reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

:tak:na 15 najlepiej bądz wiesz poniedziałki kolejki:baffled:

:tak: wiem i napewno będę o godz szybciej,bo wiem jak to sie długo czeka:tak:

tak MADZIA to moja starsza siostra o 2 lata:tak:ja jesj powiedziałam o naszym forum i chciałam żeby tu zajżała bo wiem jak długo się staraja o dzidzusia a ja aż tak nie jestem aż tak doświadczona w wiedze jak wy i mam nadzieję że razem z nami jej się uda:-)[/QUOTE]

Mam nadzieje,ze mi sie uda dzieki waszym radom:-)

no to trzymajcie kciuki ;p hehehe moj biedny misio jak przyjdzie z pracy to chyba nie odpocznie ;p

Napewno będziemy trzymac kciuki,tez jestem nowa i staramy sie o dzidzie.:-)

reklama
Kroptusiu niestety ja to nie mam na ten temat zielonego pojecia, ale jak masz się denerwować, to najlepiej zadzwoń do gin ona na pewno rozstrzygnie Twoje wątpliwości:-)

KROPTUSIA jak pisałam na inny wątku to możliwe są sączące się wody a dla pewności powąchaj wkładke one maja słodkawy zapach;-)

Witam.

Dziewczyny wiem ze to forum dla staraczek ale moze ktoras z Was ktora juz ma maluszka i byla w ciazy mi pomoze bo w 1 ciazy nie mialam takiego problemu: jak rozpoznac czy uplawy to uplawy a nie wody plodowe :-( od 3 dni mam takie jakby "uplawy" ale to wyglada jak woda :-( czesto uczucie jakbym dostala okres np dzis lezalam rano i czuje jak mi leci (sorry) jak przy okresie lece do lazienki a to przezroczyste cos, teraz to samo, musze nosic wkladki bo wygladam jakbym sie posikala i spodnie mialam centralnie mokre duuuuuza plama, przed chwila szlam i znow to uczucie jakby cos wycieklo i to sporo i sie martwie...mialam juz uplawy, bralam Netamecyne czy jakos tak ale wygladaly biale, bialo-wodniste....da sie jakos sprawdzic czy to wody?? Kiedys cos slyszalam o jakis paseczkach ktore przy wodach sie inaczej zabarwiaja :-(??? a jak nie to dzwonie do gina sama nie wiem ....

Moze kochana idz jutro do gina bo uplawy raczej nie sa az tak wodniste :no: przynajmniej tak mi sie wydaje a wizyta u gina nie zaszkodzi :tak:

Ostatnia edycja:
Kroptusiu bardzo chcialabym pomoc ale nie potrafie.. no coz moze kiedys..trzym sie cieplutko..

ja wczoraj jak kichnelam to myslalam ze wątrobe wypluje dołem.. a dzis z rana mnie tliło po obu stronach podbrzusza.. ale juz przeszło.. czemu ta druga polowa cyklu tak wolno leci.. chcialabym juz wiedziec.. no nic pozostaje czekac..

Andzia gratulacje !!!!!!!!!!!!

no nie strasz :-p bo ja tez od poczatku leze prawie plackiem ciagle l4 i nic mi nie wolno, na szczescie jesc tak ... a apetyt mam meeeega ... narazie 29 tydzien i 7 kg na plusie...

No to może zmieścisz się w normie 11 kg :-)
Ja we wtorek zaczynam 18 tydzień i narazie 1,5 kg na plusie, ale apetyt mam normalny (jakbym nie była w ciąży ) :-)

Faktycznie dziś cisza.... pewnie dziewczynki na obiadkach u rodziców, albo nabijają frekwencję, bo do 12 00 wyniosła tylko 6,65 % :-)

Ja zagłosowałam dla czystego sumienia, żeby tylko nie reprezentowała nas za granicą ta "mądrutka" partia co nas ośmiesza na każdym kroku :-)

Zaraz mnie namierzą za agitację :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Ja już po obiadku M. coś sobie ogląda to w końcu dostałam sie do laptopa...
Gdzie wy się dziś podziewacie?
Kroptusiu zgłoś się jak najszybciej do ginekologa... oby było wszystko w porządku!

Do góry