Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też znikam łoić browara w miejscu publicznym.
Do miłego jak to mówi nasz kucharz biseptol vel gej
Specjalistki od hormonów są jakieś? Hanka???
Pewnie testosteron i estradiol trzeba robić na czczo? Mam tylko wtorek i środę na te badania i za cholerę mi nie pasuje rano
A jeśli jakimś cudem wielkim byłabym w ciąży to chyba wyniki też będą inne niż normalnie tzn bez ciąży. Chyba namieszałam, ale spieszę się położyc dziecko spać. I tak pewnie będzie śpiewać do 22, ale warto spróbować:-)

Dzięki. Obyś miała rację i z hormonami i z tym śpiewaniem;-)Ale ze mnie specjalistka jak z koziej zada trąba.
Z tego co wiem hormony nie trzeba na czczo. A testosteron możesz se robić kiedy chcesz to tyle wiem. Estradiolu nie zrobiłam.
Prolaktynę tylko musisz na spokojnie robić w sensie nie na wqurwieniu.
Narzekasz, narzekasz na to śpiewanie a sie okarze że mała ma talent i zbije fortunę i wypomni ci, że tłumiłaś jej talent za młodu i Bahama się rypną na 60 urodziny tylko zafunduje ci Ciechocinek
Dobra spadam bo miałam być 15 min temu
nie musisz robic na czczo tych badan...Specjalistki od hormonów są jakieś? Hanka???
Pewnie testosteron i estradiol trzeba robić na czczo? Mam tylko wtorek i środę na te badania i za cholerę mi nie pasuje rano![]()
nie musisz robic na czczo tych badan...