednak..
U mnie jest bardzo źle..dowiedziałam się wczoraj bardzo złych rzeczy o sobie, mojej byłej ciąży i ewentualnie przyszłej..
Jestem zmęczona, zrezygnowana, bez życia..bo życie jest bezsensu..

kochana wracaj:-(co się stało:-(wiesz że zawsze jest szansa i nie wolno się poddawać kto ma być silny jak nie ta kobieta która pragnie dzieciątka :tak:będziesz miała maleństwo zobaczysz:tak:

To pójde w poniedziałek:tak:

:tak:na 15 najlepiej bądz wiesz poniedziałki kolejki:baffled:

tak prywatnie, w realu???:-):-)

tak MADZIA to moja starsza siostra o 2 lata:tak:ja jesj powiedziałam o naszym forum i chciałam żeby tu zajżała bo wiem jak długo się staraja o dzidzusia a ja aż tak nie jestem aż tak doświadczona w wiedze jak wy i mam nadzieję że razem z nami jej się uda:-)

No ale nie masz pewnosci co do tego drugiego mniejszego ?
Bo czasem w obrebie kilku godzin drugi wylazi z nienacka i jak plemniory wokol rzadza to sie wszystko moze wydarzyc :-)

mi się niestety nie udało schudnąc. w ciązy przytyłam 30 kg:szok: troszkę sie objadałam nie powiem:zawstydzona/y: ale tez lezenie plackiem sie do tego przyczyniło:sorry:

no nie strasz :-p bo ja tez od poczatku leze prawie plackiem ciagle l4 i nic mi nie wolno, na szczescie jesc tak ... a apetyt mam meeeega ... narazie 29 tydzien i 7 kg na plusie...

Dziewczyny wiem ze to forum dla staraczek ale moze ktoras z Was ktora juz ma maluszka i byla w ciazy mi pomoze bo w 1 ciazy nie mialam takiego problemu: jak rozpoznac czy uplawy to uplawy a nie wody plodowe :-( od 3 dni mam takie jakby "uplawy" ale to wyglada jak woda :-( czesto uczucie jakbym dostala okres np dzis lezalam rano i czuje jak mi leci (sorry) jak przy okresie lece do lazienki a to przezroczyste cos, teraz to samo, musze nosic wkladki bo wygladam jakbym sie posikala i spodnie mialam centralnie mokre duuuuuza plama, przed chwila szlam i znow to uczucie jakby cos wycieklo i to sporo i sie martwie...mialam juz uplawy, bralam Netamecyne czy jakos tak ale wygladaly biale, bialo-wodniste....da sie jakos sprawdzic czy to wody?? Kiedys cos slyszalam o jakis paseczkach ktore przy wodach sie inaczej zabarwiaja :-(??? a jak nie to dzwonie do gina sama nie wiem ....

reklama
hej dziewczynki ;D jestem tu nowa i mam pewien problem może któraś z was mi pomoże . brałam tabletki diane 35 przez 6 mc na problem z testosteronem , a tak bardzo chcemy sie starac o dziecko i nie wiem czy juz moge czy trzeba trochu po nich odczekac ??
Witam;-)
Ja niestety w tej kwestii nie pomogę bo tabletek nie brałam.. ale myślę, że możesz już zacząć:tak::-) a z tego co wiem bliźniaki szybciej przychodzą na świat po tabletkach, więc jeżeli marzą Ci dwa bobaski to do roboty:tak::-D
Ja z M też już dziś zaczynamy staranka:-p Jak na razie testy owu leżą nieużywane:-D Zobaczymy.. może dziś zrobię ;-)

Do góry