reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Kochane ale tu puściutko..
Ja zmykam też. Oglądamy z M film na TVP1
Miłego i owocnego wieczoru
Ja zmykam też. Oglądamy z M film na TVP1

Miłego i owocnego wieczoru

madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
No ja już ię zastanawiam czy nie wyciągać z dna szafy ciepłych sweterków bo coś się mnie nie zdaje żeby były upały szybko.
Ja bardzo bym chciała,zeby było ciepełko,można zrobic małe co nieco nałonie natury![]()
Ostatnia edycja:
HankaM
Makaroniaro uwielbiam ich.
A widziałaś skecz gdzie ona prasuje i opowiada o swojej koleżance jak ją strasznie mąż kocha bo kupił jej szminke albo perfumy (nie pamiętam) a w tym momencie on do niej mówi: wiesz ja jak bym cię kochał też bym ci kupił. Qurwa zapomniałam jak się skecz nazywał.
A widziałaś skecz gdzie ona prasuje i opowiada o swojej koleżance jak ją strasznie mąż kocha bo kupił jej szminke albo perfumy (nie pamiętam) a w tym momencie on do niej mówi: wiesz ja jak bym cię kochał też bym ci kupił. Qurwa zapomniałam jak się skecz nazywał.
madzia84
Super ten filmik;-)
madzia84
Zajebiście śmieszny filmik

madzia84
KOBITKI to ja juz zmykam,mam nadzieje,że jutro będzie wiecej do czytania
MILUTKIEGO WIECZORU:-)

reklama
Loree
Specjalistki od hormonów są jakieś? Hanka???
Pewnie testosteron i estradiol trzeba robić na czczo? Mam tylko wtorek i środę na te badania i za cholerę mi nie pasuje rano

A jeśli jakimś cudem wielkim byłabym w ciąży to chyba wyniki też będą inne niż normalnie tzn bez ciąży. Chyba namieszałam, ale spieszę się położyc dziecko spać. I tak pewnie będzie śpiewać do 22, ale warto spróbować:-)
Pewnie testosteron i estradiol trzeba robić na czczo? Mam tylko wtorek i środę na te badania i za cholerę mi nie pasuje rano

A jeśli jakimś cudem wielkim byłabym w ciąży to chyba wyniki też będą inne niż normalnie tzn bez ciąży. Chyba namieszałam, ale spieszę się położyc dziecko spać. I tak pewnie będzie śpiewać do 22, ale warto spróbować:-)
Podziel się: